Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_ kobieta

Fantazjuję o facecie z forum a mam udane małżeństwo

Polecane posty

Gość pestka;
pchnę

Gość wet sand wet skin
o kurcze Maciek, o kim? ifka? ;)

Gość pestka;
blond uwazaj facet wsiąknie i jeszcze się zakocha ;)

Gość blond_ kobieta
Maciek, chyba wiem o której ;)

Gość blond_ kobieta
Pestka, no to też będzie miał piękne wspomnienia ;)

Gość ffffffft
upppp

Gość durnowataa
skad ja to znam " co masz na sobie " błe hehehe ;) blond ,piekne wspomnienie nie raczej niesmak bo zobaczysz sama jak sie skonczy .uciekaj poki pora :p

Gość pestka;
ja kiedys napisalam o sobie za duzo i odnalazl mnie taki jeden desperat na pewnym portalu i probował szantazowac. Nie bylam dluzna ,znalazlam go na nk , facet na stanowisku ,zona dwoje dzieci . Geba od razu mu sie zamknela.

Gość pestka;
ja mam za soba te znajomosci, nie warto ryzykowac, zawsze druga strona moze sie zaduzyc i moga byc z tego klopoty.

Gość blond_ kobieta
właśnie się zastanawiam czy to ciągnąć czy przerwać i pilnie czytam Wasze posty, jesteście doświadczone już w tym, dziękuje za wypowiedzi, na razie to dla mnie rozrywka od codzienności

Gość durnowataa
żona dzieci taaak ,a w nocy netowy ogier :p

Gość durnowataa
najbardziej rozpierdo**** mnie tekst " dotykasz sie ? " hahaha:D

Aż nie jestem ciekawa czy ci wielce poszkodowani , skrzywdzeni w małżeństwach , związkach , kochający i wierni mężowie , ojcowie , partnerzy , są tak samo szczerzy i wylewni w słowotoku wobec swoich teraźniejszych "partnerek" :D

Gość tez to znam...
co masz na sobie..a raczej jaka bielizne masz dzisiaj :P

Gość jhggf
siup

Gość pestka;
ech watpie czy sa tak czuli i wyrozumiali na codzien ... "zakladasz szpiliki "tez mi dziala na nerwy ,o ponczochach nie wspomnę :D

Gość durnowataa
Taaak ,w domu ulozeniy tatusiowie a w necie oblesne zboki .Pestka a jak go odnalazlas ?Przecież nazwiska ci nie podal :p Baaardzo ciekawi mnie twoja metoda ;)

Gość blond_ kobieta
ja już nie raz podpatrzyłam mojego ślubnego, że inaczej zachowuje się przy innych kobietach gdy mnie nie ma a inaczej gdy jestem blisko... nie ma co ich żałować

"blond_ kobieta właśnie się zastanawiam czy to ciągnąć czy przerwać i pilnie czytam Wasze posty, jesteście doświadczone już w tym, dziękuje za wypowiedzi, na razie to dla mnie rozrywka od codzienności" x Dziewczyno jeśli mogę cokolwiek doradzić , to radzę :D Kończ to jak najszybciej , bez względu na to czy jesteś samotna panną z dzieckiem , samotną panna , wdową , rozwódką . Nie warto w to brnąć . Fajnie jest na początku , odskocznia . Za taką rozrywkę (jak to określasz) "zapłacisz" sporą sumkę:D

" że inaczej zachowuje się przy innych kobietach gdy mnie nie ma a inaczej gdy jestem blisko... nie ma co ich żałować" x Otóż to :D

Gość pestka;
blond takie popisy facetow przed kobietami ,takie dowartosciowanie , zreszta u kobiet widze to samo. Durnowata podal prawdziwe imie i miasto , wiec wrzucilam w szukaj na nk i hahhaa na pierwszej stronie mi wyskoczyl a musze dodac ze wyslal mi zdjecie . Zeby bylo ciekawiej ,te same co na profilu. Wiec napisalam do niego maila , przyczym opisalam co robi bo sie udziela spolecznie ,zone tez opisalam . Nie dostalam zdanej odpowiedzi i do tej pory cisza, rzecz dziala sie pare lat temu. Nigdy w zyciu bym nie grzebala w czyims zyciu, ja szanuje czyjes zycie prywatne i tego samego oczekuje od kogos. Dodam ze przyciagam do siebie roznych dziwakow.

Gość blond_ kobieta
imperia jestem mężatką ale mąż mnie czasem wkurza twierdzeniem, że facetom więcej wolno w kontaktach towarzyskich

Gość stockholm stad
podaj mezowi linka do tego tematu, a gwarantuje, ze nie będziesz juz miec udanego małzenstwa. Tak naprawdę już nie masz.

A kto tak powiedział ? Mąż ? Dla mnie mąż , to jest mąż . Żona jest żoną i nie ma żadnego wytłumaczenia na różne tego typu gierki - ja mogę , ale ty nie możesz . Po to ludzie tworzą związek między sobą . Nic po takim związku, małżeństwie, jeśli jedna ze stron odgrywa w domu kochającą żonę/męża , ojca/matkę , partnera/partnerkę , a za jego drzwiami już dzwoni do kochanki w celu wiadomym. Albo siedzi w pracy 8h i wyrywa panny ( ups. dupy) na necie :D Po czym wraca do gniazdka i jest kochającym partnerem :D

Gość pestka;
ci co tak krzycza i oceniaja ,czesto grubo mają za uszami. Hipokryzja i obluda dotyczy bez wzgledu na plec. Dla mnie to jest dopiero swinstwo ,facet notorycznie zdradzajacy zone , przysiegal jej przed obrazem na wszystkie swietosci ,ze jej nie zdradza !