Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podoba mi się kolega z pracy

Polecane posty

Gość yepyepyepyep
pewnie litosc dla brzydszej kolezanki

Gość Fiku dziecko jesteś
ale twój wybór, żyj dalej w ułudzie

Gość czyli zostaniesz tu na zawsze
;o

fiku miku skoro podobasz się wszystkim a tobie podoba się ten jeden to powiedz mi czy inni cię podrywają ? zapraszają na spotkania/randki ?

to może jednak im się nie podobasz ? Tylko starasz się tak sobie to tłumaczyć

" 19:29 [zgłoś do usunięcia]imperia Bocie , jaki masz termin zużycia na tym forum? "... odpowiedzi szukaj , czasu jest niewiele " 19:30 [zgłoś do usunięcia]fiku mikuuu termin: do czasu spożycia przez bruneta " x Czy ja zadałam pytanie dla fiku mikuuu , czy było ono skierowane do bota:D

nie dość że dziewica nimfomanka i seksoholiczka w jednym, to jeszcze dziewczę o mentalności pensjonarki :) miesiące, wiele miesięcy upłynęło i żadnych wyciągniętych wniosków nie widać PS. mój konik znowu wolny, ale skoro z Cibie taka femme fatale, to wolę jego serca nie narażać - po co mu wielotysięczna konkurencja w postaci wszystkich mężczyzn, których spotykasz i im się podobasz? :)

Gość DOSADNY
śmiechu warte że jakaś idiotka - fiku ....wymyśla , że wszystkim wokoło się podoba a tymczasem prawda taka Że nie podoba sie nikomu bo nikt nigdy jej nigdzie nie zaprosił ani nie poderwał !!![ mimo że dziewcze chodzi w mini wełnianej pokazując nóżki a tu nadal nic , więc wniosek że dziewcze pasztet i szkaradna paskuda .....a do tego z osobowością nie tak Wiesz mniemanie to ty możesz sobie mieć na swój temat ALE NIE MA TO ŻADNEGO ODBICIA W RZECZYWISTOŚCI a w twoim przypadku to po prostu nazywa się to urojenie [ FAKT WYMYŚLONY PRZEZ SAMA SIEBIE , ŻE SIĘ PODOBASZ WSZYSTKIM MĘŻCZYZNOM JAKICH ZNASZ ] MASZ DZIECKO UROJENIA IDZ SIĘ LECZ PSYCHIATRYCZNIE ...

Chciałam tylko przypomnieć bocikowi , iż takie terminy jak :spożycie i użycie są odrębnością :D Cześć Lucy ps przemyśl sobie pewne kwestie fiku i "wylej" je na forum . Za jakąś godzinkę przeczytam twoje wynurzenia :D

Gość edeefrer
Ciekawe co będzie jak prawda w koncu do niej dotrze. Teraz stosuje mechanizm wypierania prawdy.

może fiku tajną drogą dowiedziała się , że niejaki mistrzunio jest brunetem i to uruchomiło psychiczny proces wyparcia ?

Gość edeefrer
Ciekawe skad jej sie uroiło, że sie podoba. Facet szybciej sobie moze tak uroić, bo kobiety nie podrywają raczej.

Gość teraz ja cos powiem
fiku chce cie pocieszyc, mnie sie udalo zdobyc faceta ktory mi sie b. spodobal :) wiec i tobie sie moze udac, wszystko jest mozliwe...

Gość krwawiszcze
Strzelam, że ta której udało się poderwać COŚ ROBIŁA, innymi słowy DZIAŁAŁA :P Zamiast wzdychać ukradkiem zza monitora:P

mnie sie udalo zdobyc faceta ktory mi sie b. spodobal x serio?? ojej! wyczyn 100lecia :P

Gość nie mowcie ike ze cos
wam sie udalo ona nie lubi szczesliwych ludzi