Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszek to tez proszek

Bardzo Trudny Temat.........

Polecane posty

czy zdarzyło się komuś, by po latach, kiedy dopiero się wyszło za mąz i zaczyna się wieść spokojne zycie, pojawił się ten ktorego tak bardzo się kiedys kochało i chcial nas odzyskac... ? Czy ktoś sie wachał ? Czy ktos byl w takiej sytuacji? I co wybral? jak poradzil sobie z wewnętrznym rozdarciem do milosci ktora jak sie okazuje wcale nie wygasła... ???????????

Gość 45432534
Ale jak to się wąchał? Że niby śmierdział czy co?

wahał oczywiscie :D

Gość zołzencja
bardzo trudny. jak milion pienset sto dziewiencset calej podobnej tu reszty prosb o usprawiedliwienie lajdactwa :)

Nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody. Było to 6 lat temu,odezwał się do mnie były facet, numer telefonu dała mu koleżanka,Spotkaliśmy się, ale tylko spotkaliśmy na pogaduchy, on chciał romansu, ja nie chciałam,kocham męża.Dzwoniliśmy do siebie, umawialiśmy się tylko na pogaduchy, poznałam go bliżej i moje zdanie o nim jest takie, że to kobieciarz (po rozwodzie). Urwałam kontakt,ciągle o kobietach gadał, nie lubię tego typu facetów, tym bardziej , że 40-stka na karku a robił nastolatka z siebie. .Na początku byłam ciekawa jaki on jest po tylu latach, doszłam do wniosku, że nic ciekawego,

Gość errtrtrtrtty
a ja bym wolala zebys ty pokochala slownik ortograficzny ;)