Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowianska krew

Dlaczego wiekszosc polskich kobiet na emigracji przynosi nam wstyd?!

Polecane posty

Hmmm cos nerwowo sie tutaj zrobilo:) Musze przyznac,ze ja chyba glupsza od moich psow jestem:) Skad takie oburzenie? Czy nie mozna wyrazic swojego zdania bez uzycia epitetow?

Gość Ja bym dyskutowala
Chyba ty przynosisz mi wstyd zakladajac takie glupkowate tematy. Sa laski z klasa, sa tez prostaczki. Angielki i Niemki to niby lepsze sa? Co mnie to obchodzi, ze jakas laska wyemigrowala i sie puszcza za kase lub za dobre slowo? ;) ich dupa ich sprawa. Nikomu tym krzywdy nie robia, wiec ok, cenie je bardziej od tych skurwysynskich hipokrytow, alkoholikow, nierobow, beneficiarzy itp. Niech sie zadaja z kim chca, widocznie maja wiecej korzysci z takiego Turka z kebabem niz Polaka, i tu was "panowie" i damskie pasztety, co nawet pies nie chce wyruchac, boli. Ludzie macie kompleksy i paranoje, idzcie do lekarza.

Gość slowianska krew
Jasne;) skoro Cie nie obchodzi to czego szukasz na tym topiku i jeszcze tracisz swoj cenny czas na komentarz?!

Gość zalosneeeeeeeeeeeeeeee
Jakie to typowe! Czlowiek poczyta kilka takich wypowiedzi i jeszcze bardziej zaczyna doceniac normalne kobiety. Ja bym dyskutowala - uwazasz sie za kobiete,tak?( Pomijam juz fakt,ze piszesz jak dziecko). Powiem Ci cos "kobieto",zaden szanujacy sie mezczyzna nie chce miec do czynienia z taka wulgarna,pelna zlosci i do tego glupio -madra pania. Jak przekupa na targu "szczekasz" dla samego "szczekania". Najpierw naucz sie czytac ze zrozumieniem tekst,jesli czegos pewna nie jestes to wystarczy grzecznie zapytac. Wtedy wyraz swoje zdanie,bo masz do tego prawo. Zero w Tobie delikatnosci i kobiecosci ,co jest na maxa odpychajace. Chcesz oceniac,to daj dobry przyklad.

Gość czemu tak jest że
Ja bym dyskutowala nikomu krzywdy nierobią a szczególnie własnej mastce ktora sie dowie że ich córka to prostytutka ;/

Gość jezyka w gebie zabraklo
moim ukochanym feministkom:( jestem niepocieszony ;)