Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz wyrodna matka

Jestem tchorze, egoistka i sama nie wiem juz czym, bo nie chce rodzic naturalnie

Polecane posty

Gość Icy Moon
Moj ginekolog mi powiedzial w ktorych szpitalach "nie wymecza mnie niepotrzebnie" a pozniej poradzil zebym jesli mnie stac zaplacila za klinike bo tylko to mi gwarantuje brak przykrych wspomnien i fakt, ze zajma sie mna indywidualnie. W zadnym z tych miejsc nie pracowal

Gość Dobre, dobre, dobre
Mało wiesz kochaniutka o życiu. Sama jestem córka lekarza. Dlatego mam swoje zdanie na ten temat. A ze twój lekarz chce na tym zarobić, to cóż:p Moj tata tez zarabia na takich jak ty. A w rodzinie wszystkie kobiety rodzą naturalnie.

Gość juz wyrodna matka
o mam jedno pytanie:) Jeszcze nie pytalam wlasnie o to lekarza, ale co jesli porod zacznie sie sam i wczesniej? Moge wtedy pojechac do kliniki i mi zrobia cc czy jak?

Gość juz wyrodna matka
w internecie twoj tato moze byc nawet prezydentem Rosji:P Wiec wybacz, ale dopoki rozmawiam z toba, a ty lekarzem nie jestes to twoj "tato lekarz" nie jest zadnym argumentem:) A kolejna sprawa to taka, ze jesli cc jest szkodliwe to twoj tatus konowal za kase szkodzi pacjentkom?:D

Gość nie jestes sama:)
:) teraz to ja rowniez sie ubawilam:) ... podwazac kompetencje lekarza na forum :) to jest dopiero profesjonalne ;)

Gość Dobre, dobre, dobre
Nigdzie nie napisałam ze cc szkodzi, i nie wkładają mi tego w usta! Tak, tak Moj tato jest lekarzem. Piszecie dla takiego plebsu jak ty brak słów. Z chęcią podam namiary na tatusia:p ale na priv:)

Gość nie jestes sama:)
Hej wyrodna mamusiu wyluzuj;) dasz zarobic lekarzowi troche grosza i niech mu na zdrowie idzie;) Wracajac do Twojego pytania,to nie potrafie Ci na nie odpowiedziec. Jak pytalam kiedys swojego konowala:) to powiedzial mi,ze mam sobie w buty wsadzic moje "gdybanie" ,ze obiecal mi,ze wszystko bedzie dobrze,jestesmy w stalym kontakcie i mam mu zaufac. Teraz poradze Ci to samo kochana:*,bo patrzac z perspektywy czasu to teoretycznie moze zdarzyc sie wszystko a w zyciu bardzo czesto teoria to jeno a praktyka drugie:)

Gość juz wyrodna matka
to skoro cc nie szkodzi to w czym ty widzisz problem? Co sie tak czepilas? Tak, jestem plebsem, bo w przeciwienstwie do ciebie nie chwale sie kto u mnie jest w rodzinie lekarzem:) Ty za to oczytana, kulturalna (cos tego nie widac, ale ok), inteligentna z rodziny "lekarskiej" co musisz podkreslic:D Nie, dziekuje za namiary, ja chodze tylko do dobrych lekarzy specjalistow:)

Gość juz wyrodna matka
dziekuje za odpowiedz:) porozmawiam z moim lekarzem o tym co bedzie gdyby:P

Gość Dobre, dobre, dobre
No widzisz, do mojego taty to byś w kolejce kilka tyg czekała. Ale mniejsze z tym:) a konowalem to nazywaj swoich rodziców którzy nic w życiu nie osiągnęli:(

Gość Dobre, dobre, dobre
Poczytaj troszkę na temat porodu sn, a cc. Ale inteligentnej lektury. A teraz pozdrawiam i życzę madrzejszych wyborów na przyszłość:) powodzenia

Gość juz wyrodna matka
faktycznie jak ktos sie nie chwali zawodem rodzicow na forum to na pewno oni nic nie osiagneli:D Oj dziecko moje kochane teraz to juz na pewno nie uwierze, ze masz ojca lekarza, bo za duzo kompleksow tu z ciebie wylazi:) Termin mam na 5 maja:)

:) moje gratulacje:) to tak szybko zleci,ze bedziesz pisala niedlugo z kliniki,zeby kciuki trzymac:) widzisz,jakich ciekawych rzeczy sie dowiadujemy na forum,rodzicom sie nawet dostaje;)

Gość juz wyrodna matka
dziekuje:) A ty dawno mialas cc? Ja sie juz wlasnie doczekac nie moge kiedy zobacze swoje malenstwo. W dodatku nie znamy plci:P

5 -go lutego,pisalam w pierwszym poscie,ze mies od cc wyglada lepiej niz przed ciaza:) Jesli u Ciebie wszystko pojdzie zgodnie z planem ,to nasze dzieci beda z tego samego dnia:). Plec nie ma znaczenia,wazne,zeby bylo zdrowe i w miare grzeczne;)

Gość bcvsg
;/

Gość bcvsww
:

Gość juz wyrodna matka
no fakt, sorry, ale ja strasznie rozkojarzona jestem:D Oczywiscie, ze plec nie ma znaczenia, my zreszta nie chcemy znac plci, wolimy niespodzianke:P ale przyjmujemy zaklady wsrod rodziny i przyjaciol:)

Jakby topik "umarl" to daj chociaz znac,kogo powitaliscie na swiecie:) . Po to zaczernilam nick,zeby podszywow nie bylo. Jak chcesz cos wiedziec pytaj smialo i masz zakaz "gdybania";)

Nie wiem,jak inne matki maja,ale ja czasami nie wierze,ze nasz skarb jest juz z nami,a jeszcze niedawno rozstawial mi wnetrznosci po katach :).

Gość juz wyrodna matka
Jasne dam znac:) a ty masz coreczke czy synka?

Gość juz wyrodna matka
moje malenstwo mi wlasnie daje popalic:P cala ciaze mam ochote tylko na mocno pikantne i kwasne jedzenie:D A w pierwszym trymestrze nie moglam na jedzenie patrzec, 4kg schudlam i wygladalam jak wyglodzony czlowiek:P

Gość Zalezy jaka jest twoja
Co za tepe idiotki chwala sie kim to ich ojciec nie jest i sugeruja, ze inny nic nie osiagnal. Wsadz sobie te informacje w dupe ;) Tak jak dla innych dziecko wychodzi ;) Twoja siostra jest chamska. Ciekawe jak sie zajmuje swoim dzieckiem, urodzenie go nie robi z kogos dobrej matki.

Gość dfrtrtrt
do autorki - ile płacisz za CC?

Ja mam synka i dokladnie tak jak Ty zaczynalam :) poczatki ciezkie a potem kwasne i ostre i miesa mi sie chcialo,oczywiscie efektem moich miksow byla mega zgaga i syn chyba czasami kankana mi tanczyl w brzuchu:).

Gość glupie damulki
Ciekawe,jak karmicie i jak wygladaja wasze dzieci?Pewnie bobaski zywcem z reklamy,zalosne snobki!