Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oficjalne pytanie

Czy na wymiary 88/66/91 pasuje bardziej 36/38 czy 38/40?

Polecane posty

Gość Oficjalne pytanie

Jeśli są tu osoby o podobnych wymiarach to jakie rozmiary najczęściej nosicie?

Gość jjhjyhgfgfhkhf32587456
36,a nie 38

Gość Oficjalne pytanie
hehe serio uważacie że to taki mały rozmiar :)

Gość Oficjalne pytanie
to fajnie, ale nieraz noszę bluzy nawet Xl czyli rozmiar 42

Gość Oficjalne pytanie
aha ok dzięki :)

Gość Mam 90-58-92
i noszę 38-40

Gość do - no sucho ma ta palma
hahaha skad wykombinowałaś że młodzież ma taką samą numerację jak dorośli ale przy innych rozmiarach???? Bo dziewczynki mają 36 mniejsze, niż dorośli 36 większe :D:D:D No uśmiałam sie jak nigdy z takiej bzdurki :D

Gość do - no sucho ma ta palma
a do autorki - pewnie wciśniesz się w 36, ale strasznie to opięte będzie i twoje zadowolenie będzie polegało na tym, że się zmieściłaś. Jeśli chcesz dobrze wygladać to kupuj 38 przy twoich rozmiarach

nie sluchaj ich! masz rozmiar 34-36 ja przy wiekszych cycach, troche szerszej tallii i wiekszej pupie w wiekszosci nosze rozmiar 36, czasem 38 mam doslownie jedna rzecz w szafie z rozmiaru L - bialy bezrekawnik - kupilam L bo juz nie bylo innych rozmiarow a strasznie mi sie ten bezrekawnik spodobal Kilka lat temu mialam takie wymiary jak Ty, no moze podobne bo 90-65-91 i nosilam xs

Gość już widzę te wylewające
się zewsząd fałdy w tym xs :D:D:D Ale jak ci to nie przeszkadza, to mozesz nawet xxs kupować i nosić :)

faldy? a moze ma umiesniony brzuch i zero tluszczu hee? falde to Ty masz w mozgu - figury sa rozne

Gość żę tak powiem
ja mam niemal identyczne wymiary i noszę 36/38, zależy od rozmiarówki. 40 to chyba mi się nie zdarzyło, no chyba że oversize. Ale to też zależy od wzrostu, bo no mnie mimo że nie jestem wysoka - mam 164 zdarzało się że rozmiar 36 miał np zakrótkie rękawy

Gość żę tak powiem
w XS osoba z takimi rozmiarami też może się "zmieścić" ale to zależy od rozmiarowki danje firmy, np H&M ma taką rozmiarówkę że często rozmiar XS był już dobry i nic mi się nie wylewało, ale trzeba wziąć pod uwagę że nawet jak się nie wylewa to często takie ubrania są poprostu zakrótkie, np podniesie się ręce i brzuch wychodzi, więc nie ma co brać mniejszych ubran po to tylko żeby poczuć się lepiej z tego powodu że weszliśmy w XS

z tymi rozmiarami różnie jest ja mam 95/60/95 i nosze rozmiar M L i zdarza się ze S a jak kupuje stringi to XXXXL bo te L nawet nie moge wcisnąć na uda a mam w udzie 52 więc nie wiem jak mały tyłek musi byc by się w to wcisnać trzeba mierzyć i tyle bo rozmiarowki w różnych krajach są różne u nas rozm 38 to gdzie indziej 40

Gość żę tak powiem
To prawda z tymi stringami, ha ha ja rownież kupuję L bo S i M to takie malutkie jak na dziecko, choć zalezy czy się naciągają bardzo czy nie

Gość Oficjalne pytanie
O jaki odzew :) Dziękuję wszystkim za opinie :) Co do majtek to prawda , mam głównie XL

No ja raczej nie noszę XS. wciskam się czasem w ciuchy dziecięce, ale są obcisłe, krótkie, no i jak to wygląda? Noszę S/L

Gość góra 38/40 a dół 36/38
Czy na wymiary 88/ - dosc duze cycki 66 - duzo w talii /91-szerokie biodra pasuje bardziej 36/38 czy 38/40? mysle,że bardziej 38/40, bo jak założysz 36/38 to u góry bedzie brzydko wygladac, taka wielka zbita kupa jak masz obfity biust, ja mam podobne rozmiary, wiec wole mieć luz u góry, a na dole spodnie 36 /38

Gość ;ot
do tej ostatniej musze cie oświecić 88 to nie dosc duże cycki tylko małe A/B 66 w talii tp przegiecie a 91 to mały chlopięcy zad a nie szerokie biodra

Gość Marta,23
a JAKI MASZ WZROST??????????? 88-66-91 -to jestes baaardzo chudym modelowym patykiem:P Z miseczką A i chlopiecymi bioderkami. Wiesz,ja całęe zycie mam problem z kupnem dopasowanych ciuchow na wysoką ,szczuplą osobę.(mieszkam w malym miescie).Jesli jest cos dłuugie to jest zawsze na grubego :\ Wszyystko zalezy od rozmiarowki,firmy ktora to szyje,kraju i sklepu...Niby w calej Europie jest jedna tabela rozmiarowek-niestety.... (ale np,chinczyki mają inną miarę i zachod tez pomalu to zmienia,anglicy i franuzi wprowadzili kilka dodatkowych rozmiarow). Ja mam 177cm wzrostu .88-70-95- z polskich sklepow-kurtki,garnitur,plaszcz,bluza, mam M,XL,40 (szerokie ale przynajmniej dlugie:\ z angielskich sklepow zawsze mam XS-long (to jest moj idealny rozmiar,tak rzadko dostępny :\ -idealnie lezą dzinsy i t-shirty....a z francuskich markowych sklepow gdzie ubierają mnie stylistki mowią ze mam modelowe 34-36 ! Zawsze prymierzaj ciuchy,lub jak kupujesz na allegro czytaj tabele wyniarow :*

Gość ;ot
nie no kurwa wielka maciora obślizgly wieprz:o nawet 80/70/80 to jebany knur dla ciebie:p

Gość hahaha to co ja mam
powiedzieć skoro mam 82/58/84? W ogóle mnie nie ma? Przy wzroście 160 i młódką już nie jestem (2 dzieci)

Gość żę tak powiem
ja mam 90 w biodrach i zawsze uważałam że mam szerokie biodra a tu ktoś pisze że chłopięce? :-( Nie no z tym to się napewno nie zgodzę