Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem na diecie

Chcę dalej chudnąć! A kto ze mną?

Polecane posty

Walczę z dietą od października z ogromnymi przerwami, z 85,4 kilogramów doszłam do 77,8, co uważam za mój osobisty sukces, ale dziś zbrakło mi motywacji. Dlatego postanowiłam dodać ten wątek. Wątek, który będzie pomagał i mi i Wam! :) Mam nadzieję, że razem uda nam się osiągnąć sukces! Lato już niedługo.. : )) Kto dołącza? Ja od wtorku walczę na nowo! :D

Gość elizkaaa1
ja mam jeszcze do likwidacji oponke na brzuchu i od jutra cos musze robic tzn diete jakas ale nie wiem jaka

Najlepiej postawić na RACJONALNE ŻYWIENIE! Byłam na setkach diet i żadna nie pomogła tak dobrze, jak zdrowe odżywianie tj. 5 posiłków skomponowanych z białka, węglowodanów i tłuszczy w odpowiednich ilościach. Ale jeśli chcesz koniecznie dietę to podobno 50:50 nie jest tak wymagająca. :D Aleksandra - witam, zapraszam częściej! :D Ja dziś wykonałam Skalpel II mej ukochanej Ewki Chodakowskiej i endorfiny szaleją! Nie myślę o tym, co jest teraz. Myślę o tym, co będzie za miesiąc, za dwa, latem, w wakacje.. :)

aleksandra lublin ja tez z lublina jestem:P szukam topiku gdzie bym mgla sie dolaczyc bo ten na ktorym bylam umiera ;] mam 175 wzorstu i okolo 75 kg wagi ;]

To i ja się dołączę :) Mam 175 cm wzrostu i ważę 77 kg :/ Jeszcze rok temu wazyłam 64 kg, przytyłam tyle gdy rzuciłam palenie.... postanowiłam, ze czas się wziąć w końcu za siebie wiosna idzie i trzeba jakoś wygladać ;) Startuje dzisiaj, zrobie sobie na początek kilka dni bardziej rygorystycznych, żeby dostać kopa do dalszego działania :) Do dietki dołącze godzinkę ćwiczeń dziennie.Taki mój plan narazie :)

Świetnie dziewczyny, że dołączacie! Razem będziemy się motywować i damy radę! Nie poddam się, póki nie ujrzę wymarzonej 60 lub 54 na wadze! Kto da radę? My damy radę! :D Lato już niebawem, zadbajmy o ciało. ^^ BIKINI_BIKINI_BIKINI_LATO_LATO_LATO_BIKINI_BIKINI_BIKINI...

Gość kobitka22ulalala:)
to ja też dołączam tym bardziej że widze tu moje miasto :) Lublin na diecie :D

Gość kobitka22ulalala:)
a co do mojej wagi to obecnie 62 kg i też miałam długą przerwe:) 2 lata temu bylo 72, potem 58 i obecnie plus 4 ... dla mnie idealnie by było 54 przy wzroscie 157 :)

Gość weqtr3y
ja waze 53 kg/169 chetnie bym schudla bo mam grube nogi i faldy na bruchu,ale nie chce wygladac na anoreksje

chciałabym się dołączyć. Zwykle ważyłam ok. 62-65kg. Czasem się odchudzałam, ale tak aby schudnąc 2-3 kg. Czasem miałam zrywy, że ćwiczyłam. 2 lata temu urodziłam córkę i zaniebdałam wszytsko. Wprawdzie waże ok 63 k, ale w talii jestem jakaś obrośnięta tłuszczem :( Mam figurę jabłka, więc nogi mam fajne, szczupłe, ale góra woła o pomstę do nieba. poza tym karmiąc piersią przyzwyczaiłam się do jedzenia wszytskiegow duzych ilościach :) i jakoś nie moge się odzwyczaić.. Teraz planuje przyejśc na dietę MŻ i ćwiczyć. Ten slalpel jest podobno bardzo skuteczny - skąd wziąść te ćwiczenia?

już sobie sama odpowiedziałam na pytanie : ) znalazłam na Youtubie. mam nadzieje, ze obecność w tym wątku będzie mnie motywować

Ewa Chodakowska ma świetne treningi! Polecam każdemu!! Wszystkie znajdziesz na youtubie, wystarczy wpisać szukaną lub kup płytę - kosztuje 25 zł i niezwykle motywuje. :D

Hej dziewczyny:) ja też na diecie:) mż i racjonalne odżywianie,zaczęłam z 74kg,dziś 72kg,do wymarzonego celu jeszcze 15kg. Ja też dziś zaliczyłam skalpel II polecam wszystkim:)