Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce i juz

Sprzeczka ze szwagierka o ubranka dla dziecka. kto ma racje?

Polecane posty

Gość nie chce i juz
no to obrzyga, obrzygalo juz nie raz i co z tego? Co za dziwni ludzie:O

Gość Może dziecku
Czy tu same biedaczki się wypowiadają:/?Bo takie mam wrażenie.Jakbyście mogły to z chęcią byście te ubranka autorki przyjęły:/ Nosz kurwa mać!Autorka ładnie odmówiła,ale tamta dalej nalegała!To dobrze jej powiedziała,że wyrzuci-nie widzę w tym nic dziwnego.Jeżeli coś mi się nie przydaje,to wyrzucam to do śmieci.Wy tak nie robicie? Autorka nie miała zamiaru dziecku zakładać lumpów z targu i ja ją rozumiem.

Gość mogłaś grzecznie odmówić
nie uważam, ż twoja szwagierka to "kulturalna i obyta osoba" ale na pewno jest mądrzejsza od Ciebie:-D

Gość nie chce i juz
z targu jak targu, ale to byly z ciucholandow w wiekszosci:O Nie wiadomo ile dzieci w tym chodzilo.

Gość nie chce i juz
a dlaczego madrzejsza, bo chcac pozbyc sie starych szmat wciska je innym? Czy moze dlatego, ze wyzywa moje dziecko od bachorow grozac przy tym podpaleniem "pierdolonego palacu"?:O

Gość Może dziecku
A niby czemu szwagierka jest mądrzejsza od autorki? Przez to,że chciała jej dać ubranka po iluś dzieciach,których nigdzie autorka by dziecku nie założyła?To dopiero trzeba być ograniczonym żeby komuś jakieś lumpy dla dziecka dawać:/

Gość diabliqueee
w d**** ją mniej i koniec.