Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhaaagdfg

mam nogi owłosione jak facet :(

Polecane posty

Gość hhhaaagdfg

zawsze sie golę, ale ostatnio dłuższy czas nosiłam tylko spodnie i zapuściłam włosy na nogach, nie wiedziałam że mogą być takie długie i czarne :( to normalne?

Gość thfh
depiluj woskiem, mniej podrażnień i słabsze włosy

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Też tak mam niestety.. Latem muszę codziennie golić, bo szybko odrastają.. To coś z hormonami. Nie przejmuj się, nie ty jedna. Może Ci się to ustabilizuje. Moja mama kiedyś miała dużo, a potem praktycznie w ogóle. Zawsze możesz kiedyś zrobić zabieg laserowy, ja chyba kiedyś się na to zdecyduję ;)

Gość Kaśka2
To nie jest normalne Ja mam jasne i niedługie włosy na nogach bo nigdy nie goliłam maszynką

Gość Fedokilibotmjr
Ja też tak mam- nogi to nogi ale ja mam owłosienie do pępka i ręce też mam włochate jak facet. Depiluje woskiem bo mi wstyd jak cholera. Dodatkowo okres mam kiedy mu się przypomni. Mam zaburzenia hormonalne. Chciałabym pozbyć się tych wszystkich włosów i zazdroszczę dziewczynom o gładkich ręcach nogach generalnie czuje się jak brzydula.

Kaśka2 - a ja mam jasne i krótkie, a golę nogi maszynką chyba od gimnazjum ;] i nie ściemniały, ani nie zgrubiały. Autorko, może warto sprawdzić poziom hormonów?

Gość Kamilaaaaaaaa
niestety mam ten sam problem ... strasznie dużo włosów, czarne i strasznie szybko odrastają . Kiedyś na pewno zdecyduję się na depilację laserową a narazie muszę męczyć się dziennie z maszynkami ;c

Gość prawictwo pospolite191
ale jak bedziesz golic te nogi , to wlosy stana sie jeszcze grubsze od golenia ... Najlepiej zostawic i nic z tym nie robic ..

Gość hhhaaagdfg
no właśnie miałam badania hormonalne i wszystko jest w porządku

jak najbardziej normalne. Wiem, że jesteś tym faktem przerażona, ale na pewno nie masz się co martwić. Powiem więcej możesz sobie poszukać też pozytywów, bo jeśli masz ciemne włosy i mocne to śmiało możesz się udać na depilację laserową. Ciemnie włosy są idealne do takiego zabiegu.

Gość prawictwo pospolite125
niepotrzebie golisz - Po goleniu wlosy rosna grubsze i mocniejsze

Gość gość
Golenie nie wpływa na grubość włosa, to mit. Depiluj np. pasta cukrowa, a jeśli masz kasę, to idź na laser. Juz po jednym zabiegu będzie różnica.

Gość gość
Ja ostatnio zawsze chodzę w długich spodniach i chyba nie goliłam nóg z kilka miesięcy :-P Ale moje włoski są widoczne tylko z bliska, są jasne i rzadkie, bardzo mało widoczne, więc aż tak nie przeszkadzają. Zabieram sie do depilacji ale nigdy mi sie nie chce, bo nie mam do tego żadnej motywacji... nie mam po co, nie mam sie komu i gdzie pokazać :-O

o laser może Ci pomóc, a nawet więcej, myślę, że to będzie dla Ciebie najlepsze wyjście. Ja byłam na depilacji laserowej w Studiu Laser i moim zdaniem to jest jedno z lepszych miejsc do takiego rodzaju depilacji, sama metoda też myślę najlepszym wyjściem, żeby się tych włosów pozbyć.

Gość gardzimir
S********j z tą reklamą🖐️

Gość gość
w sumie to dobrze, jak masz mocne włosy, bo jak ci mówią możesz spokojnie wybrać się na laser. Ale odradzam maszynkę, lepiej wosk, pasta cukrowa, czy depilator

Gość gość
Lepiej mieć na nogach niż na rękach.Moje ręce są bardzo owłosione i niestety je też muszę golić.

Gość gość
ale na rękach też możesz chyba laserem zrobić, albo woskiem czy czymś. Myślę, że golenie to najgorsze rozwiązanie. Bo szybko włosy odrastają no i też mocniejsze są

Gość gość
Nie wiem jak ludzie mogą wierzyć w te bzdury o tym,że golenie wzmacnia włosy.

Gość gość
oj mogą być długie, ja też byłam zdziwiona, jak nie goliłam długo i miałam nogi bardzo zarośnięte, ale to też ma swoje plusy. Możesz się wybrać na depilację laserową, ja byłam w studio laser i bardzo sobie chwalę efekty