Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunkapolklo

czy mamy szanse na dziecko w takich warunkach???

Polecane posty

Gość fanka anka
nieodpowiedzialna jest teściowa, a dlugo jeszcze będzie spałcałą kredyt siostrzeńca?? a on czego nei spłaca?? nie decyduj się na dziecko, teściowa może żyć i 20 lat i co wtedy nastolatek i drugie dziecko będą mieszkali z babcią w pokoju??

Gość suchadupa
hahahha jakich Za ty szukasz?;/ Przecież tu są same przeciw:/ Nawet niepotrzebnie macie to pierwsze dziecko-bo warunków wcale:/

Gość fanka anka
słuchaj dopóki on jest mały to nie jest to problemem, ale zobaczysz co będzie jak zacznie interesować sie dziewczynami, zacznie dojrzewać. chcesz skrzywdzić włąsne dziecko?

Gość niunkapolklo
no to co mam zrobic waszym zdaniem? ja tez mieszkalam w pokoju z siostra przez prawie 20 lat i nie robilam z tego powodu problemow

Gość suchadupa
up

Gość niunkapolklo
up

Gość suchadupa
Ty idiotko!Mieszkałaś z siostrą...a Twój syn śpi z babką.I rodzice chcą mu strzelić siostrzyczkę! Szukajcie mieszkania i wtedy bierzcie się za następne dziecko!

Gość niunkapolklo
up

Gość suchadupa
Jeżeli chcecie cały czas mieszkać z babką,to najwyższy czas poszukać większego mieszkania-niezależnie czy będzie następne dziecko czy nie! Sprzedajcie mieszkanie babki,dołóżcie trochę i kupcie coś większego.

Gość niunkapolklo
ale jak wynajmiemy gdzies mieszkanie to juz na pewno nie bedzie nas stac bo dojda koszty wynajmu tak trudno to pojac a teraz przynajmniej jestesmy na swoim

Gość niunkapolklo
latwo sie mowi ciekawe z czego mamy dolozyc? nie mamy zadnych oszczednosci a nie bedziemy sie pakowac w kredyt... poza tym tesciowa nawet nie chce slyszec o sprzedawaniu tego mieszkania bo prawdopodobnie je przepisze na siostrzenca

Gość fanka anka
co ona to na siostrzeńca przepisze a nie na włanego syna?? widać że chcesz tego dziecko, mimo że wszyswcy mówią że to głupota

Gość niunkapolklo
up

Gość niunkapolklo
no to ogolnie jest glupia sytuacja ale nie chce sie o tym rozpisywac nie mowie ze na pewno przepisze to na siostrzenca ale prawdopodobnie bo on ja namawia do tego

Gość niunkapolklo
poza tym wiem ze to byloby nieodpowiedzialne ale ja naprawde chcialabym miec drugie dziecko :(

Gość Izabelka......... ...:)
co innego gdy siostry albo bracia maja wspolny pokoj, to jest normalan sytuacja ale miec pokoj z babcia? i miec jeszcze jedno dziecko? dla mnie masakra. Niedlugo syn zacznie dojrzewac, rano będzie mial w spodniach od pidżamy " namiot" i co? nie bedzie sie krepowal wstawac z lozka rpzy babci? moim zdaniem też nie ma tutaj żadnych "za", sa same przeciw

Gość niunkapolklo
up

niestety masz wredna tesciowa i durnego siostrzenca. Nie dosyc ze babka za niego kredyt splaca to jeszcze na siostrzenca mieskzanie rpzepisze. A wy ja utrzymujecie teraz...dziewna sytuacja. Tesciowa narobi dlugow i jeszcze dojdzie do tego ze wy je ebdziecie musieli splaca - rozne sytuacje bywaja skoro siostrzeniec ma na nia taki wplyw

