Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uk.........................

Jedzenie w UK

Polecane posty

Gość wredniucha100
nie, słońce - wredniucha zawsze jest wredniuchą - odpowiedziałam tylko na zaczepkę

Gość frezer
Dziewczyno, to ja współczuję twojemu facetowi (jeszcze takie słownictwo w ustach płci pięknej - a fe !) Ja napisałem coś na luzie, z mojego własnego punktu widzenia, do czego miałem prawo a ty się spinasz jak jakaś nastoletnia siksa. I kto sie tutaj czepia ? ;) Oczywiście, że przyjechałem, tu po to żeby zarabiać (między innymi) ale to nie był mój główny cel. Moim celem była zmiana miejsca zamieszkania i otoczenia, które już mnie wkurzało, chęć poznania nowych ludzi, możliwość codziennego kontaktu z językiem angielskim (w Polsce - bez szans). Im dłużej tu jestem, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie kasę tu chodziło (przynajmniej w moim przypadku, nie wiem jak jest u ciebie).

Gość wredniucha100
nie masz mu co współczuć - jest bardzo zadowolony! skoro słowo "dopieprzyć" wzbudziło w tobie aż takie zgorszenie to cofam je i zamieniam na "doczepić

Gość a ja Jasia
A ja pracuje w fabryce czekoladek w Manchesterze, zarabiam 800 funtow, 300 wydaje na zycie (mieszkanie, jedzenie, tranport, ubrania, rachunki, bilety do Pl czasem ...) a 500 funtow miesiecznie odkladam...! Anglia jest cudowna! Tak tutaj tanio...i w ogole.

Gość a ja Jasia
Mam 47 lat, ale wyglądam na połowę mniej, wiodę super zycie, kocham Anglię. Kiedyś byłam z bogatym Anglikiem, a teraz pracuję w fabryce i też daję radę :] Gdzie w Polsce odłożę 500 funtów miesięcznie? Tutaj za 300 funtów miesięcznie stać mnie na WSZYSTKO!!!!

Gość susasf
40f tydz. 3 osoby.

Gość fsssssssssss
---susasf 40f tydz. 3 osoby.--- ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fsssssssssss
---zarabiam 800 funtow, 300 wydaje na zycie (mieszkanie, jedzenie, tranport, ubrania, rachunki, bilety do Pl czasem ...) a 500 funtow miesiecznie odkladam...!--- jeszcze większe ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do fsssssssss
To jest tz oszczednosc . Takim polglowkom jak Ty trudno w to uwierzyc. A poza tym jak ktos jest cwany I nie je jak swinia I polowy nie wywala to da rade nawet za te 30f tug.

Gość fsssssssssss
masz rację, nie jedz, odkładaj na dobrego psychiatrę

Gość a ja Jasia
Jeszcze w pracy moge pojesc sobie czekoladek, a na ulicach pelno czekoladowych mezczyzn! Kocham Anglie! Za 300 miesiecznie mam WSZYSTKo: super mieszkanie, jedzenie, bilet, komsetyki, ubrania, wyjscia...500 odkladam...Zyc nie umierac!

Gość a ja Jasia
W Polsce mi wszyscy zazdroszcza, wcale sie im nie dziwie, ja ru zyje na wysokim poziomie za 200 funtow tygodniowo, odkladam az 500 miesiecznie, do szczescia brakuje mi tylko mezczyzny teraz, bo prace mam, mieszkani, samochod, co weekend gdzies wychodze, co rusz sobie cos kupuje ...Tamten jak mi wkladal h u j a do c i p k i to bylo tak z a j e b i s c i e, a teraz musze sobie radzic sama :( Mam nadzieje, ze znowu wnet spotkam jakiegos bogatego. Znowu mi beda na wsi w Polsce zazdroscic, nie wierza, ze tu sie tak duzo zarabia i ze zycie takie taniutkie, ze za 300 funtow mam high life, luksus i wszystko co chce, zazdroszcza mi :D

Gość a ja Jasia
W Polsce mi wszyscy zazdroszcza, wcale sie im nie dziwie, ja ru zyje na wysokim poziomie za 200 funtow tygodniowo, odkladam az 500 miesiecznie, do szczescia brakuje mi tylko mezczyzny teraz, bo prace mam, mieszkani, samochod, co weekend gdzies wychodze, co rusz sobie cos kupuje ...Tamten jak mi wkladal h u j a do c i p k i to bylo tak z a j e b i s c i e, a teraz musze sobie radzic sama :( Mam nadzieje, ze znowu wnet spotkam jakiegos bogatego. Znowu mi beda na wsi w Polsce zazdroscic, nie wierza, ze tu sie tak duzo zarabia i ze zycie takie taniutkie, ze za 300 funtow mam high life, luksus i wszystko co chce, zazdroszcza mi :D

Gość a ja Jasia
Aha, no i mieszkam w Manchesterze i bardzo sobie chwalę

Gość gtwtwterg
ja jadłam zdrowo- szpinak, brokuły, salatki, dużo warzyw, ryby, piersi z kurczaka. Pieczywo na śniadaia, naleśniki, domowej roboty dania i też wydawałam tyle co frezer. Tyle, zę ja dbam o linię i nie jem śmieci:)

Gość miszkamisz
frezer kiedyś kobiety zajmowały się domem a mężczyźni zarabiali kasę, normalne było że kobieta gotowała, bo to była jej praca teraz ja z mężem pracujemy równie ciężko, wracamy zmęczeni to jak uważasz kto ma gotować ? dalej kobieta? ona ma odpoczywać bo zmęczony a ja to co? dzielimy się obowiązkami , nie ma że boli :) jeden dzień ja gotuję drugi moja druga połówka :D

Gość miszkamisz
ana jedzonko wystarcza 80ł/100 zależy czy mamy gości