Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_ kobieta

Fantazjuję o facecie z forum a mam udane małżeństwo

Polecane posty

Gość durnowataa
facet ,byłam gotowa jesc z czegos innego :p tak mna zakrecil .troche sie pobawilam i coc w tym zlego ?

Gość pestka;
kobieta realistka ,nigdy nic nie wiadomo ;) jakby nie powiedzial wina lezy po obu stronach, facet zostales skrzywdzony, a nigdy nie pomyslales ze nie bylo w tym choc troche Twojej winy ?

Gość pestka;
durnowata ja bym uwazala z ta zabawa, czasem mozna skrzywdzic druga osobe ,nie mowie o partnerze realnym ,a tym wirtualnym. Znam wiele takisch sytuacji ,chocby kolezanka z pracy , bajerowala faeta w necie .podawala sie za wolna osobe i wyszlo z tego niezle zamieszanie.

Gość durnowataa
pestka ,to ja bylam ta druga strona to skrzywdzona ,tak sadze Teraz juz sama sie z tego nabijam;)

" ! A najlepsze ze mi sie wyswietlilo ilu kobietom wyslal tego maila chyba bylo ze dwanascie ." :D Nie przejmuj się kobieto . Są na tym forum tacy , którzy wysyłają @ zbiorowego nie mając pojęcia o tym , że odbiorca dostaje również z treścią meila wszystkie @ z zamieszczonymi adresami , imiona i nazwiska i do tego miejsce zamieszkania o ile jest podane w adresie @ :D To się dopiero nazywa "ynteygencja":D Ten co tobie wysyłał swoje żale i prośby był totalnym kretynem liczącym na głupszego od siebie:o :D

Gość no na co czekasz..
realista reagujesz na zaczepki erotyczne no i?,tylko nie pisz ze zaraz sie tym podniecasz bo to raczej chore tacy to juz maja dosadne braki psychiczne i fizyczne

Gość pestka;
teraz sie smiejesz, a pewnie wtedy nie bylo do smiechu. Dobrze ze mi sie trafil na poczatku co kase chcial, zaczelam patrzec na te znajomosci z przymruzeniem oka. Czasem by czlowiek pogadal z kims , ale po co sobie komplikowac zycie .

Gość durnowataa
pestka a tak z reka na..sercu zabujalas sie w nim ?

Gość pestka;
imperia teraz to ja o tym wiem , ale wtedy to byl czas taki ,ze podlaczylam internet i hulaj dusza ,piekla nie zna :D , w sumie to nie wiedzialam ze tak mozna bajerzyc na necie. Ale ten idiota to byla dobra dla mnie nauczka na przyszlosc...

Gość pestka;
durnowata z tym co sie spotkalam , to raczej byla chec poznania sie .bynajmniej z mojej z strony . Ciekawy czlowiek , duzo mial do powiedzenia ,nie chrzanil non stop o seksie. Jak mozna mowic o zabujaniu to chyba w tym ze zdjecia hahhaah ,raczej w zdjeciu . Ja pierdziele jaka bylam glupia :D

Gość durnowataa
Pestak ,sie juz tak tu nie biczuj ;) zdarza sie ,ja tam sie zabujalam..hihi.. durna kobieta i tyle..teraz patrze na to inaczej .zabawa byla zaje*** i koniec .Olac debili netowych ;)

"pestka; imperia teraz to ja o tym wiem , ale wtedy to byl czas taki ,ze podlaczylam internet i hulaj dusza ,piekla nie zna , w sumie to nie wiedzialam ze tak mozna bajerzyc na necie. Ale ten idiota to byla dobra dla mnie nauczka na przyszlosc..." Coś o tym wiem :D Przeszłam jedną szkołę i to mi wystarczyło do wyciągnięcia wniosków i szkołę inernetową też przeszłam :D Ależ my baby , jesteśmy głupie i naiwne :D

Gość pestka;
durnowata nie chodzi o to ze lalam lzy , to byla chwila i sie odkochalam :D mi to cisnienie podnosilo jak chcesz porozmawiac z facetem ,a ten swoje zale , a to zona nie chce seksu bo cos tam, drugi wzial za zone dziewice a teraz to by chcial miec dziwke w lozku, a najgorsze bylo to ze czekal az zona laskawie zgodzi sie na seks. Nic z tym nie robil. Zdanych rozmow z zona .

Gość durnowataa
pestka ,widze ze oni wszyscy ak samo nas podchodza :D identyczne teksty..moze to ten sam grasuje po necie ?:P

Gość znam lepsze teksty
ale lepiej ich tu nie podam z wiadomych powodow:P

Gość pestka;
identyczny tekst dostalam kiedys ,w tym stylu "z nikim mi sie nie rozmawia tak dobrze jak z toba " i tu bylo imie moja , a za chwile hahahha 3 takie same wiadomosci na maila tylko inne imie . Idiota napil sie i mu sie pomylilo i wszystkie wyslal do mnie .lezalam ze smiechu ,oczywiscie odpisalam w imieniu tych kobiet, nawet sie nie skapowal. Tak jak pisala imperia niezla szkola i ubaw :p

Powiem jedno. Każdy płytki facet ma takie same teksty dla każdej dziewuchy którą chce wyrwać" niekoniecznie do związku" :D Ktoś , kto stara się o dziewczynę , nie musi stawać na wysokości zadania i cytatów czerpanych z np. filmów akcji lub przypisywaniem sobie słów lub sloganów innych osób , usłyszanych od swoich znajomych :D

Jeszcze lepszy tekst na topie - "Czuję bratnią duszę " lub :Jesteś moją bratnią duszą " :D

Gość durnowataa
imperiaa ,widze Ty tez z tym samym :classic_cool: nosz w morde ,chyba te same poradniki czytaja:D :D :D

Gość pestka;
"Dobrze ze cie mam" , tez kiedys mnie rozbawilo , powtarzane bylo co drugie zdanie . Ksiązke by mozna napisac, ale my kobiety tez nie lepsze wiec ...

A wiesz , że bym wcale się nie zdziwiła ? :D No chyba , że "mężczyźni " działają teraz szablonowo :D

Gość durnowataa
pestka tez teksty tez słyszałam ,jak dobrze ze mam z kim pogadac ."jestes prawdziwym przyjacielem " hihi...naczytali sie w necie o uwodzeniu i stosują .A my łykamy :p

".A my łykamy " O wypraszam sobie , nie każdy "łyka" takie słodkie teksty:D

Gość durnowataa
no dooobra ja łyknełam :)

Gość pestka;
Czasem mozna takiego rodzynka wyszukac, tylko trzba plewy odrzucać. Tak bylo w moim przypadku, oj toczyly sie rozmowy na rozne tematy i czasem jedno drugeigo by udusiło :D . Ciekawy facet i na spotkaniu mieliśmy z czego sie smiac.

Gość blond_ kobieta
o siet, ,,mój ,, też pisze do mnie na @ ...dobrze, że cie mam...:-O

Gość pestka;
przez te "plewy" to ja dostaje białej gorączki na slowa "co masz dziś na sobie " :D :D :D

Gość pestka;
blond hahahhaa podaj pierwszą litere jego imienia to Ci powiem , moze to ten sam ;)

Gość blond_ kobieta
cholera :( ale ja jemu też nieźle bajeruję, zresztą pierwsza go zaczepiłam i kręci mnie to, że go podniecam :D