Gość suchadupa
PO pierwsze,to Wy nie jesteście na swoim!!! A po drugie jak babka kopnie w kalendarz a mieszkanie przepisze siostrzeńcowi,to gdzie pójdziecie z dwójką dzieci?Pod most?? Jesteś idiotką i tyle! Skoro babka taka jest,to Wy wynajmijcie sobie małe mieszkanko,a ją zostawcie samą-niech się siostrzeniec do niej wprowadzi... A tak naprawdę to mam wrażenie że to jest PROWO! Jak można być tak głupim jak autorka???:D

Gość niunkapolklo
juz pisalam o tym ze to nie jest tak ze oni maja wspolny pokoj tylko na noc tesciowa tam jest a caly dzien siedzi gdzie indziej i mu nie przeszkadza

sluchaj latwo jets sobie zrobic drugie dziecko ale co potem? jak wy bedziecie zyc? jak wasze dzieci beda zyly? w jakich warunkach beda dorastaly i sie uczyly?

Gość niunkapolklo
jeszcze nie wiadomo komu przepisze to mieszkanie ale sprzedac go nie sprzeda na pewno nie ma co na to liczyc a jesli by przepisala na siostrzenca to dalby nam czas az bysmy cos wynajeli tak powiedzial bynajmniej

Gość rusalakarusalak
a ja podchodze do sprawy inaczej, uważma że dorabiać się można całe życie a na dzieci mamay limit wiekowy, przynajmniej kobiety ja miałam wcześnie dwoje dzieci, nie mieliśmy mieszkania był okres że w 1 pokoju mieszkaliśmy na sublokarorce, a dziś mamy swoj dom z ogródkiem i odchowane dzieci, ja mogę zająć się pracą i kompletnie nie żałuje chociaż były trudne chwile, więc jeżeli chcecie drugie czemu nie, tylko trzeba dążyć ku lepszemu nie ugrzęznąć w tej klitce, jesteście młodzi, zdrowi silni dacie rade

Gość fanka anka
autorko Ty naprawde jesteś głupia, albo niech teściowa przepisuje na Was mieszkanie i mieszka u Was. A jak nie to papa, niech u siostrzerńca zamieszka. Dobrze ma z Wami, ugotujecie, utrzymujecie ją, ona umrze a siostrzeniec będzie miał mieszkanko, wywali Was z dnia na dzień, a Wy z dwójką dzieci zostaniecie bez mieszkania, a wkrótce może i bez dzieci. Fajny pomysł na życie, gratuluje rozwagi.

Gość suchadupa
jesteś tak tępa że szkoda gadać! Strzelcie sobie nawet jeszcze pięcioro dzieci!A co tam...będą żyć w pokoju z babką-jakoś to będzie!Jesteście chorymi ludźmi.Chcesz mieć następne dziecko, chociaż jedno które masz nie ma godnych warunków bytowych!

Gość niunkapolklo
nie wiem ja sie zastanawialam nad tym ze jak mala podrosnie to wstawimy do pokoju syna lozko pietrowe bo jest miejsce i wtedy bedzie miejsce dla calej trojki tam ewentualnie maz powiedzial ze mozna cos wykombinowac i fotel babci gdzies w kuchni wstawic bo i tak jest rozkladany tylko na noc no ale ja tego nie widze

Gość mieszknkanka stolicy
Dziwne, że ta kobieta nie chce pomóc własnemu synowi. Dlaczego?? Jeszcze jak syn się na to godzi, to można zrozumieć, ale Ty?? Obca kobieta ma Was gdzieś, a Wy się tak nią przejmujecie?

Gość niunkapolklo
rusalakarusalak no wlasnie moj maz mowi to samo ze kiedys bedziemy mieli moze wieksze mieszkanie i juz bedzie za pozno na to zeby miec drugie dziecko i bedziemy tego zalowali

autorko chcesz przekonac nas czy sama siebie? wiem, ze duzo kobiet chce miec wiecej niz 1 dziecko ale treba byc odpowiedzialnym

Gość niunkapolklo
po prostu miedzy nimi jest duzy konflikt i teraz nie moga sie dogadac dlatego ona nie chce na niego mieszkania przepisac ja mam z nia dobre stosunki i moze ja namowie zeby na mnie to przepisala a nie na meza ale watpie bo jednak co rodzina to rodzina