Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Czy do operacji na wyrostek robaczkowy będę musiała się rozebrać cała?

Polecane posty

już niedługo będę miała wycinany wyrostek robaczkowy. zastanawiam się czy do takiego zabiegu też będę musiała zdjąć majtki czy akurat bielizne zostawiam? mój kuzyn miał to kedyś ale nic mi nie może powiedzieć bo był mały i nie pamięta takiej operacji? jak myślicie?

Gość hahahahahaha:):D
do każdej operacji rozbierasz się do naga!

Gość fooldy
dostaniesz ubranko z papieru a tak ogólnie to goła będziesz

Gość dokładnie....
potem wejdą studenci aby przyglądać się zabiegowi, będą wśród nich murzyni. Moja koleżanka tak miała, po przebudzeniu nie mogła chodzić 3 dni, z powodu bólu krocza

Gość fooldy
moja mama jak była u ginekologa to weszli studenci i ją oglądali lekarz im pokazywał co gdzie jak a potem zrobił foty oczywiście wnętrza matki i oczywiście pierw ją zapytał czy wyraża zgodę na pokaz

Teraz jest taka technika, nowe metody w chirurgii, zrobią Ci takie, no, niepokalane wycięcie wyrostka, nawet nie musisz wierzchniej odzieży i butów zdejmować! Wszystko na koszt NFZ!

Gość froddo
oczywiście, że się nie rozbierasz, tylko podciągasz bluzkę, odsuwasz spodnie lekko z prawej strony brzucha, skalpelek, skora i otrzewna ciach, petelka na jelitko, wyrostek ciach, szew wewnętrzny, szew zewnetrzny, podciągasz spodnie i idziesz do domku, a co tam

dokładnie.... bólu krocza? to chyba ginekolog a jak facet ma wycinany wyrostek to też ma go boleć krocze?! fooldy już mówiłam że wycinanie wyrostka to nie ginekolog. to facet też ma iść do ginekologa na wycinanie wyrostka?!

Gość dokładnie.......
nie rozumiesz Armaid....wyruchali ją Ci studenci wszyscy po kolei:o

Gość trabant 102s
uhm. na golasa. więc ogól w końcu te kłaki na łiłie :O - jest XXI wiek :D

Gość abaryba
a jak facet ma wycinany wyrostek to go co innego boli niz krocze

Gość Marta,23
chyba wszystko zalezy od lekarza... ...mnie tydzien temu wycinał pieprzyk na szyji....kazał sie rozebrac do naga...!!! stanik i majteczki tez,...lezalam nago 30 minut na stole...musiaolam nago przejsc przec caly gabinet i polzyc sie na stole... nie wiem czy mnie czyms nakrył...bo mialam zamikniete oczy.. ale twoja operacja wydaje sie powazniejsza....to nie tylko zabieg komsetyczny.....mysle ze tymbardzoej mozesz byc gola... -pamietaj o depilacji!

Gość tak bedziesz gola
dlatego by zabezpieczyc sie przed peneracja, w momencie konsultacji anestologicznej, kiedy lekarz bedzie pytac o choroby i bla bla bla, powiedz ze chorujesz na kile, masz gawrancje, ze jak cie ...to przynajmniej nie zaciazysz

Gość tak bedziesz gola
marto :classic_cool: mnie jak wycinali piepszyka na nodze nawet rajstop nie kazali zdejmowac wiesz, cnota itp

Gość kwaidan
poziom mitomaństwa erotycznych gawędziarzy osiągnął szczyty :D

Gość tak bedziesz gola
szczyty zacznijmy od naszym rodzimych ja zaczynam :classic_cool: Śnieżka nie jak królewna, zeby nie bylo, bo mi zaraz i krasnoludki wymienita

Gość tak bedziesz gola
klaun przejal nocna wachte nuuda :classic_cool:

Może jestem naiwny ale coś kiedyś mi się o uszy obiło na temat bezkrwawych operacji wykonywanych palcami przez mistrzów ze wschodu?

Gość ja miałam operacje nosa
tydzien temu i byłam zdziwiona bo przy ogólnej narkozie bylam w swoich ciuchach, miałam tez ubrana bieliznę. Operacje robiona mialam w prywatnej klinice wiec moze dlatego. Myslę,ze Ty przy wycinaniu wyrostka bedziesz jednak musiała sie rozebrać bo musza mieć dostep do tego miejsca. pozdrawiam.

Gość wodnica młoda
froddo 10/10 ;D

Gość Marta,23
aaa,zapomnialam dodac ze jak sie rozebralam do naga to mi kaazał zrobic 3 przysiady....dziwne nie?P a jak robilam usg piersi kiedys...(juz u innego lekarza)....lezalam toples z rekami pod glową...i on jezzdzil ta kulka po lewej piersi....a reka macal prawa piers... Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo...Nie wiem ,czemu taaak??????????? po co ta łapa ?:\

Gość lubieJapka
dostaniesz też pampersa-u nas w szpitalu tak robią-poważnie!to nie żart.

Gość lkjhgfdcfvb
ja mialam wycinany woreczek zolciowy i bylam gola .przed zabiegiem pielegniarka zgolila moja wymyślna fryzure na małej do zera;P.to sie nazywa przygotowanie pola operacyjnego.co sie martwisz.pojedziesz w koszulce szpitalnej. jak usniesz odslonią pole operacyjne i tyle.w dupie maja twoja pipkę. W czasie zabiegu cala jestes przykryta sterylnymi chustami .widac tylko to co trzeba ciąc.zreszta dla nich to NORMALKA. pipa jak pipa:P:P