Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwyjatkowychokolicznosciach

14 lat roznicy w zwiazku

Polecane posty

mam dosc awantur z matka.. W tym roku stuknie mi 21 lat, spotykam sie z facetem 14 lat starszym odemnie ktory ma 8 letnie dziecko i czeka na rozwod.. Wersja dla moich rodziców jest taka że ma 30 lat i jest kawalerem a mimo tego mam okropną wojne w domu,.. Twierdzą, że chce mnie tylko wykorzystać bo co mogłby chcieć 30 letni mężczyzna od 21 latki, tym bardziej, że pracuje w mudurówce, a to według moich rodzicow kurw***rze.. nie jestem dlugo z Mariuszem , ale traktuje mnie poważnie jest taki szcześliwy jak jestesmy razem..przyjezdza tylko jak może, wychodzi to średnio co drugi dzień.. jak nie musi siedzieć z córka, o ktorej nawet moi rodzice nie wiedzą, a ostatnio przyczepili sie tego ze nie przyjechał do mnie na dzień kobiet, ale przyjechał dzień wczesniej,.. ja doskonale o tym wiem, ale codziennie słysze że mam sobie dac spokoj z tym facetem bo odrazu widac ze zmienia kobiety a rodzice twierdza tak tylko temu że jest bardzo przystojny, wysoki, postawny, ciemna karnacja wiec NIEMOZE byc wierny.. ale on jest inny jakich mam uzywac argumentów zeby przekonac rodzicow do niego, bo jak bede miala wybierać z kim żyć w zgodzie, wybiore oczywiście JEGO..

Gość fdnantess
jeszcze kiedys pozalujesz swoejj decyzji twoja matka ma racje kiedys moze to zrozumiesz na razie to jestes gowniara i nie myslisz racjonalnie

ok a za jakieś 15 lat ty będziesz chcącą poszaleć 35 letnią kobietą a on 50 letnim facetem który woli posiedzieć w domu.

Gość 40latka3r
jeszcze sie sparzysz dziecko

Gość dedededede
A masz pewność że weżmie rozwód? A jego żona wie? Nie bądż naiwna, zastanów się.

Gość yyyKafeKrytykant
jest wierny? ale chyba nie mowisz o jego zonie? po co oklamujesz rodzicow? skoro macie byc razem to sie i tak o wszystkim dowiedza

tak, jestem pewna.. ma w tym miesiacu sprawe rozwodową, zona go zdradziła zanim poznał mnie.. takze mam czyste sumienie ja sie do tego nie przyczynilam, trzymajcie za mnie kciuki aby sie udalo, bo ja z niego nie zrezyguje, co by sie nie dzialo pozdrawiam...

dowiedzą się ale jak go poznają osobiście i przekonajaa sie co do niego.. Gdyby wyszlo na jaw że ma 35 lat to by bylo pewnie jeszcze gorzej niz jest... pewnie chca dla mnie dobrze, ale ja nie potrzebuje tego z ich strony, bo swoj rozum mam..

a żona jest jego żoną juz tylko na papierku..

Gość 40latka3r
jeszcze wrocisz do rodzicow z podkulonym ogonem

Gość Argayle
Nie słuchaj wszystkich krytykantów dziewczyno. Ważne, że się kochacie... Jeśli jest to prawdziwa miłość to weźmiecie razem wszystkie przeszkody.

Gość kasiulanr2
Niekoniecznie....a mój mąż jest właśnie starszy o 14 lat, też z mundurówki choć już na emeryturze:) w czerwcu będzie 10 lat jak jesteśmy razem mamy dwie córeczki i jest super...ale mąż nie miał dzieci z pierwszego małżeństwa

Gość kasiulanr2
Ja miałam 20 lat jak go poznałam....i też słyszałam wiele złego...a jednak

Gość Gdybyś nie miała żadnych
wątpliwości, nie pisałabyś tutaj... A prawda jest taka, że jesteś jeszcze młoda i przepraszam za słowo, ale i głupia. Dobrze Ci wszyscy wkoło radzą, żebyś dała sobie z nim spokój, bo to nie jest dobra partia dla Ciebie. Tak czy siak, nie przemówimy Ci do rozsądku, bo jesteś na razie zbyt zaślepiona i różowe okularki przesłaniają Ci rzeczywisty obraz. Obyś tylko nie obudziła się wkrótce z ręką w nocniku, bo szkoda marnować tak młodych lat...Powodzenia!

