Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaczka

Tak bardzo się boję, że jestemw ciąży :(

Polecane posty

Gość bojaczka

Okres mi się spóźnia i nie przejmowałąbym sie tym, gdyby nie fakt, że miała miejsce ryzykowna sytuacja. Tłumacze sobie, że tak naprawdę nie mogło dojśc do zapłodnienia, ale nic mi to nie daje:/ Mam PCOS, więc nie wiem, jak długi będe miała cykl itd. (jestem jeszcze w trakcie diagnostyki więc nie biorę leków). Ale ta sytuacja mogła mieć miejsce w moje dni płodne. Zabezpieczamy się prezerwatywa plus przerywany. Pod koniec seksu, facet, jak zwykle, wyciągnął i wytrysk był poza mnie, tyle że gumka była pęknieta. I kij wie, czy coś wleciało czy nie. A teraz okres mi nie przychodzi, źle sie czuję i nastawiam sie na najgorsze. Bo ciąża byłaby dla mnie teraz największą tragedią życiową. Chciałam się wyżalić.

Gość zxzxz
A czemu nie wzięłaś tabletki po?

Gość bojaczka
Nie wiem czemu. Nie miałam jak iśc do ginekologa itd. Poz atym myślałam że to nic. :O Jejku, tyle stresu bym sobie zaoszczędziła. Teraz nic nie zrobię już. Czekam na okres i liczę, że przyjdzie w końcu. :O

Gość assu
ile minęlo od wpadki?

Gość tak to bywa
jak wytrysk byl poza toba to nie ma szans na ciaze.

Gość bojaczka
jakoś 23 dni temu, dziś mam 37 dc Niby tak, ale jak to sobie wytłumaczyc:( brak wyrysku we mnie plus pcos testu na razie nie robię, gdybym zobaczyła dwie kreski umarłabym na miejscu, pożyję jeszcze nadzieją.

Gość tylkoxxona
a nie lepiej wiedziec od razu niz sie stresowac? co Ci da te kilka dni? tak od razu bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy czy nie.

Gość gadacie bzdury....
no tak,zamiast zrobic test wolisz nam dupe zawracac i pie p r z yc bzdury na forum

Gość tylkoxxona
gadacie bzdury.... "no tak,zamiast zrobic test wolisz nam d**e zawracac i pie p r z yc bzdury na forum" zgadzam się z poprzedniczką nie jedna z nas juz dawno by zrobila test, zeby wiedziec na czym stoi

Hej dziewczyny pomożecie mi ? 13.02 doszło do dość ryzykownej sytuacji byłam w 9/10 dniu cyklu 10 dni później zauważyłam 2 plamy krwi na majtkach. ze strachu zrobiłam badanie krwi beta hcg 05.03.2013r i wynik był znak mniejszości i 0.100 to było już 20 dni po zdarzeniu. Później jeszcze zrobiłam 3 testy ciążowe dzień przed miesiączką, w dniu spodziewanej miesiączki, która nie przyszła, przyszła po dwudniowym opóźnieniu i była skąpa strasznie.... pierwszy dzień się ze mnie po troszku wylewało na drugi dzień jak wstałam to byłam cała zalana, na 3 dzień już było takie lekko ledwo co w 4 dniu miałam takie brązowoczerwone plamienie a dzisiaj już brązowe całkiem... dzisiaj zrobiłam bobo test po południu, bo na ulotce jest napisane, że po terminie miesiączki można zrobić o każdej porze dnia i też wyszedł negatywnie. boje się troche o to plamienie brązowe ...boli mnie podbrzusze i co jakieś półgodziny chodzę do łazienki siku, piersi mnie lekko pobolewają "tak jak po okresie" poradźcie mi :( jestem w ciąży?

Gość tylkoxxona
robilas testy przed spodziewana miesiączką i w dniu spodziewanej i byly negatywne. dostalas okres i czego jeszcze chcesz? w ciazy nie jestes.

Gość bojaczka
Piszę bo chce a wy nie macie obowiązku czytania, a tym bardziej durnego komentowania. Test zrobię, gdy zechcę. ol coś tam - nie jesteś w ciąży, beta by nie skłamała.

Gość kul ziomalka
bojaczka, jakby co to zglos sie na topik aborcja pozdro

zrobiłam bete 20 dni po "przytulaniu" a jednocześnie 15 dni po Domyślnej owulacji... nie wiem czy zrobiłam we właściwym czasie i czy już by coś wykryło gdyby doszło do zapłodnienia...