Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margerittadwu

czy moge byc w ciazy? czy to byl gwalt?

Polecane posty

Gość margerittadwu

Zacznę od tego ze mam 16lat. W sobotę byłam na melanżu i wiadomo za dużo wypilam. Wymiotowalam zrobiłam z siebie idiotke i położyli mnie spać. Potem do tego samego łóżka z tych samych powodów położyli mojego kolegę. Dziś się dowiaduje od innego kolegi ze ten debil w nocy obudził sie zdjął mi majtki i zmasturbowalbsie ocierając się o moja cipke ale nie wkładając go. Spuscil się na mija cipke i wytarł to ręcznikiem. Ja nic nie czułam. Zapytałam się go dziś czy to prawda a on ze tak. Cobja man zrobić. To były moje plodne dni. Czy mógł we mnie wejść tak ze nic nie czułam? Podobno do ust mi też go wkładać próbował a wydało się bo pochwalił się najlepszemu kumplowi.a ten powiedział mi

Gość margerittadwu
Przyznam się ze koleś mi się wogole nie podoba. Powiedział ze mu w nocy stanął i musiał sobie ulżyć. Ściągnął mi majtki i od tylu się zabawiał podobno ocierając żołędzia po moim sromie i po ustach i szybko doszedł wytarł ręcznikiem i poszedł dalej spać.

Gość margerittadwu
Ivjal tu można mieć do znajomych z klasy zaufanie? Co z kogoś takiego wyrośnie? Nie widm co Z tym zrobić. Gdzie to zgłosić ?

Gość Rozkimnator
Wygląda mi to na prowokację. Jednak jeśli jest tak jak napisałaś to spełnia to wszystkie znamiona: molestowania, wykonania innej czynności seksualnej i gwałtu. Co masz zrobić?-po pierwsze zrób test ciążowy (chociaż akurat to, że jesteś w ciąży jest małoprawodopodobne), Po drugie powiedz o wszystkim rodzicom, po trzecie sprawą powinny zająć się organy ścigania.

Gość margerittadwu
niestety prowokacja to nie jest. Rodzicom się boje powiedzieć. Ale co policja zrobi gowniarzowi w moim wieku? Jak powiem komuś o tym to będzie dym w szkole. Jak to załatwić dyskretnie

Gość nemanja unl
brak znamion gwałtu i jak i rozumu u piszącej

Gość margerittadwu
Mam swidka jego kolegę i on sam się mi przyznał.

Gość margerittadwu
Martwię się tylko ciąża. Kiedy mogę zrobić test? Po weekendzie? Kurcze nie chce być w ciąży. Wiem nie powinnam pic ale zmieszlam wodke wino piwo i mnie zmyliło dodatkwow bolał mnie ząb i brałam tabsy pbolowe co pewnie spotęgowało działanie alkoholu.

Gość margerittadwu
No i drugaa sprawa zeby ten skurwiel tego nierozpowiadal dalej.

W szkole pewnie i tak mają cię za puszczalską. Jak mogłas tyle wypić żeby nie pamiętać ?!może tylko tak sobie mówią. Masz nauczkę.

Gość margerittadwu
najgorsze jest jednak to ze gdy sie obudzilam wystawal mi z ust 30 centymetrowy stolec na ktorym ucztowaly muchy :classic_cool:

A co powiesz na policji ?że byłaś aż tak pijana ?

Gość Rozkimnator
Znamiona gwałtu to akurat są-poza tym dokonywanie innych czynności seksualnych jak i gwałt są karane bardzo podobnie. Co mu zrobią? -wyrzucą ze szkoły, będzie miał nadzór kuratora. Jeśli skończył już 16 lat może nawet jeśli pokuratura będzie wyjątkowo złośliwa liczyć się z pozbawieniem wolności (przy czym to małoprawdopodobne). Chodzisz zapewne do szkoły, w szkole jest psycholog, pedagog szkolny-oni są od tego aby Ci pomóc-możesz tam pójść przed poinformowaniem rodziców jeśli nie to zadzwoń na niebieską linię: http://www.niebieskalinia.pl/kontakt

Gość margerittadwu
Poradzi mi ktoś kto był w takiej sytuacji? Jestem jeszcze dziewica. Może pójście do gina byłoby dobrym pomysłem żeby sprawdził czy nadal mam błonę? To znaczyłoby ze we mnie nie wszedł i ze nie ma szansy na ciążę.tylko czy do gina muszę iść z matka? W lipcu mam 17lat

Gość Rozkimnator
@Tesua tess@tlen.pl'; A co powiesz na policji ?że byłaś aż tak pijana ? Nawet jeśli to nie prowokacja - to stuknij się i nie pisz takich bzdur czy dziewczyna była pijana czy nie to nie upoważnia nikogo do wykorzystywania jej! to głupi, pokutując w polskim społeczeństwie stereotyp. Tak powie, że była pijana - dokładnie powie prawdę.

