Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedne te kobiety

Wspolczuje kobietom, ktore siedza w domu z dzieckiem, a potem nie maja pracy

Polecane posty

Gość weronikafaustynka
nikt nie pracuje za 1400 z wlasych chęci:D to koniecznosc, by jakos funkcjonowac

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
1400 w moim regionie to normalna pensja :)

Gość gimnastykuje sie , stosuje
a ja wole siedziec, super to ujelas, zgadzam sie w 100%.

Gość do a ja wole siedziec
a twoj maz mam rozumiec tez zapierdala ku chwale ojczyzny jak robocik?:D Czy moze w glowie ci sie nie miesci, ze sa kobiety wyksztalcone ktore nie musza pracowac za 1500zl i lubia swoja prace. Bo to, ze ty idac do pracy musialabys zapierdalac jak robocik to nie znaczy ze inne kobiety tak samo, niektore moze sa dobrze wyksztalcone i nie same sobie sa szefem. Ale wiem ty tego nie rozumiesz, plaszczenie dupy w domu juz cie do reszty uwstecznilo.

same sobie sa szefem*

Gość JA WSPÓŁCZUJE TYM CO
OMIJAJĄ NAJWAŻNIEJSZE CHWILE DZIECKA:PIERWSZE KROKI,PORANNY UŚMIECH DZIECKA,SŁOWA ITP. NIE JESTEM ZA TYPEM KURY DOMOWEJ,ALE DO 3 LAT JAK TO MOŻLIWE TO JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA TYM ABY SIEDZIEĆ Z DZIECKIEM.

Gość Wole 1400 zł niz
kisić się w domu jak zgniła kura:O

tak szczerze też współczuje babkom, które po latach zwiazku zostają z nicym bo meżowi "palma odbiła"... Ale cóż, takie podejmują ryzyko decydujac sie na "siedzenie w domu". Osobiscie uważam, ze jeśli dla kobiety ważne jest, zeby jak najdłuzej zostać w domu z dzieckiem to ok- tak do 3-4roku życia. Ale nigdy nie zrozumiem kobiet, ktore maja dzieci juz w szkołach a dalej nie pracują.

rozumiem , że te pracujące zawodowo nie są zagrożone syndromem " odbijania palmy " u męża ? :)

Gość ty wyżejjjjjjj mira
a ja nigdy nie zrozumiem kobiety które robią sobie dziecko bez ślubu i żyją na kocia łapę.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
ech :)

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
mireczkowataaa - pracuj pracuj bo jak Cie konkubent kopnie w dupsko to rzeczywiście zostaniesz bez niczego.

Gość BEZ ŚLUBU,WIĘCEJ PRZYWILEJÓW
UDASZ SAMOTNĄ I MASZ PRZEDSZKOLE,ZAPMOGI:D

Gość hahaaaaaaaa
ta pracujcie ciamajdy, bo faceci nie lubia kur domowych:D nawet za 1400 zapierdalajcie, ja za tyle bym nawet nie wstała z łóżka:D

Gość jffojfpojpoffb
Dobrze, jezeli kobieta moze zostac w domu, az dziecko podrosnie do 3-4 lat. Pozniej jest pora na decyzje: zostaje w domu dalej i rezygnuje z mojego zawodu (nie mowie ze to zle, trzeba tylko byc w pelni swiadomym pozytywnych i negatywnych konsekwencji, oraz podejmowanego ryzyka), albo biore na siebie podwojne obciazenie, startuje na nowo w moim zawodzie, a rownoczesnie troszcze sie o dzieci - i tak poprzez caly okres szkolny az do ich samodzielnosci. Chetnie wybierana przez kobiety alternatywa jest zostac w domu przez kilka/nascie lat, a gdy im potem odbije to zaczac krecic z innym/innymi zmuszajac rownoczesnie meza/ex meza do placenia na utrzymanie siebie (biednej opuszczonej zony) i dzieci (ucz sie jak mozesz najdluzej, tata i tak musi placic).

jak palma odbije mezowi tych pracujacych to przynajmniej maja sie jak utrzymac, a jak palma odbije mezowi a ty juz 10 rok siedzisz w domu to co zrobisz? Wyrzucisz meza i co dalej? nikt ci na drugi dzien alimentow przeciez nie da.

Gość głupia dla mnie 1400 to na
jedzenie a tobie sie z lozka by wstawac nuie chcialo? a zeby glod do dupy ci zajrzal i zebys zapieprzala!!!!!!!!!!!!

Gość Lubicie być nie zależne,co?
Ok do 3 lat, potem dziecko do przedszkola. Dziecko 10 lat a wy dalej w tym mieszkaniu siedzicie. Mi jak sie zwiazek rozwali to mam prace nie wazne za ile ale dam rade a wy? Co alimenty od mężusia? Głupi zawistne baby

Gość nie pracuja bo to lenie
śmierdzące,czekaja na gotowe na meza a potem zabieraja mu pensje i daja jak kieszonkowe mu:D

Gość hahaaaaaaaa
a co mnie ty obchodzisz, musisz to zapierdalaj:D

Gość facet w tylek kopnie
i taka biedaczka c zrobi? Kto ja przyjmie z karierą kury domowej?

jak meza sprytna kochanka omata to dostaje wtedy taka 300zl alimentow i placz, bo jak on moj kochany mezus o ktorym jeszcze 7 lat temu pisalam na kafe ze nigdy by nie zdradzil mogl mi to i naszemu dziecku to zrobic:D

Gość nie pracuja i zero szacunku
i maja zero szacunku do osoby pracujacych. Czym sie dziwic takie najgorsze,wszystko pod nos postawione

Gość mi wstyd by było brac alimenty
na siebie:O na dziecko tak ale na siebie nigdy. Wole pracowac niz robic z siebie kretynke jak one:O

a najciekawsze to jest to, ze te siedzace w domu pisza "zapierdalasz", "za 1500zl to by mi sie wstac nie chcialo". A skad wy damesy wiecie za ile i ze zapierdalac trzeba? Na przykladzie meza chyba:D czy moze wedlug was to tylko kobiety zapierdalaja za 1500zl a wasi mezowie to juz pracuja za 15 tysi?:D Boze jak to siedzenie w domu ogranicza:O

allium- te pracujące zawodowo, po "odbiciu palmy" nie zostają z niczym. No sama pomysl- jeśli nie pracujesz pare lat, tylko facet zarabia i nagle ten facet znika- z czym zostajesz? Jakie masz zaplecze? Moim zdaniem mizerne. Chyba o tym jest ten temat? A nie o naszych wyborach.

Gość tak nie zalezne ze tyłek
tez pewnie mąz im podciera:O bez niego zginą:O może miec stado kochanek a one sie go trzymac beda:O

Gość hahaaaaaaaa
zawsze te co za gorsze pracuja beda zazdroscic tym co nie musza pracować:D i tym co zarabiaja wiecej:D

Gość hahaaaaaaaa
to ja pisalam ze za 1400 bym nie wstała, ale je pracuję za 2 tyle:P