Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Mój ojciec ciężko pobił moją matkę - dostałem telefon od sióstr, co zrobić?

Polecane posty

Sytuacja nieciekawa, rodzice od zawsze żyją jak pies z kotem, ale teraz doszło do przegięcia. Kiedy nikogo z nas w domu ojciec po pijaku pobił matkę i lepiej nie będę opisywał relacji rodzeństwa. Nie wiem zupełnie co mam robić, bo kazały mi siedzieć cicho i nie dzwonić do mamy ani do ojca. Chciałem zadzwonić na policję i zgłosić sprawę, ale zabronili mi. Co mam w takiej sytuacji zrobić?

Gość kossa na kamień
poczekaj az ja zabije? :P, :P, :P

Powinieneś jechać i pogrozić ojcu, złapać go za fraki itp. że jak jeszcze raz się powtórzy to zgłosisz na policję, albo weźmiesz kolegów i mu spuścicie łomot.

Gość szkoda że ciebie nie pobił
🖐️

Ja uważam, że każdy jest Panem swojego losu i mówiłem matce, że mam w dupie jej relacje z ojcem skoro nie chce dzwonić na policję, bo wstydzi się sąsiadów. Jednak teraz naprawdę się wkurwiłem i chce puścić anonima.

Gość Lars Ulrich
Po cholere piszesz te prowokacje rudy pajacu ?

Gość jak dla mnie
to dzwoń? nad czym się zastanawiasz?

Gość sas_sanka
Rycerz z Ciebie taki, jak z koziej dupy trąbka. Twój ojciec pobił matkę, a Ty sobie jakby nigdy nic zasiadasz przed kompem, wchodzisz na forum i zastanawiasz co zrobić. Tak - zaczekaj aż ją zabije.

Gość Czałny Łycerz
Chcecie fotki mojej mamy?

Co tu ma do rzeczy zdanie matki czy chce, czy nie? Jesteście świadkami przemocy i normalnie to zgłaszacie, nie bacząc na jej zdanie w tej kwestii. Następnym razem może być gorzej i co wtedy?

Gość Maxkolonko
Po co policja? I tak nic niepomogą bo to twoja matka sama musi złożyć doniesienie. Poproś kolegów o przysługę,niech złapią go w ciemnym kącie i delikatnie uświadomią że kobiet się nie bije

Pajacu, bo ja jestem wściekły na matkę, że wcześniej nie reagowała i szanowałem jej decyzję, że skoro chce być ofiarą to jej sprawa. Zawsze grzecznie się pytałem, czy mam dzwonić na policję. Jak jestem w domu to takich afer nie ma. Sióstr też w domu nie było, bo jedna na studiach a druga wyjechała na weekend.

Poza tym siostry zabroniły mi czegokolwiek mówić matce i ojcu, że o tym wiem, bo mam przyjechać w piątek i zrobić porządek, tylko co z tego jak sprawa będzie nieświeża. Jednak ja jestem realistą i mówiłem krótko: weź rozwód, spakuj się i wyjedź.

I nie wiem co mam zrobić. Wracać do domu czy olać tą sprawę, jak mają dalej udawać, że nic się nie stało.

Gość Lars Ulrich
Nikogo to nie obchodzi spierdalaj

Gość Lars Ulrich
I tak ci nikt w to nie wierzy daruj sobie

Gość jak dla mnie
albo Cię matka obchodzi, albo nie

Z Twoją matką powinna porozmawiać osoba, która była w takim związku i z tego wyszła. Bo Ty, czy siostry nie przetłumaczycie jej.

Gość Lars Ulrich
Rusz dupę i tam jedź a nie roztrząsasz swoje prywatne sprawy tutaj

zadzwon na policja, mama ci kiedys za to podziekuje,zobaczysz, to powazna sprawa

powiedz ze nie chcesz powiedziec kim jestes ale zadzwon i powiedz to naprawde dziala, uwierz mi, nie zastanawiaj sie bo twoja mama jest ofiara, workiem treningowym, DZOWN!

A DLA SIOSTR NIC NIE MOW, JAKBY BYLY NORMALNE TO SAME BY RATOWALY MATKE A NIE JESZCZE NA POLICJE NIE CHCIALY ZADZWONIC, OJCIEC MOZE SIE CHOC TROCHE PRZESTASZY

Gość Czałny Łycerz
Pomogę mojemu tacie!

Czarny, to co napisałam. Ja bym zadzwoniła na policję, bo Twoja matka nie myśli samodzielnie ( myśli co powiedzą sąsiedzi, czy, że potem będzie gorsza awantura). Potem bym poznała Twoja matkę z kobietą, co takie coś przeżyła, może przemówi jej do rozsądku.

Gość prawiczek z dużym Penem
I ty niby Rycerz jesteś? :o 😭 zmień pseudo na Ciotowaty a nie Czarny lepiej ci pasuje 🖐️ frajer pozwala Matke swoją lać 😴 spłoń w piekle za współudział w zabójstwie, bo być może kiedy tak ją pobije :( albo popchnie i uderzy głowa w cos, ciota z ciebie

Gość prawiczek z dużym Penem
Nawet ośmielę się stwierdzić że tobie trzeba morde obić byś poczuł jak to jest, poczujesz się jak twoja Mama i zobaczysz jak to jest ty cioto posrana, w dupę rąbana , biedna kobieta urodziła bande takich bachorów znieczulonych frajer