Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestka dwojka ;)

czy sa tu Panowie kolo 40-tki?

Polecane posty

Dzien dobry :) Poswietowalam, oswoilam nowa liczbe i oto jestem z wami, ale was jakby mniej ;) Wszyscy zarobieni i w pracy i w domu przed swietami. Milego dnia i znikam do wieczora. x

dzieki, chlopaki za pozdrowienia ;) Ravena ma racje - "lotom" na wysokosci lamperii :D wczoraj po poludniu - sprztanie do utraty sil, dzis - zakupy, prasowanie i takie tam ;) wieczorem bede miala dopiero luz. Niby dzien wolny, a jednak bardzo przepelniony zajeciami ;)

...a był był i to jeden z niewielu przygodowych bardzo egzotyczny jak na tamte czasy :) Miło że choć na chwilkę wpadłaś w tej przedświątecznej gonitwie, szkoda że ja zaraz się do domu zbieram :)

tak to jest z babami przed swietami... ale przynajmniej sa te...wielkanocne :D a tak przy okazji - trzymacie post..? ...ja tylko w Wielki Piatek... (plus Wigilia i Sroda Popielcowa) ze mnie raczej agnostyk, niz katolik(-czka) ;) lete dalej, cmok Matuzalema w locie 👄

Witam z rana :) widzę że się tu najczęściej mijamy ... jedni przesiadują nockami inni do południa :) o do pytania to ja mam podobnie do 42, postów nie przestrzegam, raczej z tradycji wigilia i wielki piątek a i to nie zawsze bo czasem coś się podje z rzeczy zastrzeżonych. Tak że praktykujący nie jestem i to raczej z wzajemnej awersji do czarnych niż z przekonań.

42 ...sorry prawie że buziaka przegapiłem, ale pewnie dlatego że w locie :) a co do rozsiewanych zapachów, nie wiem jakie masz te środki czyszczące ale cuda takie teraz robią że jak na mój niewrażliwy nos daleko od perfum niektóre nie odbiegają :) ...za babami wielkanocnymi nie przepadam - są za suche :P wole mazurka

Matuzalem, Ty mi, prosze, lepiej wyjasnij dlaczego kolejny mezczyzna przywital sie jedynie ze mna i...zniknal??? Odstraszam ich jakos? W roli gospodyni sie nie sprawdzam? Co jest grane? :( ...Ciebie pytam, bos Ty i facet, i...wracasz, choc przeciez mna nie zainteresowany..?

ja miałem nadzieję że nie straszę i nie płosze ludzi bez względu na płeć :( ...co do zainteresowania to raczej ja "perspektywiczny" nie jestem :P za to zawsze skory do miłych pogawędek, toć to nie grzech ...

Dzien dobry :) Cos mi nie wychodza ostatnio wieczorne odwiedziny :( jesli chodzi o post to nie trzymam. W ogole swieta coraz mniej mnie bawia. Trzeba sie nalatac po sklepach, trzeba wysprzatac kazdy kat, trzeba kupe jedzenia przygotowac, trzeba rodzine odwiedzic i trzeba rodzine zaprosic, bo inczej nie wypada. Dlatego wlasnie coraz mniej lubie swieta. Matuzalem bardzo mi sie spodobal tekst o pozostawieniu zapachu perfum. To nasuwa mi kolejne pytanie. Jakie perfumy lubicie u plci przeciwnej albo jakich sami uzywacie? Nie chodzi mi tu absolutnie o jakas licytacje tylko opisanie zapachu.