Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbbnmnbm

Widziałam dzisiaj grubaskę w legginsach!

Polecane posty

Mnie w ogóle dziwi, jak kobiety mogą chodzić w legginsach, bez zakrywania tyłka jakimkolwiek kawałkiem tkaniny (bluzka dłuższa, spódniczka, cokolwiek). A na otyłych wygląda to szczególnie nieestetycznie ze względu na to, że przylegają ściśle do ciała, przez co widać wszystkie fałdki, oraz jak podskakuje podczas chodzenia itp Ktoś tu poruszył jeszcze sprawę koślawych obcasów. Dużo dziewczyn, kobiet (raczej młodych) stawia krzywo nogi. Też tragedia. Kiedyś poszłam z koleżankami na imprezę. Jedna z nich - szczupła, normalna, ubrała obcisłą sukienkę, przez co bardzo dokładnie można było zobaczyć dokąd ma podciągnięte rajstopy, a dokąd majtki. I to jej się tak odcinało, że wyglądała, jakby miała boczki i nadmiar tłuszczu (czego na co dzień stwierdzić nie można). Ludzie często ubierają się nieadekwatnie do sylwetki

Gość mysia0010
wstydzcie sie dziewuchy i nie obrzydzajcie widoku innym ludziom

Gość mysia0010
wstydzcie sie dziewuchy i nie obrzydzajcie widoku innym

Gość a tak a propos
do presco najczęściej leginsy po grubaskach sa przetarte w kroku i maja wypierdziane dziury z tyłu :) tak oczywiscie ,ze tak poniewaz osoby szczupłe lub chude nie pierdza wogole:)

Gość a tak a propos
do uwkakh3 szczuple laski maja wiecej klasy, a grubaskom sie wydaje,że "mają kobiece kształty" i muszą je eksponować. Naprawdę, mam koleżankę co ma jedno udo jak moje trzy, wielką d**ę, i uważa że to jest kobiecy kształt, ja jestem lekko koscista ale mam 90/61/89 wiec to jest kobiety ksztalt raczej, zawsze jak nosze leginsy to do tuniki albo swetra dlugiego, a ona potrafi nawet po mieszkaniu chodzic w samej bieliznie oblesna istota, ma wielki obwisły brzuch no masz racje te osby grubsze od Ciebie coż za czelnosc chodza po mieszkaniu w bielzinie no straszna to wiadomosc i karygodne to, przeciez powinny chodzic w habicie no albo w worku.

Gość w dupie was mam
debilki. ja jestem gruba i chodze w legginsach w lato i mam to gdzies co myslicie skoro mi tak wygodniej.co prawda nie nosze krotkich bluzek ale legginsy i owszem.

Ludzie, nie macie większych problemów, tylko cudze tyłki? Niech sobie grubaski noszą, co chcą. W większości te dziewczyny sa bardziej wyluzowane i zadowolone z życia, niż napięte chudzielce wiecznie na diecie i przeglądające się w każdym kawałku szyby, czy aby na pewno wyglądają doskonale :O Więcej luzu i wszystkim nam będzie się lepiej żyło :)

Gość momomsosdoasdjasodj
takasuka0 boze daj pokomentowac - nikt problemu nie ma ale pogadac mozna :D

Gość prawictwo pospolite191
Christina aguilera daje rade

Gość ;ot
a gruba dupa to wg sexownych znawczyn z kafe to jaka? taka 95cm-100cm? takie tylki są najlepsze i faceci kochają takie pupy mowiąc grubaska w leginsach ja jako facet wyobrażam sobie maciore o wymiarach 134/154/136 swoja drogą chude tylki 80-90cm w leginsach są asexualne równie jak tylki spaslych wieprzy więc laski 96cm w tyłku proszę zakładajcie te cuda i kołyszcie sexownymi pupami

