Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody rodzic

Czy powinienem się tego wstydzić ?

Polecane posty

Gość młody rodzic

Mam 29 lat i mam 11 letnią córkę. Czy powinienem się tego wstydzić ? Bo przyznam szczerze, że jak ktoś mnie sie pyta o wiek córki, to ja się bardzo krępuje powiedzieć ile ma na prawdę ona lat.

Gość Izabelka......... ...:)
nie ma sie czego wstydzic. Tylko pogratulować , że sobie poradziłas, nie olałas dziecka i nie zwaliłas opieki na Twoich rodziców - mam nadzieje

A dlaczego miałabyś sie wstydzić? Ukradłaś ją komu czy co??? Moim zdaniem w takich sprawach każdy powinien patrzyć na siebie a nie oceniać innych czy może za wcześnie...niepotrzebnie itd

Gość ja byłam do tej poryNaRoczkach
Ja mam 23 lata, moja mama ma 40 a wyglada nawet na mniej. ale się tego nie wstydze

Gość młody rodzic
No niby masz rację. Ale zobacz jak to wygląda. Ja mam 29 lat, a ona ma 11 lat.

Gość agata zakupoholiczka
mam 33 lata i 14 letnie dziecko:) mlody jest dumny,że ma mamę taka "laskę", w szkole go pytaja ile mam lat, bo na te 33 nie wygladam :D

Gość młody rodzic
KingaStefankaFanka No wiesz miałem 17 lat, gdy się dowiedziałem, że za 9 miesięcy zostane ojcem. 18 lat miałem gdy mi się dziecko urodziło.

Gość młody rodzic
agata zakupoholiczka No ja wtedy na ojca się nie nadawałem

I co z tego? Też urodziłam dziecko kiedy byłam troche tylko starsza od Ciebie i na pewno nie zamierzam sie tego wstydzić :) Zresztą to i tak lepiej, najwyzej ktoś pomyśli że jest Twoją siostrą :) sto razy gorzej gdyby ludzie zastanawiali sie czy jesteś babcią czy matką :D

Gość ale cyrk
ale ci zazdroszczę. Mój mąż ma 33 lata, mamy jedno malutkie i planujemy niedługo kolejne dziecko ale wolałabym żeby mąż był chociaż z 5 lat młodszy..... ty masz to szczęście że masz odchowane dziecko, ba nastolatkę prawie, a całe życie jeszcze przed tobą. Możesz mówić ile dziecko ma lat, nikt nie musi za to wiedzieć ile ty masz, chyba że widać po tobie że jesteś młody.... Zapuść zarost;-)

Gość młody rodzic
Jej matka była rok młodsza. Miała 17 lat. Teraz ma ona 28 lat.

Gość na pomarańczowo teraz
ale Ty masz problem, kumpel ma 32 lata a corka 15!!!

Gość młody rodzic
ale cyrk Wiesz co ? Może ty tak, ale mi nie dobrze z taką myślą. Są pozytywy, ale i negatywy też.

Gość młody rodzic
Do dzisiaj nie zapomnę jak moi rodzice na to zareagowali, że zostanę ojcem.

Zresztą...czym Ty sie martwisz jako facet??? Przecież społeczeństwo i tak psy wiesza zawsze tylko na kobiecie, która jest w ciąży, facetów to nie dotyczy...wy zawsze jesteście biedni i złapani na dziecko...

Gość młody rodzic
na pomarańczowo teraz No właśnie to trochę głupie. Mam dopiero 29 lat, a już moja córka jest nastolatką.

Gość młody rodzic
KingaStefankaFanka No co jak co, ale są takie kobiety, które mówią, że się zabezpieczyły, ale tego nie zrobiły. Martwię się tym, że to dziwnie wygląda.

Gość gererere
Nie wstydzić tylko przypakować. Niebawem zaczną się za nią uganiać i musisz ich bezwzględnie odstraszać !

ale czego tu sie wstydzić, to powod do dumy, duza cora a nie do wstydu, ogranij się

Gość młody rodzic
Jednak nie wszyscy. Sama zobacz jak to wygląda. Teoretycznie moje dziecko powinno mieć ze 2-4 lata, a nie 11

Gość młody rodzic
na pomarańczowo teraz No to zobacz co ludzie pomyślą ? Ja mam 29 lat, a ona 11 lat, to jest jednak trochę wstydliwe. Normalni ludzie zakładają rodziny w wieku 24-30 lat.

Już mnie zaczynasz wkurzać :o moze weź zrzeknij sie praw rodzicielskich...albo każ córce chodzić 20 metrów przed Tobą żeby nikt nie zauważył że idziecie razem

Gość młody rodzic
KingaStefankaFanka A dlaczego mam się zrzekać ? Przecież ją uznałem, za swoją. Mieszkamy normalnie i chodzimy normalnie, ale jestem młody, a moja córa już jest nastolatką.

Gość rooiioio90
jak wszystko dobrze pójdzie, to za 3 lata zostaniesz dziadziem. gratulacje.

wiesz co? Ty masz chyba 19 lat a nie 29, bo nikt "dojrzały" przynajmniej wiekiem nie ma takich problemow

Gość młody rodzic
KingaStefankaFanka Nie. Ale to, że się dowiedziałem, że będę ojcem było dla mnie szokiem i byłem bardzo nieszczęśliwy.

Gość młody rodzic
na pomarańczowo teraz Czyli jakiech problemów ?