Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowyprodukt

czego wam brakuje na polskim rynku produktów?

Polecane posty

Gość mmLena07
można by zrobić coś do znajdywania rzeczy, które się najczęściej gubią, np. kupujesz specjalne naklejki, naklejasz na klucze, portfel i inne, które najczęściej się gubią, naklejki mają różny kolor i masz np. pilocik z przyciskami w tych kolorach i np. wydają one dzwięk, albo działają na zasadzie GPS, tylko do tego drugiego przydałaby się np. aplikacja na iphona, dzięki czemu mógłbyś namierzyć, gdzie się znajduje dana rzecz.

Gość 7834revcf
no z tym namierzaniem ze sie cos zgubilo to tak gumy cynamonowe BIG RED szampon odzywka z loreal elseve te brązowe wygladzajace do wlosow napuszonych w uk jest wszedzie jest ale w pl nie ma ;/

Gość ot tak
ptasie mleczko (np Wedel o smaku waniliowym lub o smaku sernika) bez czekolady

Gość ssssskaka
mysle ze moglbybyc to nadajnik do lokalizowania rzeczy, zawsze gdzies je zostawiam

Gość gość
jeszcze trochę to nic nie kupimy polskiego w naszym kraju . dopóty ci którzy biją się o stołki będą myśleć tylko o sobie i własnych interesach to w tym kraju nic się nie zmieni dla większości obywateli .

Gość dzondou
Ja staram się wspierać polską gospodarkę. Co zrobiłem? Kupiłem maszynę do szycia Łucznik, wiadomo polska firma. Co jest z boku napisane? Made In China. K.... M.. . I jeszcze takiej chały, wykonania sie nie spodziewałem, dosłownie tandeta, z marnej jakości materiałów, zdaje się że to jednorazowy wyrób :(

Gość gość
Ja tęsknię za kilkami, takimi małymi rybkami w korzennej zalewie, w Polsce nie spotkałam, czasami uda mi zrobić wyprawę po nie do Kaliningradu. A tak naprawdę brakuje mi rosyjskich ryb.