Gość uiuoiqweqwe
pewnie jak widzisz szczupłego w leginsach to nie zwracasz uwagi... taka w ogóle polska mentalnosc, że zjebac kazdego, na zachodzie ludzie chodza na luzie... mnie najbardziej razą te młode pindki co wyglądają, jakby czekały na okazję na Pigalaku, farbowane włosy na blond albo czarny, tona tapety, sukowaty wygląd, aż rzyg bierze

Gość mam 96 cm w biedrach
:)

Gruba, to taka co ma od xl wzwyż (z angielskiego w WOLNYM tłumaczeniu: bardzo duża). Widziałam kiedyś przed sklepem tabliczkę: legginsy 5x XL, i jak to sobie wyobrażę, jeszcze bez żadnej bluzki długiej, czy spódnicy (które moim zdaniem powinny nosić do legginsów wszystkie panie, niezależnie od rozmiaru), to wstrętne.

Gość presco
5x xl to już jest żagiel w fregacie klasy pełnomorskiej,ale są takie grube baby to fakt

Gość 09765sdfghj
chude tylki i spasione lochy są równie asexualne i obrzydliwe tylko laseczki o sexownych kształtach wygladają dobrze w leginsach

Gość Zalezy jaka jest twoja
definicja grubaski. Dziewczyna, ktora ma rozmiar troche wiekszy niz 36, np. 38 lub 40, nawet 42 to nie grubaska ;) a wiem, ze w Polsce kobiety dzieli sie na te szczuple i grubaski. Kobiety bardzo otyle wazace 100 kg faktycznie powinny zrezygnowac z legginsow.

Gość 5hjgfjfgj
grubaski to kobiety jablka nieforemne z oponami na brzuchu podgardlem i wielkimi obwisłymi ramionami i grubymi girami w których kostek nie widać anorektyczne panieo wymiarach 80/67/80 nawet laski z playboya nazywaja grubymi dla nich cycki i pośladki to tłuszcz nie wiem skad te spaczenie chyba z wybiegu gdzie chodzą najbardziej nieapetyczne kobiety jakie moga byc anorektyczki kobiete 95/60/95 zaliczą do wielorybów choć 99% facetów marzy o takich boskich kształtach więc mysle ze autorka tematu chuda szkapa widziała dzis nieziemską laske na której widok padali pewnie wszyscy faceci no cóż zazdrosć

tylko w polsce jest taka nienaisc do ludzi zle ubranych. wysmiewacie sie bo nie widzieliscie jak sie nosza za granica. przykladowo w niemczech wiekszosc grubasow nosi spodnie 7/8 i wyglada w nich okropnie ale jakos nikt ich nie krytykuje. zajmijcie sie soba i upiekszaniem siebie a nie krytykowanie innych za ich plecami. chyba ze macie tyle odwagi to powiedzcie to im prosto w oczy zeby grubaski nie nosily leginsow.

"wysmiewacie sie bo nie widzieliscie jak sie nosza za granica" A co mnie obchodzi jak jest za granicą? Mówię, piszę o tym, co chcę - czy nie chcę widuję na ulicach.

Gość szalonagwiazdunia
Hej, sorka ze sie wcinam ale to ze jestem puszysta nie oznacza że mam chodzic w wielkich worach !!! Tez jestesmy kobietami mimo naszych większych gabarytow i mamy prawo do noszenia tego na co mamy ochote :) pozdrawiam dziewczynki nie przejmujcie sie!!:))

Gość dffdfdf
dokladnie,mam znajoma, ktora ma z 160 ,wazy chyba z 65 kg i tez tylko w legginsach popierdala. to brzdliwe. ja waze 48 kg, mam 173 i nie chodze w takich lycrach a ta smie pokazywac wielkie dupsko

Gość dffdfdf
nienawidze tego, jak grube baby nazywaja sie puszystymi. grube to grube, tluszcz nie jest puszysty loszki. nie wiem. od zawsze irytowaly mnie grubsze panie :o macie cos takiego odrzucajacego w twarzach i smiesznie chodzicie jak wam sie uda lacza

Gość w 100 procentach
popieram wypowiedz powyzej co to za okreslenie puszysta? grubas to grubas