Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowianska krew

Dlaczego wiekszosc polskich kobiet na emigracji przynosi nam wstyd?!

Polecane posty

Gość slowianska krew

Juz sie nie dziwie tym,ktorzy obrzucaja polskie kobiety blotem i nawet kolorowi mezczyzni z najzszej klasy spolecznej maja je za nic! Zenada

Gość A czego sie spodziewac
po prostaczkach ledwo po gimnazjum?! W calej Europie nasze gwiazdy sa z tego znane i z daleka poznasz,ze to chwasty naszej ziemi. Kijem bym nie ruszyl bleeeeeeeeee i pewnie wielu mysli ,jak ja!

Dzien dobry, Jestem zona obcokrajowca,jednak musze przyznac 100% racji autorowi topiku. Polki daly sie poznac z najgorszej strony. Porzadne kobiety cierpia przez to,ze polskie ,czesto niewyksztalcone panienki prowadzaja sie z nierobami,kretaczami i zlodziejami bez szkoly i ambicji. Zastawia mnie tylko,gdzie sa rodzice? Jak moga pozwalac na to,zeby ich corki zadawaly sie z pakistancami,turkami i calym tym kolorowym misz maszem. Lapia sie na tanie wyznania a potem sa traktowane gorzej ,jak gumowe lalki. Nie chce nawet myslec,ze to wlasnie pokolenie bedzie pracowalo na moja emeryture. Milego dnia.

Gość pozdro z HH
Witam i zapraszam do Hamburga,tu dopiero mozna podziwiac pary mieszane:P , ciapty wiesniak bez budy z poleczka,ktora zarabia za zelazna brama;) hehe to pewnie wielka milosc i hanba dla Polski.

Gość wiecznie glodna:)
Dzien dobry z rana wszystkim:) Wstyd? Hmmm slowianska krew to bardzo lagodne okreslenie;)

Gość Przeciez te szm.ty nie
zasluguja na miano kobiety! Taka idiotka jest na rowni z koza,ktora ujezdzal jej romeo zanim dotarl do lepszego swiata !

Gość zdradzony,
mojej ex tez sie egzotyki zachcialo i poszla robic za sciere,cale szczescie ,ze kur.a z niej wylazla przed slubem,teraz skomli o powrot,pfuuuu nie chce jej znac

Gość deoijfcije
tak gadacie na polki a zobaczice jakie sa angielki albo niemki 100 razy gorsze ale swojego docenic nie umiecie!

Gość rrrrrrew
Mieszkam w Anglii i musze powiedzieć ze większość polek próbuje dorównać angielkom w imprezowaniu i swietnie im to wychodzi , i niestety zam kilka przypadków kobiet które skończyły w burdelu bo stwierdziły że jak już mają dawać to przynajmniej kase będą z tego mieć , ale to ich wybór

Gość rrrrrrew
I chce dodać ze nie tylko sytuacja wyglada tak że ciapaty siedzi w domu a baba na noego robi , mieszkalam kiedys w domu gdzie bylo 3 pary wszyscy polacy i tylko jeden facet pracował, dwóch siedzialo na dupie przez tv z piwem !

Gość wiadzialem
w londynie nawet te polki ktore pracuja w biurach uprawiaja weekendowy sport, nie ma nic trudnego by w samochodzie za klubem zrobila laske...polecam !

Gość deoijfcije
dobrze ze mezczyzni tacy swieci i czysci i brzydza sie seksem bezzobowiazan

Gość tez z uk
Imprezowanie imprezowaniem,ale zadna angielka czy niemra nie prowadza sie z .... Ja jestem w stanie uwierzyc,ze oni potrafia zaczarowac,sa natretni i po 5min.kochaja do grobowej deski:). Kto przy zdrowych zmyslach lyka takie kity? To ich zycie,ale kawaly o polskich paniach i opinia nie wziely sie znikad. Przykre to,ale prawdziwe.