Gość fghrt78
Różnie to bywa. Ja Ci powiem z doświadczenia że takie związki nie są usłane różami a to dlatego że różnica wieku ma tutaj naprawdę bardzo dużo do powiedzenia. Sam jestem w takim związku od dwóch lat i coś nie coś mogę Ci napisać. Mam 29 lat, moja dziewczyna 18, poznaliśmy się jak ona miała 16 a ja 27. Na początku przez pierwsze trzy miesiące było cudownie ale to norma, wiadomo poznawanie się, wspólnie spędzany czas, cudowny seks a później zaczęły się problemy. Wiadomo ja już jestem facet przed 30tką, pracuję na dwie zmiany, ona jeszcze w szkole jest teraz ma ostatnie pół roku nauki. Wychodzą różne nieporozumienia, ona ma jeszcze głupoty w głowie a ja już myślę innymi kategoriami mimo tego kocham ją a ona kocha mnie i jesteśmy szczęśliwi. Taki związek może być bardzo dobry ale tylko i wyłącznie jeśli oboje będziecie się starali i włożycie w to bardzo dużo wyrzeczeń i starań.

Gość barnej
różnica wieku to nic. problemem jest to, że godzisz się na związek z gościem z bagażem. zawsze będziesz dużo mniej ważna w jego życiu niż dziecko innej kobiety. dodatkowo ona też już zawsze będzie w jego życiu. po co Ci to? aż taka beznadziejna jesteś, że nic sensownego Ci się nie trafi? aż tak nisko się cenisz?

Gość fafarifka
hej to duża różnica wieku ,z czasem będzie gorzej ,różnica pokolenia .Faceci szukają takich młodych kobiet ,żeby je sobie wychować , ewentualnie chodzi o seks .Jest też dziecko .8 letnie dziecko to nie maluszek , za niedługo wejdzie w okres buntu .Zdajesz sobie sprawę ,że wejdziesz w rolę macochy?Że to dziecko ciągle będzie obecne w waszym związku co stanie się uciążliwe kiedy będziecie mieć wspólne dzieci .On nie ograniczy się tylko do alimentów.No chyba ,że jest typem dupka dla którego dziecko było tylko przykrą wpadką i balastem .No wtedy to życzę powodzenia na całej linii , bo ja bym, z takim za przeproszeniem świńskim dżentelmenem nie była z prostej przyczyny ,że mogę się znaleźć w takiej samej sytuacji co jego eks i dziecko.Skąd wiesz ,że to ona go zdradziła , widziałaś pozew rozwodowy ?Czy opierasz się an tym co on ci powiedział? Nie mieszkacie razem więc nie wiesz jaki jest na co dzień .Wynajmijcie sobie razem mieszkanie i pożyjcie to najlepszy sposób na zorientowanie sie czy to ten na resztę życia .Po pół roku wspólnego mieszkania zaczną wyłazić wszystkie skrywane przez różowe okularki wady i wtedy się dowiesz,Jesteś pełnoletnia nie widzę powodu ,żeby mama mówiła ci co masz robić , chociaż z autopsji wiem ,niestety poniewczasie ,że matki chcą dla dzieci jak najlepiej i przeważnie mają niestety rację .Mój facet jest starszy o 16 lat .Ja mam 37 on 53 jesteśmy małżeństwem 13 lat .Jest spoko ale nie wszystko było na różowo .Licz się z tym ,że skoro żona go zdradziła a on jest taki super przystojny kochany i w ogóle to może mieć niskie libido i nie dobrali się pod tym względem .To rzecz warta sprawdzenia .poczytaj kilka wątków o niedopasowaniu w związkach i zwróć na to uwagę .Bo w późniejszym czasie będziesz młodą żonką podtatusiałego faceta , zżartą przez stres i brak najważniejszego elementu w małżeństwie .No chyba ,że jesteś egzemplarzem o równie nikłych potrzebach a małżeństwo roi ci się w samych różowych kolorkach.Kto was będzie utrzymywał ?Tylko on czy pracujecie oboje?do bieżących opłat dojdą alimenty na dziecko w najgorszym wypadku jak nieuk to jeszcze 10 lat a jak zdolniacha to 16 .Weź wszystko to pod uwagę .I już decyzja należy do ciebie bo to ty będziesz z nim mieszkać

Gość barnej
fghrt78 - jesteś niedojrzałym tchórzliwym pedofilem. ale to tylko moje zdanie.