Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kowuś biały jak.....

Jak zgłosić że Polka pobiera benefity i oszukuje?

Polecane posty

Widzę że ktoś postarał się o usunięcie tematu więc daje go jeszcze raz Witam mam pytanie. Znam Polkę która przyjechała do UK wraz z chłopakiem i jego kolegą. Ona widnieje jako samotna matka i pobiera benefity. W raz z nią mieszka jej partner, który pracuje i jego kolega. Ona tego akurat nie zgłosiła. Nie znam ich naziwska ale znam dokładny adres. Czy mam osobiście zgłosić że nielegalnie pobiera benefity czy wsyraczy meil????

Gość zielona wyspa 33
szkoda ci?

na gov.uk jest "report benefit fraud", tam masz opisane dokładnie co musisz podać, możesz zaraportować online albo zadzwonić.

Szkodzi mi. Dla tego, że ludzie chamscy którzy uważają że wszysto im nalezy się. Inni ciężko pracują ona figuruje jako samotna matka a mieszka z partnerem i jego kolegą. Pobiera benefity na dziecko. Urodziła w UK. Kiedy przyjechała była w 8 miesiącu ciąży. On jak i jego kolega pracują w fabryce a jak kasa jest to wolą ją przepuścić w kasynie. Skoro mieszkają w trójkę lub wynajmują trzeciej osobie pokój powinni to zgłosić jako dodatkowe źródło dochodów. Dlaczego ciężko pracujący mają wspierać patologię? na piwo mają a na dziecko nie?

Gość Sfrustrowany jestes
Zal dupe sciska? Zajmij sie swoimi finansami.

Gość bluberrryyy
zglaszaj ich jak najbardziej! Nie mam zamiaru utrzymywac bandy darmozjadow, Ci co bronia takich oszustow benefitowych pewnie sami maja za uszami. Kretactwo i zlodziejstwo trzeba tepic bo inaczej uczciwi, ciezko pracujacy ludzie beda zyc na skraju ubostwa a taka patologia bedzie nam sie smiala w nos.