Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona Kaska

SEX malzenski

Polecane posty

Gość pomyslalas ze pomyslalem
? :-P

Gość zona Kaska
gdyby mi zaproponowal takie rozwiazanie tez bym plakala z radosci:D ale wydaje mi sie,ze to prawdopodobne jak snieg na Saharze:)

Gość Zocha.
Ja jestem z jednym facetem(meżem) ponad 20 lat i ciągle jest super. Możecie mi zazdrościć:P

Gość MarcinX24
no ba ! większość by skakała i płakała z radości, ale naprawdę Twój mężczyzna jest ewenementem jakimś :) może stał się już wyjątkiem od reguły tych napalonych samców :P

Gość zona Kaska
Zocha zazdroscimy:Ptylko nic z tego dobrego dla mnie nie ma:P

Gość zona Kaska
Marcin-mowisz wymienic na lepszy model?;)

Gość ;,Zullus:?
zona Kaska:) sexparty z zona nie wypada:) z Twoja koleżanką na pewno by sie zgodził:)

Gość MarcinX24
zona Kaska a może jakąś tabletkę gwałtu na nim sprawdź :D co do modelu to zawsze może się trafić gorszy :P niektórzy miewają tzw garbate szczęście :D

Gość MarcinX24
zazwyczaj mężowie na przyjaciółki najlepsze swoich żon lecą :) może go od tej strony wziąć ?

Gość acdi7675
To od jakiegoś czasu tak słabo u Was w sypialni, czy on ogólnie ma taki słaby temperament? A co do obowiązków domowych, to wiesz, to chyba nie ten kaliber co praca zawodowa, może za bardzo zestresowany i libido mu spadło? Jeśli był z niego ogier to może załatwia swoje potrzeby seksualne gdzieś indziej, różnie bywa.Daj mu powody do zazdrości, to może zadziała, konkurencja zawsze na nas działa. A co do facetów to natura tak to wymyśliła (co jest zupełnie logiczne), że szczyt męskich możliwości przypada gdzieś mniej więcej 25-30 a u kobiet po 30 a nawet ok. 40. Fajnie że masz taki temperament, mojej wystarcza raz w tygodnie, a częściej to tylko po alkoholu, ale ile mogę własną żonę upijać.

Gość zona Kaska
:)nie no nie zamierzam szukac lepszego modelu tylko ten podreperowac a jak trzeba bedzie stumingowac;)Od jakis dwoch lat stal sie miskiem sypialnianym-sex i lulu,wkurza mnie to bo kiedys moglismy sobie pobaraszkowac nawet ze trzy razy noca.Praca faktycznie stresujaca ale nic poza nia nie ma do roboty i o niczym nie musi myslec;) jesli to co piszesz to prawda to chyba sie wypalil a ja -jak rakieta:Dw tych sprawach. Innej chyba nie ma,aczkolwiek 100% pewnosc nie mam i miec nigdy nie bede.Wzbudzic zazdrosc-myslalam o tym i chyba troszke podsyce doze niepewnosci ,niech sie pomartwi ;)

Gość zona Kaska
Zullus-czemu nie wypada z zona?mozna podpatrzec,nabrac ochoty i przeniesc zabawe do domu ;)