Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

Wszystkiego najlepszego Skarby z okazji Dnia Kobiet.

Polecane posty

Gość Mister Ząbek
wzajemnie :classic_cool:

Gość carla a ala
Zombi rimming już zrobiony?

Gość pokaż moszne
pokaż moszne! :classic_cool:

Gość O ranyyyyyy
Z okazji dnia kobiet życzę wszystkim Polkom, żeby nauczyły się: klasy, godności, empatii, wierności, gotować i dbać o mężczyznę. Pozbyły się: wyrachowania, kosmopolityzmu, materializmu, chamstwa i głupoty. Wtedy zasłużycie na święto, tak jak zasługiwały na to wasze babki. 🖐️

Gość Ciasny Wiesiek
Następny psychol Zombie jak ten facet 22 lata, albo to jeden i ten sam

Gość ja piernicze....
master tomek w miłego walenia pod jotpegi :classic_cool:

Gość Ciasny Wiesiek
Crazy Monkey , wydaje mi się że zombi też psychiczny jest jak ten facet czy tam Przemek 22 lata, ileż można pisać o analu? Jakiś niedopchany pedał. A facet 22 lata, to nie wiem czy to projekt redakcji czy jakiś psychol, ale ten typ jest odrażający,a gdyby nawet to był projekt redakcji kafeterii to gratuluję pomysłu, dla mnie dno i chamstwo do potęgi

Gość Ciasny Wiesiek
Nie dziwię się gimnazjalistom czy licealistom, że piszą o analu, oralu i temu podobne, ale on z tego co wynika z bloga ma 26 lat a glupi jak but, ale co sie dziwić, w końcu politolog

Gość kurna chata
ja tez dlugo nie jarzylam ze facet 22 i master i pravik i - politolog to ten sam pojeb ! hee he - no bo jak moze politolog naciagnac mosznie na sloik marki winiary ?

facet22 lata nie ma żadnego panela administratorskiego, tylko nie ma komputera. Łączy się przez operę mini w telefonie komórkowym i w ten sposób spamuje. Pisał o tym nie raz i jest to całkiem prawdopodobne. Wystarczy się rozłączyć w operze mini i połączyć ponownie.

MSISDN raczej zablokować nie można z poziomu kafeterii. Nie znam się na tym tak dobrze, ale na logikę, skoro wchodzi na kafe przez operę mini, a tam za każdym razem otrzymuje zmienne IP, to co ma do rzeczy numer abonenta sieci komórkowej? Posty wawruszki czasami znikają, gdyż są poprostu usuwane przez moderację i tyle. Stopkę chyba w dowolnym momencie można zmodyfikować (nie wiem nie próbowałem). Nie mniej to jest żywy człowiek, a nie żaden projekt, ma konto na facebooku, bloga i jest dostępny do niego numer telefonu na który nie raz dzwoniłem, by go zjechać :P

Gość kto mi ukradł nik? Wiesiek
Crazy Monkey - Już komuś spodobał się mój nik i go zaczernił, bambaryły, obejrzałem linki które podałeś co wrzuca do netu politolog. Myślałem że z tym naciąganiem moszny na słoik to jaja se z niego robicie, ale on faktycznie jest pojebany, masakra jakaś, no psychol normalnie i pedał

I roboty szuka? niech idzie na centralny, tam mu dupę przeorają

Faktycznie ma konto na fejsie, ja pierdzielę, rzadko wchodzę na kafeterię, ale od pewnego czasu zdarza mi się cześciej. Masz rację Monkey to co napisałeś o nim

Te ciągłe tematy o analu to on pewnie zakłada

"ma idealne cechy seryjniaka: niepozorny, ma swój świat, wyalienowany, zboczony." 1. Bez przesady. Kevin, to ty wydzwaniasz do mnie na komórkę z anonimowego numeru ? I kto tu ma predyspozycje na seryjniaka ? 2. Jestem heteroseksualny. I istnieję naprawdę, chyba że ten świat to matrix i wszyscy tak naprawdę jesteśmy programami żyjącymi w wirtualnym świecie na potrzeby Kafeterii. 3. Posty można usuwać, a swój profil można edytować. Można założyć dowolną liczbę alter-ego na Kafe, maskować swoje IP... wszystko można. To świat wirtualny, w którym najlepiej czują się osoby wyalienowane w świecie realnym.

I to nie jest tak, że ja się wziąłem znikąd. Nadmierna wrażliwość emocjonalna, nadmiar stresu, brak pracy/kasy, ucieczka we własny świat... wreszcie znalazłem się tutaj, jakieś 5 lat temu. Co pewien czas zmieniam login...

Brawo Crazy Monkey !!!!! Brawo!!!!! Rzadko się udzielam na kafeterii, raczej czytam, od jakiegoś czasu zauważyłam, że tam gdzie pojawi się Zombi to ciągle temat moszny jest poruszany, myślałam, że to taka beka z niego, ale przeczytałam i obejrzałam linki, które udostępnił Crazy Monkey na których jest Zombii to teraz już wiem o co kaman. Też jestem zażenowana jego ciągłymi wpisami o analach i rimmingu, facet 26 lat a taki głupi, ekshibicjonista i zboczeniec według mnie.Obejrzałam profil na fejsie, faktycznie on istnieje, na kafeterii nie jest anonimowy, podaje imię i nazwisko w stopce, przecież i jego znajomi mogą przebywać na kafe i on nie wstydzi się jawnie robić z siebie idiotę?

I on twierdzi,ze jest heteroseksualny? wystarczy wejść na te filmiki, a tam z boku kopulują się geje w dupę, na pewno jest gejem, normalny facet nie myśli ciągle o analu i lizaniu dupy, sam by chciał, żeby ktoś go przerysował w dupę, po jego wpisach to pewnie

Gość eee ale o so chozi
A może jest smutny i samotny poprostu dlatego to robi

Gość coole w słoiku
:classic_cool:

Gość eee ale o so chozi
Już go tak nie karajcie za to jaki jest