Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz wyrodna matka

Jestem tchorze, egoistka i sama nie wiem juz czym, bo nie chce rodzic naturalnie

Polecane posty

Gość juz wyrodna matka

Tak mnie nazywa moja siostra, bo przeciez zaplanowalam cc. A jeszcze jak o tym nie wiedziala to mowila, ze porod mi dupe rozerwie i wtedy zobacze jak to jest strasznie:O A teraz jak sie dowiedziala, ze bede miala cc to gloryfikuje porod mowiac, ze tylko prawdziwe, odwazne kobiety sa zdolne do poswiecen, a ja jestem egoistka, bo szkoda mi cipki:O Wezcie mi powiedzcie dlaczego moja siostra, wyksztalcona, inteligentna kobieta nagle zmienila sie w taka prostaczke jesli chodzi o porod? Nawet juz nie mam ochoty na spotkania z nia bo nie dosc, ze wszystkim opowiada jaka to jestem tchorzliwa i myslaca o wlasnej dupie to ciagle mi z tym docina. Nie chce jej widziec chyba az do porodu, bo mam dosc tych docinek, a uwierzcie potrafi byc strasznie chamska.

Gość porod kleszczowy
no fakt, lepiej złamac dziecku obojczyk

Gość agatanogazamiata
Zal jej dupę ściska jak sama nie wpadła na to rzeczy rodzić CC i jej dupę rozerwało :|

to z nia nie gadaj na razie tylko sie bardziej zdołujesz w koncu to twoja d twoja sprawa

Gość chyba ci zazdrości cesarki
twoja siostra rodziła?może podczas porodu nabawiła się wstydliwego problemu? co za bzdury gada, cesarka wcale nie jest taka przyjemna, to operacja, a ty po niej musisz dojść do siebie, masz bliznę i czasem bywają powikłania, nie ma porodu idealnego! ale głupie przekonanie że kobieta ma cierpieć dla dziecka bo nie jest kobietą jak nie wypchnie cipka dziecka jakaś gorsza będzie i wygodna.

Gość Icy Moon
A daj spokoj, co ma wspolengo bycie prawdziwa kobieta z tym ktoredy Ci dziecko wyjdzie? Mysle ze zazdrosci ze urodzisz jak czlowiek w przyzwoitych warunkach i tyle

Gość nie jestes sama :)
Wg pogladow Twojej siostry,ja rowniez jestem mega tchorzem i pewnie jeszcze by mnie nazwala damulka przewrazliwiona na swoim punkcie;). Kochana ja od zawsze wiedzialam,ze bede miala cc i tak tez bylo. Umowilam sie 2tyg. przed terminem,wszystko poszlo sprawnie,do tego moj kochany pan doktor cudnie mi brzuszek podrasowal. Po miesiacu od porodu wyglada lepiej niz przed ciaza. Nie przejmuj sie siostra i postepuj w zgodzie ze soba i swoimi potrzebami. Powodzenia.

Gość Tak szczerze to prawdę ci powi
Edziala! ! ! A co to ma być rozerwana dupa? Znasz ty wiesniaro anatomii człowieka? He? Czy tylko ksztalcisz sie na kafeteria forum? Albo z opowieści?! Boże jakie te baby w Polsce zacofane!!! Szok. A ze tak spytam ile masz lat?

Gość juz wyrodna matka
wlasnie nie mam zamiaru po dzisiejszym dniu widywac sie z nia na razie. A do osoby wyzej, skoro powiedziala wedlug ciebie prawde to dlaczego negujesz to, ze dupe rozerwie skoro to slowa mojej siostry?:O

Gość Icy Moon
Mnie rozpieprza ze baby same robia z porodow jakis dziwny test bohaterstwa.

Podejrzewam ze siostra ci chciała nosa utrzeć. Specjalnie tak powiedziała. Jesteś zacofania egoistka. Mogłas se pieska kupić

Gość chyba ci zazdrości cesarki
ja jakbym nie miała cc to by mi dupe rozerwało ;) miałam wielkie dziecko a warunków do porodu takiego olbrzyma żadnych, jestem drobna. i co miałabym ryzykować swoje zdrowie i życie dziecka bo jakas kretynka mnie wyzywa dajcie spokój ;)

Gość juz wyrodna matka
a dlaczego to ja jestem zacofana i w dodatku egoistka? I siostra mi chciala nosa utrzec z jakiego powodu? skoro ten tekst mowila zanim dowiedziala sie, ze bede miala cesarke podobnie jak mowila, ze podczas porodu dopiero poznam prawdziwy bol i zrozumiem powiedzenie zesrac sie z bolu:O Co nastraszyc porodem mnie chciala? Ja mam cesarke, bo tak postanowilam z mezem i lekrzem prowadzacym i mysle ze gdyby cesarka byla jakims strasznym zabiegiem to by sie moj lekarz (profesor ceniony i dobry ginekolog) na nia nie zgodzil.

