Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyllematy moje osobiste

Czy powinnam mu o tym powiedzieć.....?

Polecane posty

Że troche boję się całkowicie zaangazaowac w nasz zwiazek? Ze boję się ze on jako rozwodnik z dzieckiem nie jest w stanie się zaangażować po raz drugi tak na max, ze bedzie zawsze miał pewnien dystans, ze nie wiem czy on bedzie chciał ponownie ulozyuc sobie zycie. Zwiazek 5 miesiecy

Gość ona82mmm
może trochę za szybko na takie deklaracje?

I przez to jestem trochę przeczulona, przyglądam mu się, waże każde jego słowo. Boję się ze ktos taki traktuje mnie jako kogoś na czas okreslony od-do, a ja tak nie chcę, mnie interesuje tylko ktos kto będzie mogl sie w zwiazek zangazowac, kto pozwoli na to zeby zwiazek się rozwijał, kto nie będzie się bał...

A nie możesz zapytać się go prosto w oczy czy chce poważnego związku?

On twierdzi ze tak, tak tez mówił na samym początku, ale ja i tak się boję, boję sie ze on tak tylko mówi. Nie potrafię się zaangażować tak na maxa i ciagle sobie wkręcam ze on też nie jest zaangazowany tak na powaznie.

Gość dsdsd
nie dziwie ci sie bo sama nie bylabym w stanie stworzyc zwiazku z rozwodnikiem i to jeszcze z dzieciakiem!!! pomijajac fakt, ze nie ejstes ta pierwsza z ktora chcialby sie (moze) wprzyszlosci ozenic, to jedyna...to jeszzce kwestia dziecka wszystko ytrudnia. Nigdy nie bedziesz na pierwszym miejscu w jego sercu, bo ono jest juz zajete dla dziecka...oczywiscie wiem, to inny rodzaj milosci, ale chodzi o takie codzienne sprawy. wiadomo, ze to dziecku na pierwszym miejscu posiweca swoj czas, pieniadze, chceci

I to duże pieniądze w postaci alimentów do ukończenia przez dziecko 26 roku życia (jeżeli będzie studiowało) Jak bym się w to nie bawiła.

dsds Narazie jest naprawdę super ale ja i tak się boję, po piersze tego ze byc może nie bedzie chciał sie w rpzyszlosci ożenić po raz drugi a ja już młodziutka nie jestem, i ze bedzie mial tez opory zeby miec kolejne dzieci. Nie wiem co robic..