Gość margerittadwu
Dzięki za odp. Ale jak pójdę do psychologa jutro w szkole to będzie afera bibjak powiem to ona tego tak nie zostawi. Ja za puszcxalska nie uchodze. Podejrzewam ze chłopaki tak polewali wódka żeby mnie taka kumpele upić. Ja nie jestem przyzwyczajona do picia. Dodam ze obudziłam się dopiero o 14 następnego dnia. Jego juz nie było.

Gość Rozkimnator
Chyba byłaś już u ginekologa kiedyś skoro masz prawie 17 lat. Tak możesz iść sama ale lepiej idź z matką. Masz kontakt na niebieską linię-zadzwoń tam bez obaw, masz szkolnego psychologa, pedagoga-rodzicom też musisz powiedzieć (ukrywanie tego dłużej nie ma sensu). Zapewne interwencja rodziców, nauczycieli czy policji spowoduje zamknięcie jakiś jadaczek ludzi, którzy Cię wykorzystali.

Gość margerittadwu
Zrobiłam błąd bo poszłam id razu pod prysznic bo myślałam ze się spocilam bibjakos niekomfortowo się czułam. A to musiało być to nasienie. Powiedział mi wprost ze spuscil mi się na moja cipke.

Gość Rozkimnator
@margerittadwu to pozostaje niebieska linia. Dziewczyno to i tak wyjdzie na jaw. A jeśli tego nie powiesz rodzicom, psychologowi etc to właśnie wtedy wyjdziesz na puszczalską. Współczuję Ci - zacznij od niebieskiej linii - wysłuchają, poradzą co masz dalej robić.

Gość margerittadwu
Bije się wstydu w szkole. To jest mala miejscowość niestety wszysyc się tu znają. Ten chłopak jest raczej lubiany. Oskarża mnie ze to moja wina ze mu dałam a teraz II kilku dniach zgłaszam gwałt. Nic pójdę do gina z koleżanka właśnie rozmawiam z nią o tym jak będzie ok to mam nauczkę. Nie pic więcej.

Gość margerittadwu
No bo w sumie jak mi nie włożył to gwałtu chyba nie było? Nie wien nie rozmumem nic juz kiedy jest gwałt a kiedy nie.

Gość margerittadwu
Zagrozilam mu w smsie ze jeśli powie komuś o tym to pójdę na policję. Widać ma strasznego stracha bo przeprasza mnie cały czas smsami . Napisał mi ze był pijany i nie świadomy i ze mu chyba nic nie zrobią w takiej sytuacji bo był pijany. Ale stracha ma bo przeprasza

Gość Rozkimnator
@margerittadwu ewentualnie wyjdziesz na nieostrożną. A skoro to mała miejscowość to i tak już większość wie. Zrozum to. Takiemu nie wolno odpuścić-bo potem skrzywdzi kolejne dziewczyny. A pomoc psychologa by Ci pomogła-uwierz mi, że psycholog nie chodzi i nie rozpowiada wszystkim co i jak. Mówię Ci zadzwoń na niebieską linię to anonimowe-pomogą Ci specjaliści-opisz całą sytuację jak to tu zrobiłaś. Wiem, że dla Ciebie to trudne jednak Tobie po prostu trzeba pomóc. Postąpiłaś nieuwaznie ale to nie powód by Cię ktoś wykorzystywał.

Gość margerittadwu
Dobrze a jak zadzwonię to muszę podawać jakieś dane?

Gość Rozkimnator
Na pewno było to dokonanie tzw innej czynności seksualnej (tu jest to szerzej wytłumaczone http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/115944,Prosze-o-wyjasnienie---inna-czynnosc-seksualna.htm ). On jest w błędzie to, że był pijany w ogóle nie jest dla niego okolicznością łagodzącą.

Gość margerittadwu
Czy mogę anonimowo to zgłosić.?

To chcesz w ogóle coś zrobić z tą sprawą?czy nic bo się boisz

Gość Rozkimnator
@margerittadwu nie, nie musisz to może być anonimowe-powiesz dokładnie tyle ile sama chcesz im powiedzieć. Zapytają się Ciebie o wiek, rodzaj miejscowości z której pochodzisz, i inne ogólniki. Jeśli powiesz im, że chcesz pozostać anonimowa to tylko Ci poradzą co masz zrobić: -to psycholodzy, lekarze i prawnicy będą wiedzieć co dla Ciebie najlepsze

Gość margerittadwu
dzięki rozkminator. Matka wróciła z pracy to muszę kończyć. Zadzwonię tam od kumpeli jutro. Dzięki wielkie. Chyba ze pekne i zaraz matce powiem

Gość Rozkimnator
@Tesua tess@tlen.pl'; Ty masz chyba jakiś problem: jasne, że ta Dziewczyna chce coś zrobić - zaczyna od szukania informacji na forum internetowym - i dobrze byłoby żebyśmy przekierowali ją dalej.