Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest jakaś masakra

Ciąża to najgorszy stan jaki obecnie przechodzę!!!!

Polecane posty

Gość millinn
Też wyobrazałam sobie lepiej ten stan :D Ale potem Ci się spodoba,poczujesz pierwsze ruchy dziecka i bedziesz mega szczesliwa!! ;)

Gość gość
Te ktore twierdza zw gorzej jest po porodzie.chodzi o rozwalone krocze i krwawienie czy opieke nad noworodkiem?ja juz wole te 9 miesiecy nie spac, nie jesc, nie siefziec i zajmowac sie tylko wrzeszczacym potworem niz byc w ciazy.zdrowie najwazniejsze, juz lepiej z********ac niz byc chorym

Gość gość
15.32 zależy jakie ci się dziecko trafi. Ja jak się komuś skarzylam w ciąży to słyszałam w kółko ten sam bełkot "zobaczysz jak urodzisz" :-0 rzygać się chciało od tych tekstów. I co? Gowno prawda. Fakt, zszyte krocze to nic fajnego, ciężko siadac na początku. Ale to trwało ok 2 tyg. Miałam też anemie, więc tak dobry miesiąc dochodzilam do siebie, ale to i tak pikuś w porównaniu z 9miesieczna MĘKA zwaną ciążą. Dziecko trafiło mi się super grzrcznem. Nie darlo ryja jak niektóre potrafią, tylko kwiliło jak głodne, przez pierwsze 3 miesiące głównie spało, Jadło co 3 godz, w nocy co 4-5 godzin. Więc naprawdę miałam czas się zregenerować, wyspać i zadbać o siebie. Więc pociesze wszystkie cierpiące w ciąży - babeczki, przy dobrych wiatrach po ciąży może być naprawdę lepiej! Ja cieszyłam się jadąc na porodówcke, że to już koniec tej traumy :-0 ciąża była straszna. Wymioty, nudności, kilka razy krwawilam, więc kilka razy szpital,a co za tym idzie ogromny stres, cukrzyca ciążowa, wiec dieta i upierdliwe mierzenie cukru ci chwilę, opuchlizna, nogi jak banie, aż chodzić nie mogłam, hemoroidy, nadciśnienie, atak nerki, bo dziecko mi ucisnelo na nerkę i znów szpital, przedwczesne skurcze, wieczny stres.urodzilam i znów poczułam, że żyje!