Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolla00x

Jest problem czy ja go stwarzam?

Polecane posty

Gość lolla00x

Jestem teraz czarną owcą...tą złą córką, całe szczeście że jest jeszcze ta DOBRA córka w postaci mojej siostry. Wczoraj z głupa się odezwałam a dzisiaj nikt ze mną nie rozmawia. Mieszkamy z siostrą niedaleko siebie, ona ma męża, trojke dzieci, nie pracuje. Wkurza mnie to, że kilka razy w tygodniu po prostu nie gotuje obiadu a jedzą u mnie w domu, moja mama oczywiście ją do tego zachęca...tylko co będzie, kiedy to ja będę Panią Domu i co, bedzie tak samo? Sama zarabiam marnie i nie bedzie mnie stac na taki uklad. Moja siostra...kocham ją, ale nigdy nie będę tak dobra jak ona, nie będę taka ładna, zgrabna...pewnie nie będę miala takich ladnych i mądrych dzieci, zaradnego męża. Zła jestem, bo przychodzi sobie jak gdyby nigdy nic, zabiera moje rzeczy bez pytania...potem przypadkiem kiedy ich szukam okazuje sie ze ona je ma i zapomniala oddac...uzywa moich kosmetykow(zeby jej sie nie zuzyly za szybko, perfumów, bo mam markowe a ona nie) - to oczywiście robi "po cichu", ja mam nie wiedziec. Jestem wkurzona, zła....tylko czy może ja stwarzam problemy, a ich nie ma czy faktycznie coś jest nie tak. Ja sobie nie wyobrazam zebym miala męza i dzieci a ona tak po prostu wchodzila poeiwdzmy do sypialni i czegos tam szukala...ja tak nie postepuję. 😠

Gość jatojatojasnejak2x2
dziwne... tez bym sie denerwowala.

Gość lolla00x
Nic z tego denerwowania...jestem w patowej sytuacji. Pozostaje tylko spieprzać i żyć gdzieś indziej, bo zawsze będę tą gorszą i pyskatą córką, której nic nie pasuje. Ja tylko chcę prywatności.

Gość lolla00x
up up nie ma pomocy... :(

Gość ixyyyyyyyyyyy
to moze pogadaj z siostra? bo jak na razie to jej na to pozwalasz a skoro jej pozwalasz na to, to pretensje miej tylko do siebie

Gość lolla00x
W sytuacji kiedy cokolwiek się odezwę- strzela focha....pozniej mówi ze nie mialam faceta to tak samo bylam zgrymaszona jak i teraz kiedy go mam. Po prostu wiem, że jesli po slubie moj chlopak zamieszlaby ze mną to po pewnym czasie bysmy sie zaczeli klocic wlasnie o to, że nie ma prywatności, bo on czegos takiego niecierpi. Chyba nic nie da sie zrobic, wiecznie bede tą ktora daje..a nic nie bierze wzamian.

Gość kjnkdemcd
to dlaczego jako dorosla osoba mieszkasz z rodzicami? Wyprowadz si ei po problemie

Gość ixyyyyyyyyyyy
to niech sie obrazi nie da sie wszystkich uszczesliwic

Jezu, jakbym czytała o mojej siostrze ;/ Tyle tylko, że moja pracuje, a ja studiuję. Codziennie jest w mieście, a i tak wiecznie nic nie ma i zabiera moje, albo wiecznie się mnie pyta czy będę w sklepie, bo ona potrzebuje: a to jakiegoś kosmetyku, a to paska do spodni, a to podpasek. Bo cieżko podjechać po pracy do TESCO :/ I oczywiście to ja jestem ta zła, bo się wkurzam, że ona "pożycza" moje rzeczy :/

Zamknij swój pokój na klucz, a w pokoju swoje rzeczy, a te które trzymasz w łazience, typu np perfumy, mazidła, schowaj do jakiegoś kuferka zamykanego na klucz. I klucz miej tylko Ty, ew. Twój facet, bo jak udostępnisz mamie, to ona udostępni Twojej siostrze.