Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawell

depilacja u panow

Polecane posty

Gość pawell

witam kobietki chcialem poznac wasza opinie odnosnie owlosienia u mezczyzny jak wolicie z czy bez i uzasadnienie

Gość Kokietka-pończoszka
To się teraz narobiło,już facetów na dzieciaki przerabiać.Was już całkiem pogięło.Co za facet bez zarostu ?

Gość Marta,23
zzzzz.....golą sie tlko geje

bardziej mi się nie podoba łysina na głowie niż busz w kroczu ;)

Salony kosmetyczne oblegane przez płeć męską? To chyba kabaret jakiś :-) Mężczyzna ma być męski, a nie ładniejszy od kobiety.

Gość owłosiona panna
lubimy włoski bo to męskie bardziej, ale to naprawde ze tylko geje sie depiluja, moje zdanie

Gość owłosiona panna
nieprawda*

Gość jhbjhvbhvg
fuu ochyda nie dawala bym dla męża nawet gdyby ze mnie sie lalo z podniecenia gdyby sie nie depilowal , a juz o wzieciu do buzi nie bylo by mowy , Moj sie depiluje ! a gejem nie jest , jesli ktos lubi eksperymentowac , to polecam bo duzo ciekawych rzeczy mozna robic przy ogolonnym wacku :) czego nie da sie zrobić przy buszowcu ;p

Gość może by tak ...
Ja niedawno ogoliłem klatę :( bo miałem badania.Tragedia totalna być takim gładkim.Na szczęście już zaczynają odrastać ku mojej uciesze. Na głowie mam milimetr i moja twierdzi,jak by tam urosły nie był bym sobą,ale na klacie goły to widok nie do zniesienia,przeżyła jakoś :)

A moj pan sie tam goli i wcale nie uwazam tego za gejowski zwyczaj. Poprostu i ja i on lubimy gdy jest tam gladko

Gość popieram !
golic wacki ! moj M uwielbia jak ssie jego jądra hmm i biore je do buzi , :)

Gość Kokietka-pończoszka
Nie rozumiem czegoś ? Czy wy kobiety żrecie włosy czy co ? Przecież na małym włosy nie rosną,a u podstawy owszem,ale tego się nie je.

Kokietka - ponczoszka w przypadku mojego faceta to wyglada tak ze jest słabo owłosiony z natury. Wiec po co mu te kłaczki na dole. Duzo lepiej wyglada bez

Gość Kokietka-pończoszka
Ja uważam to za dziecinne zabawy,ale to moje zdanie.Mój nieraz podgoli u podstawy,ale cały goły ? Nie wyobrażam sobie mojego faceta w tym stanie.Goli nogi latem bo jeździ na rowerze,ale latem i to akceptuję.

Zaraz salon piękności Androgen.Mój kolega, raczej przyjaciel, bo znamy się od szczenięcych lat ma tendencję dbania o siebie. Zwyczajnie dobrze się czuje mając świadomość że w lusterku wygląda perfekcyjnie. Nie przemawia przez niego jakiś narcyzm , zwyczajnie chce dobrze wyglądać. I kobiety to doceniają, bo lgną do niego całymi stadami. Do tego ma dobrą bajerkę i zanim Ty Androgen skończysz pisać posta, jemu już będzie obciągać.

Gość nieee wieeeeem
Owłosienie na dole ODPADA! Ma być gładko, pachnąco i świeżo :)

Na szczęście nie zamierzam z tym kimś konkurować o pierwszeństwo w obciąganiu :-) Wystarczy mi, że mam włosy wokół penisa zgolone. Na jajach mi prawie nie rosną. Golę się na twarzy co 3 dni. I to w zasadzie tyle jeśli chodzi o zbędne usuwanie owłosienia.

Gość Kokietka-pończoszka
Ja mam swoje zdanie :) Facet bez włosów wygląda żałośnie,jak mięczaki.Są sporty co powinni się tam depilować gdzie akurat narażeni są na kontuzje czy są masowani,ale normalnie ...?

Ja mam sąsiada,facet 44lata zawsze dobry perfum,zawsze czysty,pachnący nawet po dwudniowej imprezie potrafi dobrze wyglądać.Facet z krwi i kości jak trzeba kopie ogród,rąbie drzewo,muruje,i z tego co widać też ma powodzenie wśród kobiet bo kobiety do niego lgną jak muchy do lepu

Gość nkjb
jak moj zgolil na dole wlosy to mu powiedzialam raz a wyraznie ze ma tego wiecej nie robic....nie moge, n9oe lubie gdy facet tak bardzo o siebie dba. Facet ma byc meski. Owlosiony. Czysty i pachnacy dobrymi oerfumami a nie tysiacem kosmetykow. Ma nosic luzne ciuchy /na okazje eleganckie, ale ma nie byc wymuskanym gogusiem!!! takich nazywa sie mianem metroseksualnych. bleee

Ok dostosuję się perfumy. Ja nie mówię o metroseksualizmie tylko o dbaniu o siebie.Tak jak niektórzy uważają,że facet używający żelu do włosów jest gejem wg mnie totalna bzdura

Gość acordeon
ha ha kiedyś pojechaliśmy z kumplami nad morze w trójkę mieliśmy jeden pokój 3- osobowy jak wyjąłem moją kosmetyczkę to oni stwierzili ze ze mną jest coś nie tak,a miałem tam tylko żel po prysznic,pastę o zębów,szczoteczkę,dezodorant pod pachy,perfumy,i żel do włosów i przynajmniej nie śmierdziałem tak jak oni potem

Gość nieee wieeeeem
Co do tej kosmetyczki to jeszcze krem do twarzy powinien się w niej znaleźć! :) jakikolwiek oby nawilżający. Nic tak okropnie nie wygląda na twarzy jak sucha skóra ... :)

Gość acordeon
zamiast kremu miałem balsam do ciała więc krem był zbędny