Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babol systemu

Rekrutacja do przedszkola dziecka, które już chodzi do przedszkola

Polecane posty

Gość Babol systemu

to debilizm! Dlaczego mam jeszcze raz brać udział w rekrutacji i zgłaszać moje dziecko do przedszkola, skoro już tam chodzi? I nie chodzi o żadne potwierdzenie, ale nowa rekrutacja, od nowa na takich zasadach jak "nowe" osoby. Upraszczając jeśli w 2013 straciłam pracę to moje dziecko, które chodzi do przedsz. od pół roku, ma swoje panie i kolegów, wdrożyło się w przedszkolny system, etc., świetnie sobie radzi. Ale że nie mam pracy (kryzys) dziecko może nie zostać zakwalifikowane przez pierdolony system, i co? Zostanie w domu na rok z nadzieją, że może w kolejnym roku się zakwalifikuje???? Przecież to jest poroniony pomysł...!!!!

Gość bdjgvfjvvf
u mnie w przedszkolu też tak było, dwoje dzieci z 3-latków nie dostało się do 4-latków

Gość nie oglądam tego gniota
le że nie mam pracy (kryzys) dziecko może nie zostać zakwalifikowane przez pie**olony system, i co? Zostanie w domu na rok z nadzieją, że może w kolejnym roku się zakwalifikuje???? Przecież to jest poroniony pomysł...!!!! x no co Ty mówisz???? To przepisy się jakoś zmieniły?? Moje dziecko skończyło p-le w zeszłym roku, ale jak trwała jeszcze rekrutacja w 2011 roku, dzieci chodzące do przedszkola miały na starcie przyznane 50 czy 60 punktów, co zapewniało im z marszu pierszeństwo przyjęcia. Paranoja to, co piszesz.

Gość dziewczyna z itly
Zniszczyć tusko land

Gość mirka skorkkakaaaa
a mozna sie jakos dowiedziec w ministerswie. co wtakiej sytuacjoi gdy rodzic juz chodzi do przedszkjola a rodzic stracil prace. czy dyretkor przedskzola nie sam ustala sobie zasady. jakos to sprawdzic czt dziala z prawem.

Gość ja podobnie
pierwsze słysze o rekrutacji dzieci chodzących do przedszkola na tych samych zasadach jak dzieci starające się po raz pierwszy o przyjecie szok u nas wypełnialiśmy tylko wole kontynuacji edukacji na następny rok szkolny, formularz nie zawierał żadnych pytań o pracę, podatki, alergie, tak jak formularz przyjecia po raz pierwszy

Gość zimowa mama
Dziecko,ktore chodzi do damego przedszkola prawie zawsze jest przyjete na kolejny rok. Nie znam przypadku, zeby nie bylo. Ja nie pracuje zawodowo i moje dziecko juz drugi rok bez problemow sie dostalo.

Gość Zocha.
Ja też obudziłam się dzisiaj z ręką w nocniku...pojechałam zapłacic za przedszkole i okazało się ,że mojego dziecka nie ma na liście...zapomniałam wypełnić odpowiednich dokumentów:(

Gość mirka skorkkakaaaa
mozna gdzies sie dowiedziec o tym. moze przedszkole- czyli dyrektorka wymyslila sobie sama te zasady. zadzwonic do ministerstwa i powiedziec co i jak.

Gość Paulur
a to jest prywatne przedszkole?

Gość Paulur
a w jakim wieku jest dziecko? bo moze chca was wypchac do zerówki przy szkolnej jako 5 latka lub do szkoły jako 6 latka.

Gość mirka skorkkakaaaa
panstowowe

Gość ja podobnie
zocha niemożliwe, nawet jesli nie zostało przyjete bo zapomniałaś o papierach to na nowy rok szkolny - dopiero od wrzesnia, nie mogą skreślić dziecka w kwietniu!

Gość mirka skorkkakaaaa
z 3 latkow do 4 latkow.

Moja siostra mówiła, ze u nich w przedszkolu tez tak jest. Kiedys dzieci chodzące dostawały się "z automatu", teraz juz tak nie jest. Paranoja!

Gość Zocha.
Już załatwiliśmy sprawę..mąż pojechał ,wypełnił dokumenty i po kłopocie:)

Gość Elisha
Ciekawe ile osób dotknie to genialne rozwiązanie. Ja jestem właśnie w takiej sytuacji że straciłam pracę i córka nie dostała się do przedszkola do którego aktualnie chodzi a ja nie mam po co dalej pracy. Błędne koło. Pani dyrektor zapewniła mnie że za rok nie będzie problemu gdyż jako 5 latkę będzie musiała ją przyjąć. A ja pytam czy prze ten rok przerwy mam dziecko wsadzić do piwnicy? Czy zabierać do ewentualnej pracy?

Gość gość
Rekrutacja juz chyba ruszyla, prawda?