Gość rrrrrrew
Mnie za to bardziej wkurza to że niektóre z nich pracują na najgorszych stanowiskach za marne pieniadze ale po pracy kupią jakieś ubrania na przecenie i paraduja po mieście jak by milionerkami byly . Takie panie ze wsi co pierwszy raz pieniadze widziały, to że dają dupy niech dają ich ciało widocznie w taki sposób muszą sie dowartościowac

Gość deoijfcije
q

Gość deoijfcije
ja nie wiem co wy macie w glowach ze tak was interesuje zycie innych ludzi:o znajdzcie sobie hobby czy cos:o

Gość deoijfcije
s

Gość SSHGHFFH
BO POLKI NIE MAJA HONORU JAK KOBIETY W IRANIE JEMENIE JORDANI.... POLKI TO TANIE..

Gość tez z uk
Nikt w zycie komus nie wnika,dla mnie one moga wszystkie skonczyc na ulicy,sa dorosle i to ich wybor. Tylko niech nie przynosza problemow do pracy i jak kolo tylka im sie pali to wtedy placz i robienie z siebie ofiary. Nie mieszkam w Londynie,wiec nie wiem,jak tam jest w clubach,ale tam gdzie ja mialam okazje byc to takie szemrane towarzystwo raczej by wpuszczone nie zostalo. Kazdy z nas ma swoich znajomych,przyjaciol i dobiera sobie towarzystwo,kierujac sie swoimi kryteriami. Mysle,ze autorowi chodzilo o zjawisko absurdu,skoro taka panna zadaje sie np. z prostytutkami i alfonsem to czego potem oczekuje? Ze bedzie traktowana ,jak dama? Sila rzeczy ma sie stycznosc z osobami roznej narodowosci i wiary ,rozmawia sie na temat roznic kulturowych etc. Ja nie znam osobiscie muzulmanina,ktory bawi sie na dyskotece i pije alkohol. Bywamy u siebie w domach ,czesc mieszka z rodzicami i dziadkami ,ale alkoholu tam nigdy nie bylo. Zmierzam do tego,ze wszedzie sa ludzie i ludziska. W Pl tez patologii nie brakuje,picie,cpanie i przemoc,ale jesli facet chleje na potege a kobieta mysli,ze po slubie sie zmieni to.....tu chyba komentarz jest zbedny

w knajpach wiekszosc klienteli to araby, zlopia piwo do zerzygania, obok nich kreca sie zdziry, za jedno piwo i fajke wychodza na laweczke przed knajpa ... aha, nie pisze z UK.

Gość Eeerrr
Nie wiem jaka jest roznica w uslugiwaniu Turkowi a Polakowi?!? Ze patriotycznie to znaczy lepiej? haha Poczytajcie sobie posty tych wszystkich sfrustrowanych polskich zon i matek, ktorych wiekszosc siedzi w domu z dziecmi, sprzata, gotuje, pierze, a maz wraca z pracy, ma obiad podstawiony pod ryj, a po obiedzie przed telewizor z puszka piwa albo na komputer czatowac z cycatymi panienkami, no a jak ma potem humor to moze nawet przeleci przed pojsciem spac haha To gorsze niz zycie w UK z Arabem czy Turkiem, bo w Polsce benefitow nie daja. A na polskich dyskotekach to niby panienki w kombinezonach, bez makijazy i niesmiale tak?? Straszna hipokryzja. Ale przeciez Polska to kraj katolicki i o ile w niedziele cala rodzina idzie sie do kosciola, to wszystko ok. Nie wiem z kim Wy sie ludzie zadajecie, ale zadne z moich kolezanek nog przed kimkolwiek nie rozkladaja, a powtarzanie historii, ktore kiedys gdzies podobno ktos slyszal....nie widzialas/es na wlasne oczy, to sie nie wydarzylo!

Gość droga pani Eeerrr
Czy widziała pani kiedyś Hitlera na własne oczy? Czy widziała pani jak Żydzi są zagazowywani i paleni. Czy widziała pani obozy koncentracyjne i ścieżki zdrowia? Czy to znaczy że to się nie wydarzyło? Dziwię się że pani z takim pojmowaniem świata może funkcjonować w społeczeństwie. To musi być ciężkie, żyć jak pies któremu zależny tylko na jedzeniu i spaniu a reszta go nie interesuje bo tego nie widzi. I pytanie czy nie widzi czy nie chce widzieć. I proszę się nie powoływać na posty sfrustrowanych polskich żon i matek. Skoro pani tego "nie widziała to się to nie wydarzyło". To że pani jest idiotką już udowodniła. Proszę nie robić z siebie dodatkowo hipokrytki.

