Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktooośka

dieta+ ćwiczenia= ja ;)

Polecane posty

Gość ktooośka

witam koniec !!! biore sie za siebie :) o to moje 10 przykazań 1. jesc mniej 2. jesc zdrowo 3. codziennie rano 50 brzuszków 4. przynajmniej 2x w tygodniu dłuższy trening 5. nie jesc po 20 ( poźno chodze spac) 6. minimum 2l wody dziennie 7.za kazdy grzech dodatkowe 50 brzuszków 8.rano szklanka wody z octem jabłkowym 9.raz w tygodniu peeling kawowy 10.nie poddawac sie ;) ktos chetny? byłoby miło gdyby ktos sie przyłączył

jutro bede sie wazyc ale cos około 88 a chciałabym wazyc 70 wiec mam 18 do zrzucenia musze to zrobic bo niedługo lato a poza tym zle sie czuje w swoim ciele a ty ile masz do zrzucenia ? i jaki jest twój plan?

Ja zaczynam z 74kg, mój pierwszy cel to 65kg ale moje marzenie to 57 kg tyle ważyłam 4 lata temu,ale niestety zapuściłam sie jak cholera. Mam 22 lata i 2 letnią córeczkę:) Ogólnie to po prostu jem mniej a do tego ćwiczę 4-5 razy w tygodniu z ewą chodakowską, odrzuciłam słodyczę,fast foody,wszystkie napoje ze sklepu, piję tylko zieloną herbatę,czarna i dużo wody niedazowanej.