Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .VViola.

Od 5 lat wciąż powtarza,że mnie kocha..

Polecane posty

Gość .VViola.

Dziewczyny i tu proste pytanie.. czy zmienilo wam sie cos w zwiazku po takim okresie czasu jak 5 lat i wiecej ? Dalej wasz facet jest tak zaangazowany? bo albo trafilam na cudo albo to sa pozory kurde.. czuje sie jak 18latka ciagle .. a on tylko wciaz powtarza jak mnie kocha i jak chce zapewnic nam przyszlosc.. (BRON BOZE NIE CHWALE SIE TU. ABSOLUTNIE) po prostu wczesniej trafialam na facetow ktory inaczej podchodzili do sprawy.. a od 5 lat mam wrazenie, ze zyje w raju.. Dziewczyny, pewnie napiszecie mi ze z czasem sie to skonczy.. Ale nie dolujcie mnie, dajcie mi sie nacieszyc chwila :)

Gość fotel
no niemożliwe.może jeszcze pamieta o rocznicach,kupuje kwiaty i robi minetke raz na miesiąc?nie mogło ci sie kochana lepiej trafić .taki chłop to skarb,w całej gminie nie ma lepszego.zazdrościmy i podziwiamy.

Gość rozwódkaaaaaa
skoro taka masz sielanke to co tu KURWA robisz??? na kefe dla samotnych, zaciążonych i przyszłych samobójców??????????????

Gość .VViola.
No wiedzialam, ze tak bedzie.. Kpina i nic poza tym.. szkoda.. ja tu sie nie chwale bo swoje tez przyzylam.. ale pytam czy tez wam sie los odwrocil i trafiliscie na to swoje szczescie?!

Gość .VViola.
o bardzo przepraszam ale to kafe jest dla kobiet .. niewazne jakich.. po prostu forum dla kobiet.. wiec jaki masz problem?

Gość wfgdsgds
Kafeteria od dawna nie jest tylko dla kobiet:classic_cool:

Gość .VViola.
Nie wazne.. ale to forum ogolne.. kazdy moze sie wypowiedziec, nawet negatywnie, nie przeszkadza mi to. Nie o to chodzilo mi w tym topiku.

Gość .VViola.
wfgdsgds - taka mała aluzja.. (nie, zeby mi to przeszkadzało) ale zauwaz w rog po lewej co pisze? MAGAZYN DLA KOBIET KAFETERIA........ a ze wpadaja tu chlopcy to moze i tez jakis plus.. zawsze doradza po swojemu :)

Gość rozwódkaaaaaa
ja nie ma żadnego problemu, zwyczajnie chwilę sie nudzę. Pamietam tylko, że gdy byłam naprawdę szczęśliwa - kafe dla mnie nie istniało. skoro tu piszesz= jestes nieszczęśliwa. Więc nie cwierkaj o szczęściu, tylko pisz co cię niepokoi i boli. No chyba, ze masz nadmiar wolnego czasu gdy twój facet musi wrócić do żony :) hihihi szczęśliwych ludzi tu nie ma. skoro tu jestes - cos nie gra.

Gość .VViola.
Kochana zawsze tu wchodzilam.. od paru lat.. i rowniez jak Ty doradzam ludzia.. (pozytywnie) ..Wieczorami nie mialam czasu bo moj kochany byl ale teraz wyjechal .. wiec mam duzo wolnego czasu.. Wraca do zony? hehehe kurde tego jeszcze nie slyszalam.. mam nadzieje, ze kiedys tak powie kolegom jak bedzie do mnie wracal po pracy :) szkoda, ze tak negatywnie to odbierasz. Ja ci krzywdy nie robie ani cie nie obrazam, zreszta jak nikogo tutaj. Zawsze pomagam rada i liczylam na to samo ale kurcze widze, ze jednak czyjeś szczescie innych boli.. Przepraszam, nie moja wina, ze jestem szczesliwa. A, ze chcialam sie z kims tym podzielic to tylko wynik mojej radosci.. nie kazdy jak widze jest w stanie to zrozumiec.

Gość tez bym tak chciala hmm
No szczescie masz i tyle, ciesz sie z tego.

Gość .VViola.
Zadnych rad doswiadczonych kobiet juz nie uslysze?

Gość mikemaruda
jak ci tak slodzi to pewnie cos ma na sumieniu :D

Gość mc kennit
Do Autorki tylko pogratulować, to jest mozliwe, bo i mnie spotkało. A do wszystkich zawistnych i nieszczesliwych Pań powiem tylko, ze oceniają ludzi przez pryzmat samych siebie. Pozdrawiam

Gość .VViola.
Mc kennit strasznie ci dziekuje za przynajmniej odrobine entuzjazmu.. Wiesz bywaja kłotnie jak w kazdym zwiazku ale na prawde tak jeszcze mocnego uczucia przez tak dlugi okres czasu nie czulam. Dzieki jeszcze raz i zycze Ci tez tyle szczescia :* MIKEMARUDA - nie ma nic na sumieniu, na 1000% ;)

Gość .VViola.
pozwalam mu w obie dziurki, pewnie dlatego tak mnie kocha