Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbbnmnbm

Widziałam dzisiaj grubaskę w legginsach!

Polecane posty

Gość xcvbbnmnbm

I generalnie zauważyłam, że w legginsach najczęściej chodzą grubaski nie rozumiem kompletnie dlaczego. Oczywiście sweter krótki i widać było jej ogromny tyłek w pełnej krasie :o Serio, nie rozumiem tego. Ja jestem dość szczupła a wstydziłabym się tak wyjść na ulicę. Czułabym się jak w samych rajstopach. :P Jeszcze wf okej ale jak można tak po ulicy chodzić? I to z takim dupskiem?

Gość kierownik wyprawy
bo grubaską wydaję sie,ze sa szczupłe,zgrabne i powabne

Gość dash berlin
też mnie to dziwi, dupa na wierzchu w rajtach

Gość mysia0010
wielkie dupsko to pol biedy ale widoczny cellulit widoczny pod tymi obciskajacymi leginsami nimi to tragedia

Gość xcvbbnmnbm
No oczywiście tak grubaska nie miała gładkiej, jędrnej skóry co legginsy uwydatniały. :o Wyglądało to okropnie...

Gość xcvbbnmnbm
Czyżby za podszywa robiła jakaś korpulentna wielbicielka legginsów? :D

Gość mysia0010
az plakac sie chce

Gość Klauz
rowek z przodu rowek z tyłu , trzeba jakoś kusić

Gość fsijsfiooifsofss
bo grubaski myślą, że leginsy je wyszczuplą:D chociaż gdyby ibraly jeansy to wyglądalyby jeszce gorzej z tym wylewającym sięsadłem;/

no to ja cię oświecę, im większa dupa tym trudniej kupić spodnie... legginsy są więc wygodnym rozwiązaniem;) Mnie nie razi widok otyłej osoby w legginsach, ani w mini w zasadzie w czymkolwiek:P Bo niby co mnie to obchodzi... tyłek jakiejś obcej laski mnie nie dotyczy, niezależnie od tego czy jest w rozmiarze XS czy XL

Gość leukonoe
Noooo masakra ja też widuję takie lochy w leginsach :o

Gość presco
najczęściej leginsy po grubaskach sa przetarte w kroku i maja wypierdziane dziury z tyłu

Gość pysiaaaa09
u mnie w mieście też wielkie wieloryby wypełzaja na ulice z leginsach nie wiem skąd ta moda czyżby wpływ rycanek? :D

Ja też dzisiaj widziałam szła z wózkiem. Gruba miała takie kozaki zamszowe i pięte stawiała obok obcasa. Tragedia.

Gość 1973586
nosze m/l rozmiar i też nosze legginsy :) i w dupie mam takie opinie a sama ćwicze wiec cellulitu nie mam a są takie co noszą S a cellulit widac więc sorry :O

Gość xcvbbnmnbm
No ale nawet jak już w tych leginsach wychodzą to mogłyby założyć jakąś tunikę czy coś :P Zresztą jak idą szczupłe w leginsach i im tak to włazi w tyłek, że całe pośladki się odznaczają to też to wygląda moim zdaniem średnio... Ja lubię pokazywać swój tyłek ale w domu facetowi :P Pokazywanie go wszystkim na ulicy moim zdaniem jest słabe :P

Gość xcvbbnmnbm
no dobra ale rozmiar m/l to jeszcze nie tragedia a dziewczyna, którą ja widziałam miała xxl co najmniej :P

Gość uwkakh3
szczuple laski maja wiecej klasy, a grubaskom sie wydaje,że "mają kobiece kształty" i muszą je eksponować. Naprawdę, mam koleżankę co ma jedno udo jak moje trzy, wielką dupę, i uważa że to jest kobiecy kształt, ja jestem lekko koscista ale mam 90/61/89 wiec to jest kobiety ksztalt raczej, zawsze jak nosze leginsy to do tuniki albo swetra dlugiego, a ona potrafi nawet po mieszkaniu chodzic w samej bieliznie :O oblesna istota, ma wielki obwisły brzuch

Gość mysia0010
a co powiecie na to nie raz juz widzialam szmule ktore nosza szpilki z tak wygietymi obcasami ze normalnie tragedia staja prawie na boku tych obcasow to obciach i ze one sie nie wstydza tylko udaja seksi laseczki

Gość Modnisia12345
Muszę się z Tobą zgodzic. Mam nadwagę, powinnam schudnąc około 8 - 10 kg, choc nie jest to łatwe w moim przypadku, ale staram się maskowac fałdki, boczki, etc., bo to nieestetyczny widok. Przyznaję jednak, że są osoby, które mimo nadwagi, czy braku harmonii w sylwetce dobrze wyglądają w rzeczach, których teoretycznie nie powinny nosic. Mam znajomą, która ma dużą pupę, ale fajnie wygląda w obcisłych dżinsach i kusej bluzce. To chyba zależy...nie wiem, tak naprawdę, od czego...

Gość papapapapa
mysla ze jak zaloza czarne leginsy ( czarny niby poszczupla) to nie bedzie nic widac. po za tym nie usciskaja tak bebna jak zwykle spodnie

Gość ciezarowka31
ludzie a co grubaskom to juz sie nic od zycia nie nalezy??? polska to bardzo nietolerancyjny kraj zalamka

Gość ciezarowka31
ja mieszkam w kraju gdzie jest bardzo duzo grubsow czasem tak sie ubiora ze szok ale nie zwracam na to uwagi przeciez to one robia z siebie posmiewisko nie ja:P

Gość pysiaaaa09
*wyszczupla *poza tym :O

Gość presco
ja nie pierdzę nie jem i nie sram, no i żywie sie powietrzem, które ulatnia mi sie uszami

Gość papapapapa
nie oczywiscie ze nalezy czlowiek gruby to tez czlowiek - nie kazdy jest gruby z wyboru ale do takiej figury (puszystej) mozna dobrac sobie ciuchy - nie wszystko wtedy takiej osobie pasuje i nie we wszystkim wyglada dobrze

Gość papapapapa
ciezarowka31 - skaczesz z krajnosci w skrajnosc alebo im sie nalezy , albo sie z nich po cichu nasmiewasz

Gość ciezarowka31
A CZY JA GDZIES NAPISALAM ZE SIE Z NICH NASMIEWAM?????? ROBIA POSMIEWISKO LA OGOLU SPOLECZENSTWA MI TO WISI MOGA W STRINGACH PARADOWAC

Gość papapapapa
ale po co sie unosisz i po co te duze litery? slepa nie jestem jak bys z malych apisala tez bym przeczytala. ale jednak uwazasz ze robi z siebie posmiewisko. autorka tez tak uwaza - przeciez nie podeszla do kobiety i jej w twarz nie wysmiala. napisalam to tylko dlatego ze w poprzednim poscie napisalas ze co grubaskom juz sie nic od zycia nie nalezy ?