Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunkapolklo

czy mamy szanse na dziecko w takich warunkach???

Polecane posty

Gość ???????????
heheh weźcie kredyt.nie przyznawajcie się ze macie dziecko..i na swoje jakieś 2 pokoiki podusicie się wszyscy razem.

Gość niunkapolklo
ja bym sie chciala wyprowadzic do innego mieszkania ale jednak jest mi szkoda tej kobiety bo ona nie jest do konca zdrowa na umysle i latwo jej zrobic wode z mozgu ona we wszystko wierzy co sie jej powie

Gość ???????????
my byliśmy głupi że dawno nie wzieliśmy kredytu...połowa spłaty byłaby już za nami ale mówią że na stare lata człek mądrzeje

Gość jdsfsijfsijfv
9 lat jeszcze?? zobaczysz wejdzie w łożko i dopiero będziecie mieli problemy, leki, rehabilitacja, pampersy itd. Naiwni jesteście jak mało kto. Zamiast myśleć o dziecku to myślicie o niej, a ona się Wami nie przejmuje.

Gość ???????????
do sądu moze idźcie.psychologa.a jak nadejdzie taki dzień,że was wywali?a jak wykituje..wy bedziecie spłacać.albo zrzeknijcie się majątku.i kupcie...

Gość niunkapolklo
up

Gość ???????????
albo umowę z nią spiczcie...w zamian za opiekę -mieszkanie

Gość niunkapolklo
moj maz mowi ze nie bedzie sie z nia uzeral i o nic sie jej prosil

Gość jdsfsijfsijfv
Ale to Wy na tym tracicie, ile miesięcznie idzie Wam na utrzymanie mieszkania, teściowej?? Gdyby mieszkanie zapisała na Was, to fajnie, Wy pomagacie jej, a ona daje Wam lokum na zawsze. Ale zrozum, że może być chora, leżeć, albo przepisać na siostrzeńca, a Wy zostaniecie z niczym. Jak ma coś nie tak z głową, to szybko zrób coś żeby mieszkanie przepisała np na Ciebie.

Gość jdsfsijfsijfv
Twój mąz to ciota, sierota, debil i nie wiem kto jeszcze, czego on nie myśli o Tobie i dziecku?? Ty z nią pogadaj, niech ktoś w tym związku ma jaja. A jak umrze niedługo to co, będziecie mieli mieszkanie plus dług do spłacenia??

Gość niunkapolklo
up

Gość niunkapolklo
no wlasnie ja nie wiem jak sie z nia dogadac bo ona jednego dnia mowi mi ze mieszkanie bedzie moje a na drugi dzien po wizycie u siostry juz mowi jacy to oni sa dla niej dobrzy i ze na pewno to mieszkanie na nich przepisze a nie na nas

Gość 8765
rozumiem, z emoze ci byc ciezko, ale pomysl o swojej rtodzinie. powiedzcie jej, ze skoro sa dla niej tacy dobrzy to niech oni ja utrzymuja. proste. moze zacznijcie udawac, ze szukacie mieszkania to kobieta sie otrzasnie i zrozumie jaki blad popelnia. a jesli nie, to badz pewna, z enie masz na co liczyc. swoja droga, jaki tupet musi miec jej siostra i siostrzeniec, ze tak sie zachpwuja.

Gość jdsfsijfsijfv
A nie możesz postraszyć że się wyprowadzacie jak nie przepisze mieszkania? Albo na jakiś czas, żeby nie chodziła do siostry, Wy organizujecie notariusza, urabiacie ją ia spisuje mieszkanie na Was?

Gość niunkapolklo
up

Gość jdsfsijfsijfv
Oni myślą tylko o mieszkaniu, siostre czy ciotke mają gdzieś. Uwierz że jakby coś teściowej się stało, to ona nie ma co liczyć na pomoc tamtych.

Gość niunkapolklo
ja myslalam o tym juz dawno ale z moim mezem sie nie idzie dogadac na ten temat on mowi ze nic od niej nie chce i nie bedzie jej o nic prosil wiec jakby co to musze sama to zalatwiac

Gość kasiiiiaaa
przestańcie pisać, to prowo!!!! to nie może być prawda!

Gość niunkapolklo
ja wiem o tym ze oni mysla tylko o tym mieszkaniu i o tym zeby im kredyt splacala nic wiecej ja sie juz dawno na tych ludziach poznalam gdyby chcieli to by ja mogli wziac do siebie bo maja dom w ktorym mieszkaja tylko w 3 i spokojnie jest tam miejsce dla tesciowej ale oni nie chca

Gość kasiiiiaaa
wszyscy mówią że głupia a ta wciąż podbija temat i pewnie się nabija z nas że się tak nakręcamy :)

Gość niunkapolklo
juz pisalam ze chcialabym zeby to bylo prowo naprawde

Gość dziecina
W takim razie mając takiego męża, który nie potrafi i nie chce załatwić sprawy z matką i żyjącym na zasadzie "jakoś to będzie" nie zdecydowałabym się w życiu na kolejne dziecko. Swoją drogą ile on ma lat,że tak podchodzi do życia jak nastolatek? Mam nadzieje, że to prowo bo chyba nie można być aż tak głupim...

Gość niunkapolklo
witam podnosze temat bo moze sie ktos jeszcze wypowie?

Gość buhahahahahhahahahahaha
Ty chyba nienormalna jestes dziewczyno! Jak mozna pozwalac zeby syn i to nie juz taki maly bo w wieku szkolnym mieszkal w jednym pokoju z babcia? To sie w glowie nie miesci po prostu!