Gość Eeerrr
Hmm prawda w oczy kole i jesli ktos jest hipokryta, to wlasnie te kobiety, ktore sie w tym temacie udzielaja, a w domu usluguja swoim polskim "Misiom". Niech kazdy sypia z kim chce i robi ze swoim zyciem to, co mu sie podoba. Wiem, ze dla Polaka to upokarzajace, jesli jego dziewczyna zostawia go dla obcokrajowca, no bo co obciach przed kumplami i rodzina, tymbardziej jesli obcokrajowiec jest innej rasy, czy wyznania, bo przeciez Polska 100 lat za murzynami i dla Polaka murzyn to zawsze z Afryki haha

Gość droga pani Eeerrr
Kole to mnie w oczy pani głupota. Rozumiem że pani jest wszechwiedząca, wszechwidząca jak taki jasnowidz lub nawet prorok i wie pani jakie kobiety się tu wypowiadają oraz jak mają w domu. A może to zwykła podwójna moralność z pani strony. Pani można, im nie. Kończę tę nierówną walkę bo to słabszego niemoralnie upokarzać i nie zwykłem wdawać się w dyskusje z głupcami. Oni zawsze ściągają do swojego poziomu a potem pokonują własnym doświadczeniem.

Gość chatoeka od lat
niskiej klasy spolecznej hahahahhahahaha A TY Z JAKIEJ JESTES Z WYSOKIEJ ??????????????HAHAHAHAHAHAH KURWA POLACY MAJA SIE ZA NAROD WYBRANY

Gość grzesiu b
nie dyskutować z lesbą i feministycznym ścierwem eerrr :P

Gość slowianska krew
Jak tu sie nie smiac?:) Eeerrr zostala pojechana i w odp.sama sie dobila a najlepsze jest to,ze wcale tego nie zauwazyla i jeszcze sie unosi. Hahaahahahaha Pies jest bardziej kumaty :) Wyjasnie Ci cos pani Eeerrr,bo jakos wiekszosc zrozumiala przekaz:) Inteligentna osoba,na poziomie jesli jest w zwiazku to jest to zwiazek partnerski ( i kolor skory nie ma nic do rzeczy!) Nie bedzie uslugiwala nikomu. Sedno topiku jest w tym,ze taki pan z Turcji czy Pakistanu nie musi sie za bardzo postarac,zeby miec na zawolanie pusta lale z Polski,wystarczy kilka tanich tekstow. Wyobraz sobie,ze oni u swoich rodaczek nie maja czego szukac,bo rodzina w zyciu nie pozwoli na malzenstwo:) Turek od przyslowiowego kebaba nie zadaje sie z Turkiem lekarzem, tak samo jest w Pl i kazdym innym kraju! Tylko polskie pseudokarierowiczki nie maja nawet okazji poznac kogos na poziomie,bo niby gdzie? Ma takiego arabskiego zenusia spod monopolowego a mysli,ze Boga za nogi zlapala. Dotarlo teraz?

Gość Eeerrr
Haha Pani Eeerrr w ogole nie czuje sie "pojechana", bo kto jezdzi?? - polscy "panowie" a to zadna konkurencja, bo ani to swiatopoglad szeroki, ani mozliwosci wielkie a tylko gadki duzo i zero akcji. Ja tam osobiscie w Turkach nie gustuje, ani w Turczynkach tez nie:) ale wiem, ze ten kto wlasnego zycia nie ma bardzo interesuje sie tym, co robia inni. Nie bede sie wdawac w dyskusje z osobami, ktore albo z Polski dalej jak do Slowacji nie wyjechaly, albo przyfrunely wprost na londynski Ealing 8 lat temu i do tej pory tylko "senk ju" potrafia powiedziec, a te polskie puszczajace sie dziewczeta ogladaja w polskich dyskotekach:)