Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaa4

upiekszajace rady

Polecane posty

Gość julkaaaaa4

hej !znacie jakies maseczki na wlosy, twarz czy jakies porady ktore pomoga stac nam sie piekniejsze?

Ja znam kilka: OLEJ RYCYNOWY w ktorym mozna maczac paznokcie co je zmacnia i dobrze wplywa na skorki, pozytywnie tez wplywa na wlosy, prrzyspiesza ich porost wciwrany w skore wlowym, moze byc dodawany do szamponu, badz ogolnie odzywia je jesli sie je nalozy na wlosy, efektem ubocznym jest to ze je przyciemnia. maska na wlosy; zoltko od jajka, olej rycynowy, oliwa z oliwek (podobnie dziala na paznokcie co rycynowy), nafta kosmetyczna, sok z polowy cytryny. hmm, no nie wiem co jeszcze ;)

Gość tussel
odnosnie oleju rycynowego , jest idealny na rzesy moje rzesy kiedys za nastolatki byly długasne jak firany pozniej przez lata tuszowania strasznie polamane krotkie i przerzedzone po 2 tygodniach smarowania rzes olejem rycynowym znowu mam piekne wachlarze.

To prawda ale taka kuracja jest dobra jesli stosuje sie je czesto a krotko bo moze powodowac wypadanie rzes, oczywiscie one odrosna ladne ale lepiej nie ryzykowac