Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura na patyku jaj bez liku

Wysłanie papierosów z Polski do UK

Polecane posty

Hej ! niebawem dostane paczke z Polski z tym czego tutaj nie moge dostać i poprosilam o jedna paczke fajek. Czy nie będzie problemów jesli w paczce znjdowac się bedzie tylko jedna paczka fajek ?

Gość lowelllissa34
mojego znajomego wezwaili i kazali clo zaplacic

Gość kaszmirowa sukienka
z banderolą czy bez? :P, :P, :P a jesli tak to z jakiego państwa? :P, :P, :P

ale nie do jednej paczki papierosow chyba go wezwali, tylko za karton pewnie... ?

Gość laska se jaja z ciebie zrobiła
ale jak kurierem prywatnym ci wyślą paczkę to nawet i karton ci mogą wsadzić do niej

czytalam ze czasami ludzie dostaja wezwania do zaplaty za cło, ale kurde jak im ktos wysyla kartonami, a nie jedną paczuszkę bo przeciez nikt tego nie robi :), przypuszczam ze tego by nwet nie sprawdzili. nie poczta bedzie wyslane, paczka bedzie malutka, jakims tam priorytetem i takie tam.

Gość laska se jaja z ciebie zrobiła
wiesz oni to nawet opakowanie z tabletkami rozrywają wiec nie wiadomo jak bedzie z paczką fajek dlatego ja kupuje w polskim sklepie

ja generalnie nie pale, ale mam smaczka na cieniutkie west ICE :) wiesz, taka paczka cukierkow do paczki.:) W polskim sklepie powiadasz, nie prolem kupic, problem w tym ze cena i tak wyzsza:)

a ostatnio znajoma mi wysylala duzo tabletek przeciwbolowych roznych i forte i ibum i takie rozne i doszla przesylka cala.. eh nie wiem nie wiem. Paczka fajek to tam nic, to co przyjdzie z nią jest wazniejsze i drozsze wiec przeciez jak otworzą te paczke to .. to moge stracic reszte przez glupie fajki :/ ?

Gość Każdy polak za granicą
Robi się chytry na kilka złoty będzie robił tak żeby dostać coś taniej. Ja wysyłam tytoń pół kg co kilka dni tylko na inne nazwisko TEN SAM ADRES i do tej pory ani Im w Uk nie przyszło ani mi. Paczkę papierosów dostaniesz normalnie, bo co innego gdyby wagon wysłał ktoś. Tabletki z UK dostaje normalnie tylko trzeba wrzucić ulotki na co one są. I oczywiście w kopercie babelkowej :)

to nie chytrość. Nie zalezy mi n tym bardzo a to tylko 1 mala paczka fajek. Ale boje sie ze przeskanują koperte i nie wyslą mi reszty :/ a reszta to części zapasowe do e-papierosa męża.. :( Nie wiem jak to tam u nich na poczcie wygląda...

Gość kolorekorka
nikt Ci nic nie zabierze nie słuchaj tych głąbów. mi tata raz w paczce wino przysłał i jakos nikt nic nie zabrał. spokojnie

Gość efeqwwfdsdfs
raz w miesiącu wysyłam 30 gram amfy ukrytej w kawie i zero problemów :classic_cool: