Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_ kobieta

Fantazjuję o facecie z forum a mam udane małżeństwo

Polecane posty

Gość blond_ kobieta

Hej, poznałam na cafe faceta, od jakiegoś czasu rozmawiamy w szerszym gronie z innymi osobami. A on swoimi postami tak mnie kręci, że masakra. Sprawia mi to przyjemność prawie jak orgazm...nikomu nie szkodzę bo nikt nic nie wie, ani on ani mąż. Czy są tu podobne historie ?

Gość blond_ kobieta
czy to tylko ja taka rąbnięta ?

Gość durnowataa
są, oj są ;) I to baaardzo gorąceee

Gość missthetrain
nie na darmo przybralas sobie nik blond_kobieta :D:D:D:D:D przeloguj sie teraz na blond_cizia :D

Gość blond_ kobieta
ale ja jestem blondi, długowłosą ;)

Gość pestka ;
ja mialam podobnie, zaczelo sie niewinnie na czacie z nudow w pracy i tak przerodzilo sie znajomosc na gg. No i szkonczylo sie spotkaniem , czy zaluje nie. Drugi raz tego nie zrobie , moja rodzina wazniejsza . Od tamtej pory unikam ,czata ,czasem zajrze na cafe.

Gość missthetrain
i dlatego jestes tak glupia:D

Gość blond_ kobieta
właśnie zauważyłam, że to uzależnia bardzo ale spotkania to bym się bała i myślę, że na tyle nie zgłupieję :D

Gość blond_ kobieta
missthetrain, nie wiem czy zmiana koloru włosów i obcięcie sprawiło by, że myślałabym inaczej

Gość jestem przekorna?
dorosli rozmawiaja o roznych sprawach z roznymi ludzmi. Z tego powodu rodzina raczej nie cierpi. Jeszcze rozmowa nikomu nie zaszkodzila. :) Cos robic trzeba. Maja ludzie gorsze hobby.

Gość pestka ;
moze i glupia , blond zobaczysz wciagnie Cie to ,a jeszcze jak dojdzie do tego ze druga strona zacznie namawiac na spotkanie i wtedy zaczniesz sie zastanawiac . Ja to bym zakonczyla ,granica jest cienka .

Gość durnowataa
podaj jego nick,może to ten sam ;)

Gość blond_ kobieta
Pestka, na razie są podteksty erotyczne w wypowiedziach...ale jeszcze bardziej mnie to kręci, kurcze dlaczego to takie zajebiste ?

Gość pestka ;
dlaczego? Adrenalinka , endorfiny ;) pokazujemy to co chcemy i zwykle z tej zajebistej strony , do tego dochodzi adrenalina zeby sie nie wydało. A z mezem , nie zawsze porozmawiamy o wszystkim, czasem wda sie rutyna , a tu sie trafi "swierze miecho ", ktoremi nie trzeba prac , gotowac itd. No i tak sie nakrecamy rozmowa i wyobrazeniem o drugiej osobie ,dojdzie zauroczenie , dlugie rozmowy ,nie tylko te grzeczne;)

Gość durnowataa
nakreca nas przede wszystkim wyobrazenie o tej osobie.W naszej glowie ona jest ideałem.

Gość blond_ kobieta
Pestka, masz racje, ja na cafe przypadkiem wdepnęłam i nie mogę teraz wyleźć :D

Gość blond_ kobieta
durnowata ale gdyby się okazało, że to ten sam nick, który Ty znasz to znikła bym bez skrupułów z tego forum, powiedz pierwsza ;)

Gość Facet_realista
Im dłużej żyję na tym świecie to przychodzi mi mieć coraz gorsze zdanie o kobietach. Dlaczego? A no dlatego, że Wam wystarczy parę głupawych wpisów i "erotyczne podteksty" żeby Wam w głowach poprzewracać. Często macie dobrych mężów ale lepsze jest wyobrażanie sobie ideałów z drugiej strony komputera. Myślicie, że nie mają wad, humorów i nie brudzą gaci i skarpet? Oczywiście, nie uważam że wszystkie są takie ale jedyne usprawiedliwienie jest takie, że macie chyba to wbudowane fabrycznie. Jaracie się tylko tym, że facet ma ochotę na wasz tyłek. Nie ważne jaki jest, co sobą reprezentuje, czy jest uczciwy, dobry czy wręcz przeciwnie. Przecież przy Was zapewne się zmieni a po ślubie to już na bank będzie lepszy i inny. Tylko emocje się dla Was liczą i to dlatego potem płaczecie i piszecie, że wszyscy faceci to świnie. Przykre to wszystko.

Gość pestka;
coś wam jeszcze opisze, wlasnie na czacie poznalam faceta ,fajna rozmowa itd.,przeszlismy na maila ,pozniej na gg. Super sie gadalo o wszystkim i niczym, po jakims czasie nalegal o wyslanie zdjecia, choc ja od razu zaznaczylam ,mezatka i poza rozmowa nic nie oferuje . On pierwszy wyslal zdjecie ,mojego nie dostal i wiecie co tak sie zauroczylam w zdjeciu :D , facet moze nie byl przystojniakiem,ale mial cos w sobie... Ale pewnego piekne dnia na maila dostaje wiadomosc ,ze jset chory i na gwalt potrzebuje 300 zl, na leki bo mu szef nie przelal kasy .podal numer konta do przelewu ! A najlepsze ze mi sie wyswietlilo ilu kobietom wyslal tego maila chyba bylo ze dwanascie . Jak bym obuchem w leb dostala, napisalam do 3 , dwie odpisaly . Oszust hahahhaa ,im wyslal tez zdjecia ,ale innych facetow,pewnie z netu wziete. Takze trzeba uwazac na te znajomosci... Ciekawe ile kobiet sie nabralo... Cir

Gość durnowataa
blond, chyba nie napisze,bo troche głupio:P

Gość kobieta_realistka
"erotyczne podteksty"????....hahha a to dobre ,bo ja wiem ze sa tacy tu faceci co leca na takie teksty :D

Gość pestka;
facet_realista- mowisz ze swojego punktu widzenia czyli faceta. Mam znajomego ,ktory otwarcie mowi ,ze manipuluje kobietami i nawet te najtwardsze sztuki potrafi zdobyc. Mowi poprostu to co chca uslyszec kobiety...i nie o to chodzi zeby wybielic kobiety .

Gość mister germany
blondyny dyskutuja.... :-) no no

Gość pestka;
kobieta realistka , wystarczy znac psychike plci brzydkiej ,umiejetnosc manipulacji i taki facet je z reki.

Gość durnowataa
pestka masz duzo racji.Ten moj niby nic nie chciał ,ale kto wie jakby sie skończyło :P Pewnie seksem ,a moze też chciał kasy ,tylko ze na raczej biedną trafił :P

Gość durnowataa
Ale fantazje wzbudzal nieziemskie ,nie wiem czy to nie lepiej na erotycznym pisac :p Dreszcze były;)

Gość Facet_realista
Ja też nie napisałem, że my faceci jesteśmy tylko dobrzy i nie flirtujemy na necie. Nic takiego nie znajdziesz w moim poście. I na pewno nie napiszę, że nas to nie rusza jak kobieta nas erotycznie zaczepia. Może moje rozgoryczenie bierze się stąd, że coś we mnie umiera jak czytam coś takiego. Jakaś naiwno-romantyczna wiara , że jesteście lepsze niż my? Może dlatego że zostałem w ten sposób skrzywdzony i jakoś nie mogę tego zrozumieć "za co"? Za uczciwość, wierność i lojalność bo komuś potrzeba adrenalinki? Też ja lubię ale to nie znaczy, że mam kogoś oszukiwać. I żeby nie było, nie jestem jakąś ofiarą losu, mam mocny charakter, uważam się za osobę inteligentną, zawsze byłem "przywódcą stada" ale po kilkunastu latach bycia w związku już nie jestem taki ciekawy jak jacyś dresiarze, cwaniaczki w starych BMW z amstafami na smyczy. Bywalcy nocnych modnych klubów itp.

Gość Facet_realista
Wystarczy znać psychikę płci pięknej, umiejętność manipulacji i taka kobieta je z ręki :)

Gość mister germany
chyba tu zostane....zanosi sie, ze dowiem sie ciekawostek :-)

Gość kobieta_realistka
cale szczescie moj luby nie ma takich odchylow:P