Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykładnikpotęgi

Mam pytanko do drogich pań! Dziś na wykładzie usłyszałem coś na temat kobiet.

Polecane posty

Gość wykładnikpotęgi

Chcę wiedzieć czy to prawda! Otóż mam zajęcia z kobietą, która zna się bardzo na psychologii i psychice kobiecej. Ona powiedziała dzisiaj, że kobiety patrzą tylko i wyłącznie na wzrost. Nie chcę tu toczyć z nikim sporu, a tylko poznać obiektywną prawdę od samych kobiet. Ta pani powiedziała, że jak o kobietę zabiega dwóch facetów to zawsze wygra ten wyższy i kompletnie nie mają znaczenia inne cechy. Trochę się przejąłem, bo zawsze wydawało mi się, że chodzi o coś innego. Mam ładną twarz, dbam o siebie, dobrze się ubieram, ćwiczę, mam sylwetkę, zainteresowania i dążę do czegoś w życiu. Nie mam tylko wysokiego wzrostu. Jeżeli to jest prawda to znaczy, że wszystkie te cechy i moje starania nie mają kompletnie żadnego znaczenia i nic mi nie dadzą, bo jak będę startował do kobiety i będzie startował do niej też brzydki z twarzy facet, który nic nie osiągnął, ale jest wyższy ode mnie to na 100% przegram? To nie jest żaden atak na kobiety i nie chcę tu się kłócić. Chcę tylko poznać prawdę, nawet jeśli jest na moją niekorzyść i nie będę miał pretensji ani wypominał tu kobietom, że są płytkie, bo to chyba nie ich wina( każdy na coś tam biologicznie leci). Chcę tylko wiedzieć czy męczę się na darmo i czy w takim razie jest sens szukać kobiety i dbać o resztę rzeczy. Proszę tylko panie abyście nie kłamały, żeby nie wyjść na płytkie i uciekać przed prawdą o was samych, bo nie chcę potem żyć z fałszywymi nadziejami i przeświadczeniami.

Gość araukariaa25
niestety to prawda. ja zawsze wybieram wysokich facetów, wysoki jest po prostu bardziej męski. moje koleżanki też tak uważają, bo nie raz o tym rozmawiałyśmy

Gość jakies głupoty
wam ta kobieta nagadała... gdybym patrzyła tylko na wzrost to byłabym z moim parterem z którym byłam w wieku 18 lat, bo był najwyższy z wszystkich:D a jestem z facetem niższym od niego o jakieś 15 cm , mam z nim dziecko i nie zamieniłabym na żadnego ani wyższego ani niższego:P

Gość facet wyjście jest proste
idąc w konkury do panny bierzesz z sobą niższego kumpla, na starcie jesteś wygrany no pod warunkiem, że panna jakieś tam cyce posiada bo na płaskie pewnie nie zerkasz?

Gość wykładnikpotęgi
ale ja nie pytam jak zrobić. Ja chcę wiedzieć czy to prawda, że liczy się tylko i wyłącznie ten wzrost w 100% i kompletnie nic więcej.

Gość martiba 172cm
grunt by facet miał niebieskie oczy i co najmniej 178 cm

Gość marlena twoja stara
tak to ptrawda im wyższy tym lepszy :)

Gość glupot wam nagadala
Jest ograniczona jakas. Facet siegajacy mi do bioder nie ma szans ;) ale nie wybralabym kogos tylko dlatego, ze jest najwyzszy. Po co mi wysoki, brzydki glupek?

Gość ptaszekGOGO
no bez przesady mój ojciec ma 170 a matka 172 matka jest bardzo ladana i naprawdę nie wiem czemu sobie kurdupla wzięła ani to ładne ani kasiaste ani mądre :O

Gość hggggjh
Wysoki wzrost jest bardzo meski i atrakcyjny ale przeciez to oczywiste ze nie tylko to sie liczy. A juz na pewno nie w 100%. Gdyby liczył się tylko wzrost to nie byloby tylu niskich bogaczy otoczonych mnóstwem kobiet.

Gość cebulowa konfitura
ja jestem sama wysoka, wiec zdecydowanie wolalabym, gdyby facet byl wyzszy ode mnie, nie nizszy. ale na pewno nie wybralabym faceta gorszego jakosciowo tylko dlatego, ze jest wyzszey od tego lepszego jakosciowo :D dla mnie to jest bzdura. z tym, ze ja bardzo patrze na jakoscc faceta. jak kobiecie zalezy tylko na tym, zeby z kims byc, pokazywac sie i miec dzieci, to ja juz nie wiem. bo mi na pokazywaniu sie i maniu dzieci nie zalezy. facet jest dla mnie partnerem zyciowm - musi byc uczciwy, rozwiniety intelektualnie i zadbany :)

Gość sasfkajbfk
nie no bez przesady, ma być wyższy ode mnie, ale nie chcę mutanta 2m wzrostu :o jakieś nieco ponad 180cm jest idealnie

Gość tosobiepodnos
to nie prawda!!! Moj ma 17o i ja tez tyle mam! Nie chodze przy nim na obcasach, tylko ze wzgledu na obcych ludzi! Mi by to nie przeszkadzalo ale ludzie by sie dziwnie patrzyli. To smutne ale taka jest prawda. Moze baba tak mowila bo sama ma kompleksy na pkcie swojej kobiecosci, a wiadomo ze kobieta prezentuje sie bardziej kobieca jak jest przy wysokim i umiesnionym..bo niby drobna bezpieczna itd:/

Gość a ja mam 81 w cyckach i
akurat interesuję się takimi rzeczami i nie ma badań które by udowadniały wyższość jednego czynnika nad drugim w doborze partnera (żaden psycholog czy też osoba zajmujaca się czymś takim na poważnie nie ośmieszy się twierdzeniem o wpływie wyłącznie jednego czynnika), zwykle jest to połączenie kilku,jednak akurat wzrost nie gra takiej roli. nie pamiętam teraz autorów, ale napisano całą książkę o tym popartą badaniami (tylko ze opartą na społeczeństwie amarykanskim to ciężko do końca do nas odnosić) więc albo to jest prowo albo pani była pokroju tej Pawłowicz z pisu

Takim tokiem myślenia mężczyźni średniego i niskiego wzrostu wszyscy byliby wolni. Smiech na sali.

Gość chyba cos w tym jest,tez wole
wysokich facetow,moj ma prawie 2metry:) uwielbiam go