Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada jestem blada

Ile mam chodzi na solarium?

Polecane posty

Gość blada jestem blada

i jak czesto?

Gość marzena z białegostoku
ja chodze 1 na 2-3 tyg po 12 min

Gość blada jestem blada
kiedys chodzilam, ale teraz jestem po 30 i juz chyba nie ten wiek, ale nie moge patrzec na swojw blade ciało:(

ja jestem rasą biała opalam sie latem na słoneczku, boje sie zmarszczek i dziwnego koloru opalenizny- to było modne z 10l.temu>>>>?

Gość Mrs.Elitte
tez czasem chodze zwlaszcza w sezonie zimowym, bo lubie sie wygrzać:P

Ja chodze raz w tygodniu czasem rzadziej. Mam wykupiony karnet i jak jestem nie daleko to wchodze;) Nie lubię wyglądać blado jak sciana no i mężowi się taka podobam.

Gość ,,,,,,,,,,,,..................
ja chodze 2x w tygodniu, lubie opalone ciało, poza tym do mojej urody idalanie pasuje ciemniejsza karanacja, taka latynoska ze mnie:D jak to maz mowi:P

Gość ja tez kiedys chodzilam
aleeeeeeeeeeee wycielam pieprzyk ktory byl stadium przedrakowym-odechcialo mi sie opalania...a korzystalam z solarium raz na tydz...

Gość o widze temat o opalaniu
dziewczyny mam pytanie. ja nigdy nie bylam na solarium. w wkacje mialam wypadek i cale lato przechodzilam z noga w gipsie. w konsekwencji obecnie mam noge biale reszta ciala delikatnie opalona. myslalam, ze opalenizna juz zejdzie, a nadal jest i smiesznie to wyglada ... powiedzcie mi czy jakbym poszla do solarium to by sie jakos wyrownalo ? czy miejsce opalone stalo by sie bardziej opalone a te biale dopiero by cos chwycilo. powiedzcie jak to wyglada. chce isc na basen a glupio mi isc z jedna noga biala :P

wlasnie tak jak napisalas, jedna noga bedzie sie bardziej opalac, a druga mniej

Gość Izabelka......... ...:)
teraz nie chodze bo jestem w ciazy, a rpzed ciaza chodzilam raz w tygodniu. Jestem z natury baaardzo blada, naprawde jasna :D więc zaczełam od 4 min i byłam spieczona na rana, później doszłam do 13 min i ich nie rpzekraczałam. Byłam taka lekko opalona i fajnie wyglądałam mimo, że dużo piegów mi wychodziło. Teraz czuje sie blada, ale po ciąży mysle, że znowu zaczne chodzic.

ja chodze najczęsciej przed jakims wyjazdem,zeby skorę przygotowac trochę, a opalam sie mocno i to w krótkim czasie, poza tym opalenizna dlugo mi sie utrzymuje wiec tylko kilka razy w roku chodzę a cały rok jestem opalona

nie chodzę bo mam naturalnie ciemną karnację która przy sztucznym opalaniu wygląda 'dziwnie' :P

bo nie kazdemu pasuje opalenizna:P mam kumpelke, ktora ma kompleks swojej bardzoo jasnej karanacji i chodzi nałgowo, tylko szkoda ze efekt znikomy... druga wyglada jak marchewka a ma jasne wlosy, porazka

Gość 4 dni po terminie
bylam 4 razy w ciagu 6 mioesiecy..jestem blada ale zrobila mi sie brodawka na brzuchu pod zebrami i najpierw musze ja zdiagnozowac albo wyciac..nie chcialabym nabawic sie raka skory

Gość byłam w 3 m-cu
kiedyś chodzilam i to dosc czesto, mialam dluzsza przerwe i nie wiem co jest ale dziwnie mi się robi w zamknieytm łóżku i nie chodze, klaustrofobii dostałam na stare lata czy co?

Gość hmmmmmm ????
nie szkoda wam niszczyć skóry?

moja skora na pewno nie jest zniszczona a mam 35 lat, napieta, blyszcząca, świeza, kosmetyczka oceniala stan mojej skory jak dla 25-latki poza tym nikt normalny nie idzie na zywca(chociaz znam i takie, ktore nic nie uzywaja) tylko stosuje kremy lub bronzery, gdzie krotko sie opalasz a efekt widoczny niemal od razu poza tym trzeba dobrze nawilzac skore, duzo pic mineralnej i jest ok:P

Chodze ale nie często, tak raz na 2 tyg zeby sie wygrzac. A nie po to zeby wyglądać jak marchewka:)

Gość godbye22
ja chodze raz w tygodniu na 10 min, jest ok jestem opalona. do tego zawsze uzywam australian gold -black-