Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEden wielki DÓŁ

niedługo wpadne w depresje nie moge znalezc pracy

Polecane posty

Gość JEden wielki DÓŁ

mam skonczone technikum i studia szukam od dłuższego czasu pracy jakiejkolwiek nie wybrzydzam ale nigdzie mnie nie chcą bo albo nie znam obsługi kasy fiskalnej albo potrzebuja z perfekcyjnym angielskim albo niewiadomo jakie doswiadczenie . Powiedzcie jak mam do cholery zdobyc doświadczenie skoro wszyscy pracodawcy szukaja już ludzi z doswiadczeniem nie wiem już jak mam żyć w tym kraju, jestem załamana

Gość ssssssssssssdsdss
ja tez nie mam pracy.Dorywczo roznosze ulotki a jutro skladam papiery jako goniec do spoldzielni. jestem kobieta lat 29.

Gość JEden wielki DÓŁ
no coś napewno umiem wysyłąm cv nawet na stanowisko sprzątaczki a to potrafi każdy

Gość JEden wielki DÓŁ
życie wtym kraju to dramat ja naprawde juz nie wiem czego sie chwycic co jest nie tak że nie moge znalezc tej pracy

Gość ssssssssssssdsdss
g

idź do fast foodu... przynajmniej kasy fiskalnej się naumiesz :P Ja ciut doświadczenia mam a też nie mogę nic znaleźć. Od grudnia szukam i lipa, jak dzwonią to z telemarketingu ewentualnie sprzedaż D2D... no a na to się po prostu nie zdecyduję :)

sprząteczkę można wziąć po taniości czy urodzie i tam się nie przebijesz. brakuje tych którzy coś umieją

Gość gość35
od pół roku jestem bezrobotna. dla jednych może to być krótki czas ,ale dla mnie to wieczność.wpadam w depresje nie chce mi się z łózka wstawać opłat więcej niż dochodu żyjemy z męża wypłaty i mieszkamy na stancji. pracowałam wcześniej 5 lat w sklepie,który zlikwidowali zasiłek dla bezrobotnych dobiegł końca. pracy i perspektyw na prace w moim mieście brak już myślałam,żeby się wyprowadzić z miasta do większego,ale nie mamy za co i tak jedziemy na pożyczonych pieniądzach.czuje się beznadziejna,płacze ukradkiem po kątach. chcę do pracy ;(

Gość biZ0n
a na lotnisku Okęcie im. F. Chopina potrzebują bagażowych na g***** przy taśmie i w sortowni bagażu , dużo tam nie płacą ale 2000 zł. netto miesięcznie zarobisz i jest okazja aby przy okazji załapać się i awansować i przy obsłudze rękawa nie robiąc praktycznie NIC zarobisz 4000 PLN , możliwości jest tysiąc

Gość gość
Nie martw się kochana, cos w końcu znajdziesz. Pewnie ze się tak czujesz, zima nie pomaga. Ale będzie ok, nie poddawaj się. Codziennie jeden mały krok.

Gość gość
Ja też nie mam pracy - szukam od 4 lat i NIC. A wysyłam na każde stanowisko - nawet sprzataczki. Mam studia wyzsze, dobrą prezencję;)I NIC!!!! W moim regionie ogólnie mało ofert jest. A jak są to biorą osoby z zawodowym wykształceniem. Jeden z kierowników powiedział mi dlaczego nie zatrudnia się osób z wyzszym wykształceniem. Bo to zagrożenie! Ktos potem może wygryzc takiego kierownika. I co jeszcze usłyszałam?Ze ludzmi bez wykształcenia lub z małym łatwiej sie manipuluje:/ No cóż....Pozostawiłam to bez komentarza bo mnie zatkało.

Gość gość
a z jakiego województwa jesteście?

Gość gość
podlaskie - tu z pracą TRAGICZNIE

Gość gość
ja warmińsko mazurskie i też kiepsko, podlaskie i warmińsko mazurskie to chyba najgorsze województwa jeśli chodzi o pracę

Gość ona_iwona
witajcie. Ja również staram się o pracę, konkretnie staż. I szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie, jestem zarejestrowana od 2 miesiecy, dzis dostałam informację o stażu w sklepie. Stawiłam sie natychmiast w urzedzie, a tam kobieta potwierdzila informacje, kazala wypelnic ankiete i powiedziala ze oddzwonią. Po tym zdarzeniu poszlam do tego sklepu i zostawilam cv, przy okazji powiedziano mi, bym jak najszybciej przyniosla skierowanie na staż. Moje pytanie brzmi : powinnam czekać na telefon, czy zarządać skierowania. Dlaczego nie mogę go dostać od reki? Prosze o pomoc.

Gość gość
dlatego nie możesz, bo to twój interes za tym chodzić i nie dostaje się automatycznie

Gość ona_iwona
sęk w tym, ze w tym tygodniu byłam juz czwarty raz w urzedzie, wiec nie mozna mi chyba zarzucic ze sie nie interesuje.

Gość gość
A co umiecie. KONKRETNIE.

Gość ona_iwona
nikt nie był w podobnej sytuacji?

Gość gość
?

Gość gość
i jak tam, znalazłaś robotę?

Gość kojak1988 orginal
nie martw sie wojsko cie przyjmnie:)

Gość gość
taka jest ta rzeczywistość do której nas USA z pomocą swego agenta Jacka Stronga wciągnęła... szerzą tą ideologię wolnego rynku na cały świat i wszędzie chcą ją wepchnąć... a tymczasem "w Polsce w coraz większym stopniu korzyści ze wzrostu gospodarczego są udziałem właścicieli kapitału".. czyli ci co mają duży kapitał, będą jeszcze bardziej go pomnażać nie robiąc praktycznie nic, a biedni będą pracować coraz więcej zarabiając przy tym coraz mniej - czyli nowoczesny model niewolnictwa. To co niektórzy piszą, że trzeba bardziej się postarać, pracować jeszcze ciężej, albo że to wina PO... to wszystko są drobiazgi, bo najważniejszy jest cały ustrój w państwie - aktualne czy poprzednie rządy praktycznie nie zmienią całego systemu - oni tylko mogą robić drobne korekty - ich wpływ nie jest duży - i pisanie że to ich wina to jakby łudzenie się, że było by lepiej gdyby rząd był inny - niestety ktoś tak pisząc tylko sam się okłamuje - nie było by lepiej, bo wszystko to wynika z kapitalistycznego ustroju jaki narzuciło usa.

Gość gość
up