Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emigrantka z

Polacy czemu nie stać was na ciasteczka Orero?

Polecane posty

Gość Emigrantka z

Polacy dlaczego was nie stać na ciasteczka Orero?? Taką macie biedę?

Gość rettina
idź z tymi ciasteczkami chyba nie próbowałaś, jakie to paskudne a czemu niby nie stać? czyżby były drogie? tym gorzej dla nich :D

Gość rettina
to jeszcze dodam, że kupuję HITy nie wim czy są tańsze, ale o niebo lepsze

Gość fgjgjgfj
bo wolimy wydawac ciezko zarobiona kase na ciasteczka OREO a nie jakies tam orero pfffff

Gość ja tam lubię oreo
te z kakaowym kremem, z białym nie. jak kupimy czasem z białym, to wyskrobuję krem i jem same ciastka. mają dobre kakao w dużej ilości -może dlatego nie każdemu skamuja, tak samo jak bardzo gorzka czekoalda nie każdemu "pasuje". my tzn ja, mąż i syn jemy czekoladę 70-procentową lub więcej, nawet do 95 proc. syn zje taką do max 85 proc, ale poniżej 70 proc nie kupujemy, bo dla nas to nie jest czekolada. i dlatego lubimy oreo, bo mają dużo kakao. o , i tyle.

Gość ja tam lubię oreo
a tak pzoa tym, ileo oreo kosztują w Polsce i za jaką paczkę (waga/ilość ciasteczek). ja mieszkam w Szkocji, tutaj płacę ok. 1,6 funta za paczkę zawierającą ok. 14 podwójnych ciastek (nie wiem ile ich tam jest dokladnie). teo półtora funta to moim zdaniem w porządku cena. a jak trafią się na promocji half price to kupujemy z 10 paczek :D