Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 8, 2013 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2289518/Christina-Edkins-prophetic-tweet-month-stabbed-death-journey-school.html kolejny przypadek. juz nawet nie szokuje, ze nigdzie nie jest bezpiecznie szczegolnie dla bialych kobiet, ktore sa znienawidzone przez pewne nacje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu 10 osób pisze..,,, Napisano Marzec 8, 2013 a gdzie tam mas zpodtekst rasowy bo ja choć kiepsko znam ten język to widze tam random attack jakiegoś psychola i policja nie wierzy że go znała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakłady mięsne DUDA Napisano Marzec 8, 2013 Właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfgfgfgfgfg Napisano Marzec 8, 2013 ja nie wiem skad ty masz takie info ze ja zabili ze wzgledu na kolor skory :D:D trol zawsze sobie soc wymysli :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do wertypa Napisano Marzec 8, 2013 Ech... kretynie, gdybyś znał choć trochę angielski to wiedziałbyś, że w artykule nie było żadnego słowa że zabił ją ze względu na biały kolor skóry. Lekarstwa dzisiaj towarzysz wziął? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiehiehie Napisano Marzec 8, 2013 wertyp stal sie nudny wiec sam dopisuje fakty, ktore nie mialy miejsca. Moze zacznij o Polsce pisac pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mediom bardzo Napisano Marzec 8, 2013 zalezy zeby zatuszowac fakt, ze to byl czarny, tutaj macie zdjecie zlapanego, nigdzie w telewizji czy w gazetach nie pisza ze to czarny... http://www.dailymail.co.uk/news/article-2290155/Christina-Edkins-stabbing-Suspect-pictured-morning-schoolgirls-brutal-murder-Birmingham.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plaabbbannn Napisano Marzec 8, 2013 Tuszuja jego kolor skory wlasnie przez takich debili jak wertep, ktorzy juz przypisuja do tego rasistowska historie i sieja rasistowska nienawisc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Marzec 8, 2013 Ja tam widzę wyraźny opis, że był to czarny facet w koszulce z tygrysem...ale nic nie ma o motywie zabójstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 8, 2013 motyw jest taki. on biedny czarny chlopak ona piekna biala dziewczyna. on nie ma na nia szans, wiec ja zadzgal. ostatnio byla inna sprawa z czarnym na tej stronie. tyle ze ofiara byla polka, tez mloda biala, i dostala nozem w szyje. przezyla. goscia zlapali. sa to rasistowskie ataki bo na ofiary wybieraja biale kobiety. nie chca ich okradac a ubic. czarni wlasnie atakuja ze wzgledow rasowych, a ciapaci kulturowo-religijnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ultimate goal Napisano Marzec 8, 2013 Do autora topiku : Bardzo proszę o linki, w których jest napisane, że bandyta zadźgał ją za to, że jest biała oraz Proszę o uzasadnienie poparte argumentami odnośnie przyjętej tezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Marzec 8, 2013 ostatnio oblali kwasem czarną, twoja teoria upada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my name is slim shady Napisano Marzec 8, 2013 a Polacy atakuja przez kompleksy i zazdrosc :D wertyp ty sie jebnij w koncu w ta pusta makowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 8, 2013 czarna oblaly ciapki, bo byla ze sklepu z bielizna. to atak kulturowy... czarni atakuja biale kobiety nie przypadkowo. sa to ataki na tle rasowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ultimate goal Napisano Marzec 8, 2013 Jeszcze raz proszę autora o jakiś sensowny argument oraz dowód na to, że jego teoria jest prawdziwa. Czekam na linki, w których tak piszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my name is slim shady Napisano Marzec 8, 2013 wertyp znawca typow atakow hahahahha jak tu sie z takiego nie smiac. No, ale jak ktos powyzej prosze o uzasadnienie twojej tezy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach