Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietta1980

Oczyszczanie organizmu po zimie

Polecane posty

Gość Marietta1980

byłam ostatnio u dietetyka bo chce zgubić pare kilo przed latem, a ten oprócz rozpisania mi diety i poleceniu kilku ćwiczeń zalecił mi również oczyszczenie moich jelit, ponoć zazwyczaj zalega tam sporo świństwa ... znacie jakieś preparaty na oczyszczenie organizmu? znalazłam Colon Pack w sieci, czy ktoś go stosował? co polecacie?

no podobno w skrajnych przypadkach waga tzw kamieni kałowych może sięgać 7kg :P Ja się "oczyszczałam" pijąc senes i na 20 minut przed jedzeniem zjadałam łyżkę oleju rzepakowego lub oliwy z oliwek:P Jeśli jestem obleśna teraz to przepraszam... ale musze powiedziec że w życiu mi się tak gładko nie wypróżniało:P

Gość truskawka304
"Nic co ludzkie nie jest mi obce" Nie, nie jesteś obleśna ;) Tak to już jest, że nie unikniemy konieczności załatwiania fizjologicznych potrzeb :P Ja polecam zwykłe lewatywy. No i przeprowadzenie diety oczyszczającej składającej się głównie z warzywek. Warto też popijać sok z kiszonej kapusty. Wejdźcie na: www.nazdrowiesposob.com/oczyszczanie-jelit/, czy www.nazdrowiesposob.com/oczyszczanie-organizmu-z-toksyn/. no i koniecznie: www.nazdrowiesposob.com/lewatywa/!