Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedne te kobiety

Wspolczuje kobietom, ktore siedza w domu z dzieckiem, a potem nie maja pracy

Polecane posty

Gość biedne te kobiety

Szkoda mi takich ktore nie maja pewnosci co do powrotu do pracy. Czesto pozniej z 3 lat siedzenia w domu robi sie6, 9 a nawet i wiecej. W tym czasie dziecko dorasta i coraz mniej czasu spedza z matka, maz ktory ma dosc leniwej zony coraz mniej daje pieniedzy a z czasem zaczyna pachniec nie dezodorantem Dove na ktory ledwo uciulala taka kobieta a zaczyna prawdziwymi kobiecymi perfumami. Niebawem okazuje sie ze to perfumy sekretarki, kolezanki czy firmowej kucharki. Ale to juz bez znaczenia, bo taka kobieta jakby nie patrzac ma 2 wyjscia: albo tkwic przy mezu i udawac, ze nie widzi zdrad, albo odejsc i wgryzc zeby w sciane. Wiekszosc takich kobiet tak konczy co w sumie jest smutne:(

Gość a co robia ludzie
biedna ty ze ci sie to przytrafilo... ale nie wszystkie tak maja, generalizujesz.

Gość biedne te kobiety
ja na szczecie mam prace, ale gdybym wiedziala, ze nie bedzie mi latwo pracy znalezc to na pewno bym nie zostawala w domu by potem byc na utrzymaniu meza

Gość biedne te kobiety
nie z autopsji bardziej z obserwacji. Nie mam nic do dezodorantow Dove:D Pisalam o ciulaniu na takowy no i przy prawdziwych perfumach nie wypada on jako cudne pachnidlo:P

Gość hhahahahaaaaaaaaaaaa
mamy ci współczuć?

wiem ,ze ten temat to prowokacja ale i i tak napiszę :) znam wiele kobiet bez pracy zawodowej - z rożnych powodów - a wśród nich kobiety wykształcone " nie siedząca z dzieckiem " a jednak bez pracy.

Gość biedne te kobiety
nie to nie prowokacja to temat odpowiedz na inny tutaj o tych pracujacych:D A na powaznie to niestety sytuacja opisana nie jest mi obca do konca, bo w mojej rodzinie miala miejsce (kuzynke to spotkalo) oraz wsrod moich znajomych.

Gość hahahahahaha:):D
u mnie wszystko sie zgadza oprocz dezodorantu i kochanki. maz kupuje mi perfumy i nie ma kochanki, ale pracy po tak dlugiej przerwie nie moge znalezc:O

Gość Autorko a ty się czujesz taka
bogata bo masz powód by się dowartościować.

Gość Kleo.patra
Ja byłam z dzieckiem 3,5 roku w domu bo chciałam i wyobraź sobie miesiąc czasu zajęło mi znalezienie fajnej, dobrze płatnej pracy. Szok, co nie? Powiem więcej jak będę miała drugie dziecko też z nim spędzę cały czas zanim pójdzie do przedszkola. Nie generalizuj autorko.

i co ? mąż tą kuzynkę zdradza bo nie może ona pracy znaleźć ?

Gość biedne te kobiety
no skoro wola to ok. przeciez nie pisze nic o tych co sa szczesliwe tylko o tych nieszczesliwych co chcialy isc do pracy a nie mogly no i sie tak zasiedzialy w domu, ze teraz sa nieszczesliwe

Gość wqr
znalam taka laske, co to sie smiala z bratowej: ze dzieci umieją tylko robic(bratowa zaliczyla druga wpadkę) a sama wpadla nie mądrzej- NO BO MONIKA DO KONCA TO ROBIMY, BO INACZEJ FRAJDY NIE MA. nie mialam frajdy nigdy, ale przynajmniej mam jedno dziecko i mi styka!!!

Gość biedne te kobiety
o matko przeciez pisze ze chodzi o te co nie maja szans na prace:O tak, maz mojej kuzynki ja zdradza:( Ona i cala rodzina wie o tym jednak ona nie odeszla od niego 5 lat temu i teraz tez nie odejdzie. A zdradzac ja zaczal pewnie dlatego ze sie zaniedbala i nie poswiecala mu w ogole uwagi, chociaz ja zdrady nie usprawiedliwiam

Gość wqr
biedne bo biedne!pracy dla kobiet nie ma, dziecko odchowane, potem zeby sie gdzies wkrecic to jest tragedia! i na koniec nie maja pracy a ni nic.masz troche racji:( to smutne!!

Gość oj tammmm przesadzasz
to czy facet zdradza czy nie ma nic wspólnego z praca kobiety.

Gość biedne te kobiety
aha i dodam, ze nie mam na mysli tego, ze maz zdradzi bo zona nie pracuje tylko ze w razie czego ona nie ma nic, pracy pieniedzy. Masakra jednym slowem

Gość biedne te kobiety
ja wlasnie wspolczuje ze nie moga znalezc pracy i wyksztalcenie nie ma tu nic do rzeczy wbrew pozorom. Kolezanka jest pedagogiem i bez znajomosci po wychowawczym pracy nie mogla i nie moze 2 rok znalezc, ale fakt, ze szuka tylko w zawodzie. A druga kolezanka po zawodowce od razu do biedronki po 4 letniej przerwie poszla i wbrew pozorom wcale tam najnizszej krajowej nie ma

czyli jaki z tego wniosek ? uwązaj za kogo za maż wychodzisz :D

Gość justynka_kiloska
dajcie sobie już spokój, jedne współczują że inne muszą wracać do pracy, inne że tamte siedzą w domu z dzieckiem... jakie wy jesteście zawistne... niech każdy robi jak uważa... na co go stać.. jak czuje i jak chce.

Gość "-"
.

Gość a co robia ludzie
facet nie zdradza zony bo sie zaniedbala, on poprostu zawsze taki byl... dziwkarz zawsze bedzie dziwkarzem i nawet najbardziej doskonala kobieta tego nie zmieni, dowodem na to sa mezowie piosenkarek, aktorek itd, sa piekne, zadbane, maja dobrze platne prace a i tak ich to nie uchronilo przed mezem dziwkarzem, tacy maja to we krwi. Ja jestem kura domowa 22 lata, syn odchowany, ja nie pracuje, pracuje tylko maz, mi to odpowiada i jemu tez, na moja emeryturke mi oplaca. Jakos nie zanosi sie na to, zeby mnie zdradzil. Proprostu zamiast wybierac na meza, dobrego czlowieka to w pogoni za eksytacja wybralyscie faceta drania, co to chleje, w morde da, nie dba o kobiete i dzieci, ale za to wszystkie go wam zazdroszacza.

Gość mąż mnie utrzymuje
Jestem na wychowawczym i mąż utrzymuje rodzinę,a miłość kwitnie :) co więcej przed końcem wychowawczego chcę złożyć rezygnację z pracy. stanowisko na mnie czeka,ale ja już nie jestem tą pracą zainteresowana. w trakcie wychowawczego zrobiłam podyplomówkę i wracam do wyuczonego zawodu.

Gość "-"
.;

Gość Lady Maverick
a mi szkoda kobiet, ktore najbardziej boja sie tego ze maz od nich odejdzie, albo znajdzie sobie inna. Tylko im sie wydaje ze sa takie niezalezne, a wszystko co robia, robia z mysla by pan i wladca sie nimi nie znudzil. To jest dopiero brak poczucia wlasnej wartosci.