Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunkapolklo

czy mamy szanse na dziecko w takich warunkach???

Polecane posty

Gość niunkapolklo

mam pytanie jak myslicie czy dalibysmy rade w takich warunkach z jeszcze jednym dzieckiem?? mieszkamy malym mieszkanku ja maz syn siedmioletni i tesciowa mamy dwa pokoje tzn jeden polaczony z kuuchnia i w nim my spimy a w drugim mniejszycm tesciowa i syn. maz mnie namawia na jheszcze jedno dziecko bo chce miec core ale ja uwazam ze nie ma szans w takich warunkach ze to za male mieszkanie i sie klocimy przez to ciagle... a moze to ja przesadzam?? co myslicie?

Gość masz racje
to nie sa warunki na drugie dziecko, no bez przesady. macie pokoj razemz kuchnia, jak on chce to dziecko zrobic ? :)

Gość juklllll
ja myślę że nie macie absolutnie warunków na nawet jedno dziecko a chcecie drugie.... przynajmniej moim zdaniem ale różnie ludzie zyją tylko potem szkoda dzieci. W ogole w głowie mi się nie mieści jak może teściowa mieszkać w jednym pokoju z wnukiem.

Gość juklllll
a ajkie macie dochody? czy ty pracujesz? macie szanse na kupno większego mieszkania? dlaczego tak sie gnieździcie?

Gość hfweouhfwe
PRZESTANCIE WPISYWAC TO PROWO!!!!

Gość niunkapolklo
pracujemy oboje razem mamy jakies 3,5tys miesiecznie i w sumie ciezko nam cokolwiek z tego odkladac bo mamy do utrzymania 4 osoby, tesciowa ma emeryture, ale cala suma idzie na kredyt ktory wziela dla swojego siostrzenca i teraz splaca

Gość niunkapolklo
uwierz mi ze chcialabym zeby to bylo prowo ale taka jest niestety nasza szara polska rzeczywistosc nie ukrywam ze chcialabym drugie dziecko ale nie widze szans w takich warunkach

Gość 0--09
to chyba faktycznie prowo, i jeszcze teściową macie na utrzymaniu, nie wierzę że można być tak głupim.

Gość gabbryiela
macie beznadziejne warunki mieszkaniowe, dziecko i tesciową na utrzymaniu i chcecie kolejne dziecko... to już równia pochyła do MOPS-u. Chcieć to nie MÓC!!!

Gość .wredna jędza
Jak dla mnie, to nie macie warunków nawet na to jedno, które już macie. Co jak chłopak stanie się nastolatkiem potrzebującym swojej prywatności?

Gość niunkapolklo
dlaczego glupim? mielismy ja wyrzucic na bruk? mieszkamy w jej mieszkaniu

Gość niunkapolklo
ja tez sadze ze jak syn podrosnie to nie bedzie w ogole chcial mieszkac w pokoju z babcia a co dopiero z siostra jeszcze ale moj maz sie obraza na mnie i mowi ze wymyslam ze kiedys nie bylo takich problemow i ludzie w dwoch pokojach mieszkali z piatka dzieci i dawali sobie rade. dla mnie to jest smieszny argument ale jemu nie przegadasz

Gość Izabelka......... ...:)
no to w sumie sytuacja zla jest w duzej mierze rpzez tesciowa. Zeby na siostrzenca brac kredyt...a wy sie cisniecie teraz w 2 pokojach. Jak dla mnie nie ma tam warunkow dla jeszcze jednego dziecka. Gdzie to dziecko bedzie spalo? z synem dziekcim i tesciowa?

kiedys to bylo kiedys. Kiedys sie inaczej zylo, byly inne czasy. Ale teraz jets teraz....kiedys uzywani tylko pieluch tetrowych tzn ze teraz tez tylko ich nalezy uzywac ? dziecko pojdzie do szkoly bedzie chcialo zaprosic kolege do domu i co? nie zaprosi bo sie zwyczajnie bedzie wstydzilo ze mieszka w pokoju z babcia

Gość niunkapolklo
maz twierdzi ze na poczatku bedzie spala z nami w pokoju wstawi sie lozeczko a jak podrosnie to sie cos wymysli

a wiesz dlaczego o tym pisze? o wstydzie? bo wiele razy na ogolnym pisaly nastolatki ktore wstydza sie zaprosic swojego chlopaka/dziewczyne/znajomych do swojego domu ze wzgledu wlasnie na warunki mieszkaniowe

Gość niunkapolklo
ale to nie jest tak ze on mieszka z babcia w pokoju tylko tesciowa na noc praktycznie tam jest a jej rzeczy sa wszystkie w przedpokoju w szafach bo tam nie ma miejsca a ona caly dzien prakycznie siedzi w kuchni lub siedzi u siostry

Gość ffffffffffffffffffffpppppppppp
A dlaczego mieszkacie w jej mieszkaniu?Nie możecie czegoś wynająć?

Gość niunkapolklo
izabelka no ale teraz juz nic nie zmienimy nie wezmiemy tesciowej do swojego pokoju bo nie ma miejsca zwyczajnie...

Gość niunkapolklo
izabelka no ale teraz juz nic nie zmienimy nie wezmiemy tesciowej do swojego pokoju bo nie ma miejsca zwyczajnie...

Gość niunkapolklo
no mozemy ale wtedy bedzie trzeba placic za wynajem a tak to mamy wlasnosciowe mieszkanie i przeciez tesciowej samej nie zostawimy bo z czego ona bedzie zyla?

Gość suchadupa
dla mnie to chora sytuacja,a Twój mąż jest skrajnie nieodpowiedzialny:/

Gość suchadupa
To macie zamiar tak żyć dopóki teściowa nie padnie?;/ Nosz kurwa,ale to jest chore. A co zrobisz jak syn będzie miał 10 lat?I zacznie dorastać?Będzie sobie spał w pokoju z babcią?!!!!!!!!!!

Gość niunkapolklo
up

Gość niunkapolklo
nie wiem do tej pory bylo wszystko w porzadku syn nigdy nie mial problemu z tym ze babcia spi z nim w pokoju a nie wiem co bedzie dalej moze wezmiemy ja do sobie do pokoju chociaz nie wyobrazam sobie tego jakos, zero intymnosci...

Gość suchadupa
Aż mi się ciśnieni podniosło...chłopak śpi z babką w pokoju a oni chcą sobie następne dziecko strzelić:/

Gość niunkapolklo
up

Gość niunkapolklo
nie napisalam ze chcemy tylko ze maz o tym mysli i mnie namawia za rozwazam wszystkie za i przeciw ale tez nie uwazam ze to jest dobry pomysl...

Gość suchadupa
To Ty się kurwa boisz o swoją prywatność,a Twój syn?On nie ma i nie będzie miał wcale prywatności przez to,że jego rodzice nie potrafili zapewnić mu godnego życia i własnego pokoju!