Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody rodzic

Czy powinienem się tego wstydzić ?

Polecane posty

Gość 4 dni po terminie
wstydzic nie nie powinienes, moze zal troche mlodosci..najlepsze lata gdzie powinienes sie wyszalec spedziles wychowujac dziecko ale wziales odpowiedzialnosc na swoje barki i to jest fajne..ja mam 26 lat, moj facet 36..mamy polroczne dziecko, chcialabym jeszcze jedno i szczerze wolalabym zeby byl mlodszy..ale coz..milosc nie wybiera;)

Gość młody rodzic
4 dni po terminie No trochę mnie to kosztowało. Wtedy kiedy się dowiedziałem, że będę ojcem to myślałem, że oszaleję.

Gość młody rodzic
Kocham córkę, ale młodość straciłem

Nie chcesz chyba powiedzieć, że przez 12 lat - ciąża i te 11 lat - ciągle jestes przerażony że zostałeś ojcem i że jeszcze sie nie przyzwyczaiłeś :p

Nie ma sie czego wstydzic. Zdarza sie. Wazne ze sobie poradziliscie, nikt Was nie powinien oceniac. Mielismy w podstawowce dziewczyne i chlopaka ( byli w jednej klasie) ktorzy wpadli jak mieli 14 lat, 15 jak urodzil im sie syn. Teraz maja 30 lat, 15 letniego syna i drugiego 10 letniego i urodzila im sie coreczka kilka tyg temu, dalej sa razem, maja razem sklep, dobrze im sie powodzi. Poradzili sobie a ja ich podziwiam ze poskladali wszystko do kupy. Nie oszukujmy sie, byli dziecmi jak pojawilo sie ich dziecko ale stworzyli mu normalny dom. Zdarza sie i wg mnie nie ma sie czego wstydzic. Moga sie zaraz pojawic wpisy ze dzieci biora sie za seks. No biora sie niektore, ale kazdy popelnia bledy, wazne zeby umiec potem to jakos poukladac a nie zrzucic odpowiedzialnosc na innych.

Gość 4 dni po terminie
jedyne co ci zostaje to poszalec jak corka bedzie dorosla.. dziecko to skarb ale i odpowiedzialnosc i wyrzeczenia, zamiast sie wstydzic powinienes byc dumny ze pomimo mlodego wieku stawiles temu czola a nie zwiales jak jakis gowniarz;?)

rozumiem że dziwnie się czujesz że młodo się zostało rodzicem ale jesli dziecko jest dla ciebie najważniejsze to chyba raczej powinieneś być dumny z tego że masz nfajną córę :)

Juz nie przesadzaj :o nie wiem czy straciłeś młodość bardziej niż młodociani alkoholicy, narkomani, notoryczni podrywacze, kujony, albo ambitne dzieci które pół dnia ćwiczą na skrzypcach...każdy ma jakąś młodość i niczyja nie jest stracona...no albo każda jest stracona, zależy jak na to spojrzeć ;) Coś mi sie wydaje że dzisiaj obchodzisz Dzień Rozczulania Się Nad Sobą

Gość fvfvrfv
puszczalskie baby i facec i, zal mi takich rozpladzaczy

Autorze wez nie zartuj, teraz sie tym martwisz ze masz za duza corke? A jak miales 20 lat i trzyletnia corke to sie nad tym nie zastanawiales? ;) no masz nastolatke, bywa jak juz pisalam. Moj maz ma prawie 39 lat i pieciolatka w domu, a jeszcze myslimy nad drugim to powinien sie wsydzic jak bedzie mial 40 ze wozi w wozku niemowlaka? Bez przesady wazne zeby byc dobrym rodzicem.

Gość młody rodzic
Nie no przyzwyczaiłem się, ale czasu już nie cofnę.

Gość młody rodzic
Oczywiście, że jestem dumny. Oczywiścię, że mi to przeszkadzało, bo to nie było fajnie jak mając 19 lat prowadziłem wózek

że młodość straciłes? facet? qrnia całe życie przed tobą córa odchowana a ty nie masz jeszcze 30 weź nie panikuj ...

Gość młody rodzic
KingaStefankaFanka miałem inne plany niż dziecko

Gość młody rodzic
justek76 no i właśnie teraz nie mam co robić. A 18 lat to nie był czas na dziecko

Gość młody rodzic
Kocham córe, ale wtedy miałem inne plany

Gość natalusieńka
Według mojej skromnej osoby powinneś być dummny z siebie że dałeś rade, że nie pozostawiłaś dziewczyny zdanej na samą siebie. Powinneś się cieszyć ze swojej odpowiedzialności i z tego że masz wspaniałą curę. Z reguły tak jest że ludzię którzy mają dzieci w Twoim wieku lub zbliżonym mają idealne kontakt z swojimi pociechami . Pozdrawiam i szcześcia życze

jak nie masz co robić nie wiem jaki jest twój status życiowy czy studiujesz czy pracujesz ale np teraz masz więcej czasu na samorealizację qrczę nie gadaj takich rzeczy przy ludziach którzy przed 40 decydują się na dzieci ;) możesz teraz robić całe mnóstwo rzeczy a jesli życie ci się sypie to teraz masz możliwość skupienia się na naprawianiu tego co się popsuło jak zajmiesz się czymś co jest dla ciebie ważne oprócz córki oczywiście to nie tylko ty bedziesz szczęśliwy ale i twoi bliscy

albo jestes idiotą, albo ten temat to prowo:D duzo moim kolegów młodo powpadało,dziś są po 30-stce, dzieciaki nastolatki i sa z nich dumni, z córkami chodzą na basen, na rowery a Ty masz problem, nie rozumiem Ciebie

Gość młody rodzic
natalusieńka jestem szcześliwy, ale to nie znaczy, że wtedy byłem szcześliwy. Wręcz przeciwnie byłem bardzo nieszcześliwy. Justek ja nawet 20 lat nie miałem jak zostałem ojcem. Nawet liceum nie skończyłem. Teraz studiuje na 4 roku medycyne, ale te studia powinienem już dawno skonczyć

Gość młody rodzic
woman in black ja też z dziewczynami (z żoną i córką) chodze na basen, itp i mam z nimi niezła rozrywke

Gość młody rodzic
woman in black wieku w jakim zostałem rodzicem

Gość młody rodzic
Ale teraz moi koledzy mają małe dzieci nie którzy niemowlaki, a ja mam już nastolatkę

Gość mabelinka
nie ma sie czego wsydzić, ja miałam 17 lat jak urodziłam synka, teraz ma 18,5 roku i jest moim wielkim wsparciem ...

Gość młody rodzic
raczej nie ma czego zazdrościć bo czego ? Głupoty w młodym wieku

Gość w moim miescie
ja urodzilam majac 20 lat, dzis 34, syn 14 i jestem mega dumna z siebie i z niego

Gość młody rodzic
No jednak się troche wstydze jak mnie pytają o wiek

Gość młody rodzic
w moim miescie ja w wieku 18 lat byłem głupim gówniarzem

Gość barnej
Nie ma się czego wstydzić pod warunkiem, że z wiekiem zmądrzałaś. To, że jako młoda dziewczyna dałaś tyłka bez zabezpieczenia jeszcze Cię nie przekreśla - bez przesady.