Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa....a345

Powiedzieć że mąz ją zdradza ????

Polecane posty

Gość ewa....a345

Od kilku dni pracuje w motelu w mieścinie obok mojego miasta. Pracuje w recepcji, sprzątam, podaje śniadania. Dzisiaj o 16 przyjechał facet (35lat z jakąś gówniarą miała jakieś 20 lat) koleżanka spisywała jego dane, jak przyszłam do recepcji i zobaczyłam kogo spisuje to mi sie nogi ugięły :O facet jest moim sąsiadem, ma od kilku lat zonę a rok temu urodziło im się dziecko! Ta dziewczyna mnie widziała ale on nie. Potem koleżanka mi powiedziała że wzięli pokój tylko na 4 godziny :o a najlepsze jest to że podobno przyjezdzają tam regularnie i zawsze biorą pokój na kilka godzin. Jestem po prostu w szoku :/ facet co niedziela na spacerku z żoną i dzieckiem, ona zapatrzona w niego jak w obrazek, zakochana on zawsze wydawał mi się porządnym facetem dla którego żona jest najważniejsza. Zrobiłam małe śledztwo na facebooku i ta jego kochanka pracuje z nim w firmie :o Mam ochotę napisać jakiś anonim listowny do jego żony o tym co robi jej mąż, i powiedzieć żeby przyjechała pod ten hotel ale z drugiej strony zobaczy że tam pracuje i będzie wiedzieć że to ode mnie wyszło. Co ja mam zrobić w tej sytuacji ? Czy ten anonim to dobry pomysł ??

Gość to zły pomysł
po co niszczyć ludziom życie?

Gość ewa....a345
ale on jej niszczy życie, oszukuje i zdradza z jakąś gówniarą :o

Gość Butelka_Zwrotna
A po co chcesz się wtrącać? Kobiety lubia żyć w okłamywane, póki czują się szczęśliwe. Przekonałem się na własnej skórze jak złapałem narzeczonego kumpeli na zdradzie.. gdy jej to powiedziałem to mnie zwyzywała i powiedziała, żebym się więcej do nie j nie odzywał. Poza tym te szczęśliwe małżeństwa zawsze skrywają tajemnicę a życie zweryfikuje co tak na prawde nimi pokierowało, że postanowili założyć rodzinę...

Gość ewa....a345
smutne to wszystko :o jak można miec zonę dziecko i zdradzać ją z jaką gówniatą :o żeby jeszcze ta żona jakąś brzydka była a ona naprawdę ładna zadbana

Gość doskonała rada:
Nic nie mów

Gość Poinformuj ja jak sie mezus
prowadzi, nie wachaj sie.

Gość fooldy
a napisz ten donos ja bym chciała wiedzieć

Gość ewa....a345
no ale jak ?? Co mam list napisac czy podrzucić pod drzwi ? A jak przyjedzie do hotel to mnie zobaczy i będzie na mnie :/