Gość Another sunny day
Dziewczyno wdajesz sie w rozmowy z jakimis gimgownami po lekcjach albo z niedowartosciowanymi idiotkami, ktore zyja dosrywaniem innych. Im wiecej bedziesz na te teksty odpisywac tym wiecej poleci w Twoja strone wyzwisk. Nie rozumiesz tego? A siostrze powiedz zeby sie zajela swoja rozerwana dupa. Ewentualnie niech sobie medal zrobi...

mnie z kolei tesciowa kazala miec cc, bo ona tak rodzila. w koncu dosadnie jej powiedzialam, ze lekarz potrzeby nie widzi, wiec ja nie chce. urodzilam sn, jak chcialam. nie przejmuj sie siostra, powiedz, ze to twoja sprawa. a co do rozrywania - moze siostra faktycznie zle zniosla sn i zazdrosci, ze ciebie to ominie?

jak rany... ja miałam dwie cc zanim zrobili mi pierwsza to sprawdzali ile ja wytrzymam i dziecko no i nie wytrzymałam druga była planowana z przyczyn medycznych są gorsze rzeczy niż cc uważam że bohaterswem jest samo bycie matką a nie to która stroną to dziecko wyjdzie

Gość Je t'aime France
Bo ona ma typowa Polską mentalność. Jak większość tu obecnych . Ja jej ne mam . Wiem ze bedą Hejty na mnie ale prawda boli

Gość mam miec cc na zyczenie
Do nie jestes Sam a Co to znaczy ze CI doktor brzuszek podrasowal??? Ja tez take chce

Gość Bądź sobą
ja usłyszałam od kobiety, która urodziła bliźniaki(jeden chory) i potem syna, że nie każda kobieta może urodzić zdrowe bliźniaki, a co do cc... Jak coś mi zacznie gadać, to jej odpowiem, że przynajmniej jestem ciasna i nie mam wiadra. Na chamstwo-chamstwem... ;)

A ile ten twój ceniony doktor wziął albo weźmie? Hehe śmiech warte!!!

Gość Dobre, dobre, dobre
Leże i kwicze:)

Gość juz wyrodna matka
siostra rodzila juz, podobno miala ciezki porod ponad 20 godzin. Dlatego wlasnie nie rozumiem jej. Powinna chyba sie cieszyc, ze mnie to ominie

Gość Dobre, dobre, dobre
To ile Taka przyjemnosc cię bedzie kosztować?

Gość juz wyrodna matka
a jakie to ma znaczenie ile place?

Gość nie jestes sama:)
Kazdy ma prawo miec swoje poglady . To indywidualna sprawa kobiety,jak chce rodzic( chyba,ze los decyduje inaczej). Nie rozumiem Twojej siostry,moze dziewczyny maja racje,ze zazdrosci Ci cc a moze chce przekonac do sn...cholera ja wie! Faktem jednak jest,ze swoimi przemysleniami mogla sie podzielic w taki sposob,zeby nie sprawiac Ci przykrosci! Czekacie z mezem na Malenstwo i to jest najwazniejsze:) Jak wspomnialam wyzej kazdy z nas moze miec odmienne zdanie,ale nikt nie ma prawa narzucac swoich racji. Pytalas o "podrasowanie"...w duzym skrocie,to pozbylam sie troche tluszczu za jednym zamachem. Niby nie przytylam az tak duzo w ciazy,ale pod pepkiem zrobil mi sie ohydny walek, jakby mi ktos tylko tam wlozyl slonine :(. Porozmawialam z lekarzem,czy w ogole taka opcja wchodzi w gre etc. Nie dal mi konkretnej odpowiedzi,tylko sie usmiechnal i powiedzial,ze jesli wszystko bedzie przebiegalo bez komplikacji to moze "slonina" sama zniknie :). Jak juz wspomnialam prawie cala zniknela...ufff...powiem Ci jeszcze,ze mam cieniutka blizne,szybko doszlam do siebie i nasze kolejne dzieci rowniez przyjda na swiat przez cc.

Gość Dobre, dobre, dobre
Pytam ile ten twój ceniony lekarz chce za to kasy?

Gość Dobre, dobre, dobre
A i jeszcze jedno żaden DOBRY lekarz nie robi cesarka jeśli nie ma ku temu przesłanek:p dokucza sie z innych źródeł niż kafe:p

Gość juz wyrodna matka
moj ceniony lekarz moze za darmo ci przeprowadzic porod w szpitalu panstwowym, ale praktyki nie prowadzi na NFZ wiec chodze do niego prywatnie, a cesarke bede miala w klinice, w ktorej on pracuje. Nie wiem ile dostanie z tego do wlasnej kieszeni, bo ja place klinice, a nie jemu bezposrednio.

Gość juz wyrodna matka
a to ciekawe, ze wiekszosc zon ginekologow i panie ginekolog rodza przez cc, podobnie jak aktorki, piosenkarki. Myslisz, ze wszyscy ci ludzie nie widzieli na oczy dobrego lekarza? Moj jest znanym profesorem u nas i z pewnoscia wie lepiej od ciebie co jest bardziej szkodliwe a co mniej. Jak skonczysz medycyne i odbedziesz praktyke to wtedy krytykuj, a na razie nie probuj polemizowac ze zdaniem czlowieka wyksztalconego bardziej od ciebie i cenionego jako swietnego lekarza.

Gość nie jestes sama:)
Chcialam to samo napisac,placi sie za pobyt w klinice. Nie rozumiem po co te zlosliwosci niektorych osob. Zalozycielko,jesli masz jakies pytania,to chetnie podziele sie swoimi przezyciami i doswiadczeniami.