Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx....

pomocy... serce mi pęka.. :(

Polecane posty

Gość xx....

wczoraj zerwał ze mną chłopak... byliśmy razem prawie 1,5 roku. nie był to związek idealny, kłóciliśmy sie często ale za nic w świecie nie chciałam go zostawić chociaż czasem nie traktował mnie dobrze.. zawsze wierzyłam gdy mówił że mnie kocha. a wczoraj tak nagle zerwał. powiedział mi że mnie nie kocha od dłuższego czasu tylko nie chciał mnie ranić. i tak jakby się ze mną męczył. nie spałam pół nocy, płaczę i wspominam wszystko co przeżyliśmy. a mamy wiele wspomnień i mnóstwo rzeczy i miejsc mi się będzie z nim kojarazyć.. tęsknię i chcę z nim być ale wiem że nie powinniśmy być razem bo wiele razy przez niego płakalam. ale nie dociera do mnie że to koniec. bardzo się do niego przywiązałam i czuję że teraz przez długi czas będę samotna. to cierpienie już mnie powoli wykańcza. ja muszę zapomnieć o nim... chyba to nie była miłość ale był moim pierwszym chłopakiem i do końca życia będę chyba czuła do niego sentyment. ale jak przestać cierpieć? doradzcie mi coś... też przez to przechodziliście?

Gość xx....
pisałam.. ale już wariuje.. szukam odpowiedzi jak mogę sobie natychmiast z tym poradzić.. bo już nie wytzymuję tego bólu

Gość śliwka11
nie dasz sobie rady :( przykro mi ..trzeba długo z "tego " wychodzić i nie pomagasz sobie siedząc w domu - proponuje Ci wyjść iść gdzies do znajomych zrobić wszytsko zeby nie myśleć... aaa i nie słuchać smętnych kawałków o miłość - sama sobie tym zaszkodzisz - powodzenia i pamiętaj :) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - potrzebujesz czasu..

Gość zobacysz że się ułoży
jak myśmy zerwali nasz 6 letni związek, też mi pękało, odchodziłem od zmysłów. Poznałem inną i się polepszyło. Wytrwałości.

Gość xx....
dziękuję za wsparcie.. jestem młoda i to był mój pierwszy poważny związek. szczerze to chcialam z NIM ułożyć sobie życie a teraz jesztem całkiem sama. nie mam nic. wszystko stracilo sens

Gość uwielbiam kiedy On
przytulam 🌻 daj sobie czas (dużo czasu...) kiedyś przestanie boleć być może...

Gość raknieboraki
nikogo nie zmusisz do milosci. dobrze,ze ci to powiedzial,przynajmniej nie bedziesz sie ludzic. poltora roku to nie ejst mega dlugo... piszesz,ze jestes mloda,ze chcialas sobie zycie z nim ulozyc. spokojnie! to pierwszy,ale nie ostatni chlopak! masz cale zycie przed soba. jest mnostwo innych osob,facetow. teraz myslisz,ze swiat ci sie zawalil,ale to minie:) czas leczy rany:)

Gość śliwka11
pierwszy związek ? :( teraz będziesz bardzej doświadczona ..kochana ! za tydzień poznasz kogoś o niebo lepszego - zobaczysz !! mi też serce pękało nie raz ..bo jednak jak z kimś jesteśmy to zawsze wydaje nam się ze to "ten" jedyny ..nikt dla przyjemności nie chce się ranić..jesteś młoda takich związków przed Tobą jeszcze będzie dużoo a i moja rada :) nigdy nie wiąż się z kimś z desperacji :) dasz radę :) każda z nas miała kiedyś tak jak Ty - uwierz - za rok o tej porze nawet nie będziesz tego bólu pamiętała.. :)

Gość xx....
ale on mnie ciągle zapewniał że nigdy mnie nie zostawi.. że mnie tak kocha. a ja naiwna wierzylam.. jeszcze dwa dni temu mówił że mnie kocha.. skoro mnie już od jakiegś czasu nie kochal to czemu tak klamal? jak można tak bawić się czyimiś uczuciami... ;/

Gość xx....
On był taki meski i zaradny życiowo, pracował w supermarkecie dzięki czemu wspaniale wyrobił sobie muskuły i calkiem nieźle zarabiał mógł mi od czasu do czasu postawic frytki z cola w macdonaldzie :(

Gość xx....
ojej proszę nie podszywajcie się..